GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

Galacticii sprintează pentru primul loc! Vezi istoria SuperDerby-urilor Real VS Echipele Germane!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 decembrie 2020 14:06 / Actualizat miercuri, 09 decembrie 2020 14:08

A mai trecut un an de SuperFotbal, iar campioana La Liga trage tare acum pe finalul grupelor pentru primul loc. Galacticii sunt veterani în Liga Campionilor, iar SuperDerby-urile jucate împotriva echipelor germane datează cu mult înaintea apariției fotbalului modern. Am putea spune că e o dragoste cu năbădăi, fiindcă Real Madrid a avut parte de victorii istorice în meciurile cu echipele germane, dar și de înfrângeri dureroase în meciurile finale. Astăzi istoria se continuă cu un SuperDerby între Real Madrid și Borussia Monchengladbach, meci cu miza pe masă în care câștigătoarea ia totul, calificarea mai departe în Liga Campionilor și o șansă în plus de a ajunge mai aproape de marea finală. Ce zici? Ești gata să retrăiești istoria unei rivalități controversate? Înregistrează-te aici pe platforma Superbet și pariază direct de pe contul tău!

RFG își dorea încă o campioană!

Vorbim de sezonul 1985-1986, sezon în care Steaua București o spulbera pe rivala Barcelona în finala Ligii Campionilor, iar Real Madrid o înfrunta pentru prima dată pe FC Koln într-o finală. La capitolul parfumuri, regiunea Cologne deține, în continuare, monopolul, însă când vine vorba de fotbal, spaniolii și-au câștigat dreptul de a se recunoaște superiori. A fost o finală europeană cu năbădăi, după o victorie fabuloasă cu 5-1 acasă, galacticii au pierdut cu 2-0 în deplasare, o înfrângere grea, însă nu a fost de ajuns pentru germani ca să acopere gaura din meciul tur de 4 goluri. Koln pierdea în acel moment o primă finală, iar victoria spaniolilor pornise o adevărată rivalitate cu echipele germane. 

Galbenii au simțit și ei gustul înfrăngerii!

La 12 ani distanță, Real Madrid câștigase teren în fața marilor echipe ale lumii, iar în semifinalele sezonului 1997-1998 al Ligii Campionilor, ghinionul i-a lovit pe galbenii lui Dortmund. Totul a mers ca pe roate pentru echipa nemților, însă meciul tur al celei de-a doua semifinale a venit ca un fulger peste echilibrul german. A fost un 2-0 scurt și la obiect în favoarea celor de la Real. Cu mari eforturi, Dortmund a încercat să obțină o victorie nesperată în retur, însă tot ce au reușit a fost să țină în frâu dorința de a marca a lui Los Blancos. Al doilea meci s-a terminat la egalitate (0-0), iar Real Madrid ocupa cel de-al doilea loc în marea finală a sezonului, finală pe care a câștigat-o în fața celor de la Juventus cu 1-0.

Secolul 21 i-a prins pe picior greșit!

“Orice naș își are nașul” spune o vorbă veche, iar Real Madrid a trăit din plin această experiență în sezonul 2000-2001 al Ligii Campionilor. După ce a dat de pământ cu Dortmund, Koln și Leverkusen, galacticii au simțit gustul acru al înfrângerii în semifinala jucată împotriva bavarezilor de la Bayern. Formația din Munchen și-a răzbunat toate conaționalele cu două victorii tur-retur (1-0 și 2-1). A fost un secol început cu stângul de către echipa antrenată de Vicente del Bosque, înfrângere pe care spaniolii vor s-o răzbune la fiecare întâlnire cu formația bavareză.

Anul următor a fost de vis!

Real Madrid a avut puterea să lase înfrângerea în urmă, iar sezonul următor din Liga Campionilor a fost de vis pentru formația spaniolă. După o finală incredibilă câștigată cu 2-1 în fața celor de la Bayern Leverkusen, Realul a mai adăugat încă un titlu în fabulosul palmares și au sărbătorit un prim titlu câștigat în perioada anilor 2000’. Cinste spaniolilor pentru SuperPerformanțele realizare! Tu ce zici? Vor câștiga în această seară? Descarcă aici aplicația Superbet și pariază direct de pe telefonul tău!

#PARIEMPEBINE #ÎMPREUNĂSUNTEMSUPER

 

Autor: Silviu Elisei

Moș Craciunul pariorilor vine cu sacul plin anul acesta! Prinde startul din SuperLuna cadourilor !

Câțiva prieteni din Otopeni au devenit primii milionari în euro, la Superbet! E cel mai mare câștig din istoria pariurilor sportive din România!

Intră acum în prima rețea de socializare a pariorilor! Fă-ți un profil pe SuperSocial!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează