GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Fulham e aproape de finală. Swansea trebuie să reziste la Brentford! Pariază la Superbet pe meciurile retur, care se vor juca în capitala Angliei!

Leeds este regina sezonului de Championship, iar West Bromwich Albion a urcat și ea în Premier League.
Leeds este regina sezonului de Championship, iar West Bromwich Albion a urcat și ea în Premier League.

Articol de GSP - Publicat marti, 28 iulie 2020 14:22 / Actualizat marti, 28 iulie 2020 14:22

Leeds este regina sezonului de Championship, iar West Bromwich Albion a urcat și ea în Premier League. 

Pentru al treilea loc se dă însă o bătălie acerbă între echipele de pe locurile 3, 4, 5 și 6, adică Brentford, Fulham, Cardiff și Swansea. Primele două reprezintă Londra, capitala Angliei, iar celelalte două reprezintă Țara Galilor! După meciurile tur, disputate pe terenurile galezilor, e 1-1 la bătălii, dar cine crezi că va câștiga războiul?

Deschide cont online la Superbet și pariază pe ce te inspiră la Brentford – Cardiff și Fulham – Swansea!

Brentford poate da cu piciorul unui sezon de senzație!

Micuța Brentford a avut un sezon 2019-2020 incredibil, în care a fost chiar la un pas de promovarea directă. Culmea, a gafat-o impardonabil chiar în ultimele două etape ale sezonului regulat, când n-a luat niciun punct, în condițiile în care două i-ar fi fost de ajuns să treacă peste WBA. Frustrare maximă pentru băieții lui Thomas Frank, stare de spirit care a continuat și în turul din play-off, când a urmat a treia înfrângere consecutivă, 0-1 la Swansea, locul 6 din sezonul regulat. Frustrarea s-a concretizat și printr-un cartonaș roșu direct văzut de fundașul Henry, care va lipsi la returul de miercuri.

Întrebarea care se pune este dacă reușește Brentford să se stabilizeze mental și să uite de toate prostiile făcute în ultimele 3 meciuri. Dacă va reuși, atunci Benrahma și compania sunt în stare să câștige cu orice scor au nevoie pentru a merge în finala de pe Wembley. Dacă nu, Swansea, echipă care a stat aproape tot anul pe la mijlocul clasamentului, e cu un pas mai aproape de Premier League și va putea fi din nou mândra reprezentantă a Țării Galilor în Premier League. Meciul decisiv se joacă miercuri de la ora 21:45!

Fructifică miza meciului, precum și oboseala și nervozitatea celor de la Brentford și pariază Penalti sau Cartonaș Roșu în Meci – Da, pariu care recent a creat un nou milionar la Superbet!

Fulham n-a discutat cu Cardiff

Cea mai solidă echipă din acest play-off este de departe Fulham. Londonezii conduși de Scott Parker și-au păstrat o bună parte din jucătorii cu care au retrogradat anul trecut, special pentru a ataca promovarea imediat. Nu a mers direct, Leeds și WBA fiind mai constante în sezonul regulat, dar la baraj par să aibă un avantaj important prin prisma valorii și experienței lotului. Din el fac parte jucători precum Aleksandar Mitrovic, Ivan Cavaleiro sau Alfie Mawson, toți cu ani buni în prima divizie. Modul fără drept de apel în care au câștigat turul de la Cardif, scor 2-0, posesie de aproape 65% și gazdele fără corner tot meciul, vorbește de la sine despre forța lui Fulham, care este cu un pas în finala de pe Wembley. Meciul care stabilește a doua finalistă a barajului de promovare în Premier League e joi de la 21:45.

Vino în agențiile Superbet, combină cele două meciuri din Championship cu alte minim 9, alege la toate cote peste 1,30 și beneficiază din nou de Pariul Șansă!

Bonus de Bun Venit sau Pariul Șansă? Ce alegi?

Vino la Superbet și pariază live sau premeci pe barajele de promovare din Championship, iar la final poți fi răsplătit! Alege online-ul, pe site sau direct din aplicația de mobil, deschide cont, depune și poți încasa imediat un Bonus de Bun Venit Sport ce poate ajunge până la 500 de lei! Dacă preferi agențiile de cartier, trece-le pragul cu încredere și beneficiază în siguranță de Pariul Șansă, reintrodus la cererea jucătorilor adevărați! 

#PARIEMPEBINE #ÎMPREUNĂSUNTEMSUPER

Citește și:

Un bucureștean a câștigat la Superbet 423.000 de euro! E cel mai mare câștig din istoria pariurilor sportive din România

„Am repetat biletul de 30 de ori ca să dețin recordul în România”

Pariază la Superbet într-o săptămână plină cu finale de Cupă, baraje pentru promovare și derby-uri de senzație!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează