GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Hagi și Stanciu sunt primii români care pun mâinile pe titlu. Și alți giganți au tranșat deja lupta internă

Articol de GSP - Publicat luni, 15 martie 2021 14:01 / Actualizat luni, 15 martie 2021 14:01

Suntem la mijlocul lui martie, dar multe echipe europene s-au grăbit să închidă lupta stagională la titlu. Doi români fac parte din garnituri care nu mai au emoții cu privire la campionat, chiar dacă doar unul e matematic sigur de victoria finală. Grecia, Anglia, Belgia sau Serbia sunt și ele competiții obișnuite să-și decidă din vreme campioanele, iar sezonul 2020-2021 nu face excepție. Iată cum stau cei mai prolifici granzi, deși nici n-a dat bine ghiocelul! Pariază aici pe Gent - Brugge!

Rangers a închis dominația lui Celtic

Rangers e povestea unui club renăscut după un faliment neașteptat, care i-a făcut pe mulți să creadă că Celtic nu va mai avea adversar în Scoția pentru mulți ani. Au fost vreo 9 de acest gen, dar Ibrox râde din nou, cu Ianis Hagi parte a vestiarului campion. 20 de puncte le separă pe cele două echipe din Glasgow, cu 6 meciuri rămase de disputat și nu se mai poate întâmpla nimic acolo. Steven Gerrard a făcut-o pe Rangers din nou campioană a Scoției, iar Ianis Hagi a gustat deja din șampania victoriei cu numărul 55 pentru albaștrii.

Slavia rămâne sus în Cehia

Praghezii lui Stanciu sunt o apariție relativ nouă în prim-planul fotbalului ceh, dar Slavia pare o construcție solidă și pe termen lung gândită. Plzen și Sparta Praga au de câțiva ani un adversar redutabil în lupta pentru titlu, iar acesta i-a învins și în 2021. Slavia are 14 puncte peste concitadina Sparta, aproape imposibil de recuperat în ultimele 11 partide. Cel mai probabil, Slavia și Nicușor Stanciu vor fi campioni matematic undeva la mijlocul lunii aprilie, cu multe etape înainte de final. 

Manchester City nu mai atinge suta, dar tot e bine

Premier League este o altă competiție obișnuită să-și decidă campioana cu mult înainte de etapa a 38-a, iar sezonul 2020-2021 se încadrează în această aritmetică. City a ucis lupta din vreme și doar înfrângerea neașteptată în fața lui United a mai ținut clasamentul strâns. Chiar și așa, sunt 14 puncte între cele două echipe din Manchester, înainte de jocul lui United cu West Ham și există un singur pariu de făcut aici: când va deveni City campioană matematic? 

Mai sunt 8 runde de disputat, iar aprilie va fi din nou luna lui Guardiola, care se grăbește parcă pentru a-și lăsa spațiu pentru fazele finale ale Ligii Campionilor. Un lucru e cert. City nu va mai câștiga titlul nici cu 100 de puncte în cont, nici cu 100 de goluri marcate, cel mai probabil! Cu titlul 7 în vitrină, pe cine ar mai interesa însă asta? Pariază aici că Olympiacos și Steaua Roșie închid și ele curând lupta internă!

Club Brugge a luat o opțiune serioasă

Anderlecht e în derivă, Genk și Gent nu au ținut pasul, iar Anvers și Oostende chiar nu sunt genul de echipe care să poată duce o luptă la titlu cu Brugge. Trupa din frumosul oraș al Flandrei joacă azi la Gent și o victorie ar duce-o la 19 puncte față de Anvers, locul 2. Așadar, Brugge - campioana Belgiei în 2021 pare un lucru de bun simț de dedus. Dacă tot suntem în Benelux, putem arunca un ochi și peste graniță, în Olanda, acolo unde Ajax face un marș solid spre titlul cu numărul 35. Lăncierii ar face 11 puncte peste PSV, cu o victorie în restanță, iar lupta mai pare deschisă în Eredivisie doar de la locul 2 în jos și pentru evitarea retrogradării.

Sporting, pentru prima oară campioană după Boloni

O emoție aparte va exploda în curând pe Alvalade din Lisabona, acolo unde Sporting e pe cale să devină din nou campioană a Portugaliei după 19 ani de secetă. Ladislau Boloni s-a aflat pe banca Leilor în sezonul 2001-2002, iar Mario Jardel a înscris 42 de goluri pentru verzi, care au câștigat atunci titlul cu numărul 18. 19 ani au trecut însă cu Porto și Benfica alternându-se agonizant pe locul 1, dar seceta a cam luat sfârșit. Ruben Amorim a liniștit apele la un club aflat aproape de implozie în anii trecuți, iar Sporting are acum 10 puncte peste FC Porto și o șansă pe care nimeni nu mai crede că o poate rata. 

Bonusul de bun venit, plus pariul șansă în agenții!

Alege online-ul, pe site sau direct din aplicația de mobil, deschide cont, depune și poți încasa imediat un Bonus de Bun Venit Sport ce poate ajunge până la 500 de lei și se acordă la primele tale 3 depuneri! Dacă preferi agențiile de cartier, e și mai bine! Trece-le pragul cu încredere fiindcă pe lângă beneficiile din online, doar în agenție ai și Pariul Șansă, reintrodus la cererea jucătorilor adevărați! Câteva milioane de bilete plasate în ultimele luni s-au calificat pentru a plăti câștiguri grație Pariului Șansă și zeci de mii de jucători au încasat superbani!

Intră pe SuperSocial și copiază biletele celor mai buni pariori!

Intră în universul SuperSocial și bucură-te de noua dimensiune a experienței Superbet! După ce îți instalezi aplicația de pariuri sportive, setează-ți și profilul pe SuperSocial, rețeaua de socializare a celor care iubesc pariurile sportive. Poți vedea cine sunt cei mai experimentați, cine sunt cei mai inspirați, poți vedea și plasa și tu biletele lor, poți distribui și biletele tale, îți poți face noi prieteni și te poți afirma în cea mai tânără comunitate de pariori din România! Mai mult, îi poți întâlni pe ambasadorii Superbet, Ilie Dumitrescu și Gică Craioveanu, dar poți descoperi și persoane necunoscute, ca tine, dar care te pot inspira maxim prin biletele plasate și modul original în care le gândesc!

#PariemPeBine     #ÎmpreunăSuntemSuper

de Gigi Stancu, Superbet

Câștigă bani în plus cu fiecare meci adăugat pe bilet! La 25 de evenimente ai bonus 150%. Beneficiază de el și în online!

Superbet, noul partener al clubului Viitorul! Gică Popescu: „Suntem onorați”

X Jackpot a erupt pentru a patra oară, acum la 386.365,27 lei! Mâna bună a fost jucată într-o agenție Superbet din București

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează