GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Frankfurt - West Ham | „Ciocănarii” vor să ducă mai departe moștenirea europeană a Londrei!

Articol de GSP - Publicat joi, 05 mai 2022 13:18 / Actualizat joi, 05 mai 2022 13:22

Europa League își decide finalistele joi, în două meciuri în care Frankfurt și RB Leipzig țintesc un ultim act 100% nemțesc. Pe lângă scopul măreț al echipelor din Bundesliga, West Ham are un obiectiv aparte, acela de a extinde bogata moștenire a Londrei în finalele europene! Frankfurt - West Ham se joacă de la ora 22:00, pleacă de la 2-1 în tur și anunță un spectacol de zile mari!

Nu ai cont la Superbet? Creează unul acum, ia bonusul de bun-venit și bucură-te de fotbalul european!

Londra vrea o nouă finală europeană!

Singurul oraș european care și-a trimis cinci reprezentante în finalele continentale, Londra domină acest capitol, iar supremația i-a fost adusă de Chelsea, Arsenal, Tottenham, Fulham și West Ham. Dintre ele, Chelsea a contribuit cel mai mult, cu opt trofee aduse în visteria orașului în nouă jucate. 

Arsenal e ghinionista, cu un singur titlu, Cupa Cupelor 1993-1994, și șase finale pierdute, în timp ce moștenirea europeană a lui West Ham are două trofee: o Cupă a Cupelor câștigată în 1964-1965 și o Cupă UEFA Intertoto cucerită în 1999. „Ciocănarii” au mai jucat finala Cupei Cupelor din 1975-1976, iar în returul din această seară caută prima calificare într-o finală europeană după o pauză de 23 de ani. 

Per total, orașul Londra are în palmares 15 distincții europene, dar și alte 11 finale pierdute, cel mai recent punctând prin Chelsea, care deține Liga Campionilor după finala de anul trecut cu Manchester City. La capitolul ghinioniști, ultima care a pierdut o finală europeană e Tottenham, 0-2 în ultimul act al Ligii Campionilor 2019 cu Liverpool.

Nemții vor totul!

Rivalitatea Germania-Anglia e foarte cunoscută pe plan european și, în timp ce englezii au calificat-o deja pe Liverpool în ultimul act cu Real Madrid al Ligii Campionilor, Bundesliga avea speranțe de la Borussia Dortmund și Bayern Munchen. Ambii granzi au dezamăgit însă pe plan european, au părăsit devreme Liga Campionilor și Europa League, așa că greul a căzut pe umerii celor de la Eintracht Frankfurt și RB Leipzig. Dar șansele par de partea nemților! 

Dacă Frankfurt pleacă de la un 2-1 impresionant în turul de pe terenul lui West Ham, RB Leipzig, care e considerată prima favorită a Cotelor Superbet la câștigarea trofeului, merge în Scoția, pentru returul cu Rangers, la adăpostul unui gol avantaj, 1-0 pe teren propriu. Pentru a-și salva aura europeană, germanii speră la o finală între formațiile din Bundesliga, rezultat care ar spăla imaginea unui sezon mai degrabă ratat.

Citește si:

Cel mai puternic play-off din istorie! Cum arată cotele antepost pentru finalul de sezon din România

SuperJackpot istoric câștigat la Superbet! A jucat la 20 Burning Hot și a câștigat 8.792.662,86 lei – „Nu credeam că se poate așa ceva, sincer.”

Află cum e să câștigi peste 7,3 milioane de lei la Sloturi. Citește interviul cu câștigătorul!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează