GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Ianis Hagi, pregătit pentru un sezon mare în Scoția

Articol de - Publicat joi, 30 iulie 2020 23:53 / Actualizat joi, 30 iulie 2020 23:54

Ianis Hagi este gata să înceapă primul sezon de la zero cu Rangers, după ce în ediția trecută de campionat a venit pe parcurs la formația de pe „Ibrox”. Suporterii, toți cei din jurul echipei, dar și specialiștii așteaptă de la mijlocașul român să aducă acel ceva în plus de care formația din Glasgow are nevoie pentru a întrerupe seria de nouă titluri câștigate de marii rivali, Celtic. Rangers, cu Ianis Hagi posibil titular, deschide noul sezon în Scoția, sâmbătă, de la ora 14:30, într-o partidă în deplasare cu Aberdeen. Este disputa între două formații care au terminat pe locul 2 în campionat în șapte din ultimele nouă ediții adjudecate de Celtic Glasgow. Deschide cont online la Superbet și obține Bonusul de Bun Venit!

„Sperăm că poate deveni și mai bun”

Împrumutat în ianuarie de la Genk, Ianis Hagi a fost transferat definitiv de Rangers în această vară. Leon Balogun (Wigan) și prelungirea contractului cu Jermain Defoe au fost celelalte „mutări” importante rezolvate de gruparea de pe „Ibrox” înaintea noului sezon. „Ianis este recunoscut în Europa ca un jucător tânăr interesant, așa că a-l vedea transfera definitiv la Rangers este o veste grozavă”, a declarat managerul Steven Gerrard, în momentul în care transferul lui a devenit oficial. 

Mijlocașul român a apucat să joace în 12 meciuri oficiale pentru Rangers în ultimul sezon în toate competițiile, iar în nouă dintre acestea a fost titular. El a marcat și trei goluri, meciul de referință fiind cu Braga în Europa League, manșa tur din 16-imi, când și-a ajutat echipa să revină de la 0-2 la 3-2 cu o „dublă”. Hagi este așteptat să aducă un plus de calitate echipei, care a terminat la 13 puncte distanță de Celtic (ierarhie stabilită după 29-30 de meciuri; Rangers a avut un meci mai puțin disputat). „Este minunat să-l avem pe Ianis înapoi, știm cu toții calitățile pe care le poate aduce. El este încă tânăr, iar la o asemenea vârstă îți ia ceva timp de adaptare când te muți într-o altă țară. Dar, după cum vedeți, el s-a acomodat bine. Când ești la Rangers, îți dorești să ai competitivitate pe fiecare poziție, așa că este minunat faptul că Ianis s-a întors. Și sperăm că poate deveni și mai bun”, a comentat recent Greg Stewart (30 ani), un jucător care probabil va concura pe post cu Hagi.

Așa cum te-am obișnuit, pe site și în aplicația Superbet ți-am pregătit o gamă variată de pariuri. În secțiunea dedicată pariurilor speciale, pentru meciul dintre Aberdeen și Rangers, poți paria, printre altele, că marchează Ianis Hagi. 

Ianis Hagi a impresionat în pregătiri

În pre-sezon, Ianis este jucătorul care s-a remarcat cel mai mult, notează mass-media din Glasgow. Românul a fost titular în toate cele patru jocuri, cu Lyon (2-0), Nice (2-0), Motherwell (4-0) și Coventry (2-0). Cu Lyon, Hagi a reușit să marcheze chiar ambele goluri, o reușită fiind semnată și cu Motherwell.

„Tânărul de 21 de ani este excepțional cu mingea la picior. Hagi mai are încă multe de dovedit, dar devine rapid figura în jurul căreia Gerrard nu are de ales decât să-și construiască echipa. Dacă el poate continua sezonul la fel cum a evoluat în pregătiri, Rangers va găsi o sursă mult dorită de creativitate și goluri de la mijlocul terenului”, a comentat Glasgow Live. Publicația consideră că băiatul lui Gheorghe Hagi poate prelua și din presiunea care a apăsat pe Alfredo Morelos în ultimii ani, acesta fiind unul dintre cei mai buni atacanți din Scoția. Vezi aici toată oferta pentru etapa din Premiership!

„Hagi nu este un golgheter ca Morelos, dar este un jucător ofensiv care face din Rangers o echipă mai bine echilibrată în ultimii 30 de metri. Cu românul în echipă, Scott Arfield și Ryan Kent, Rangers arată confortabil. Ianis este un jucător care, de asemenea, are ultima pasă. Este un fotbalist care poate face diferența, dar joacă și pentru echipă. El pare pregătit pentru un sezon mare”, a mai spus sursa citată.

Poate fi detronată Cetic?

Va putea însă Rangers să o detroneze pe Celtic chiar din acest sezon? Acesta este marele semn de întrebare înaintea noului start de sezon. Campioana Scoției nu a realizat ceva spectaculos pe piața transferurilor, în mare parte urmând să abordeze anul competițional cu același lot. Împrumutul lui Eboue Kouassi de la Genk a fost prelungit și cam aici se termină veștile notabile. Instalează gratuit cea mai tare aplicație de pariuri sportive din România!

În ultimul sezon, Celtic a făcut diferența și pentru că a avut o bancă de rezerve mai lungă. A reușit să distribuie astfel mai bine timpii de joc și să păstreze în principiu un nivel apropiat de la o partidă la alta. În condițiile în care Aberdeen este văzută cu a treia șansă la titlu, primul joc al noului sezon din Scoția va arăta mai concret echipa care îi poate crea mai multe probleme campioanei en-titre.

Daniel Prodan, Marius Niculae, Dorin Goian...

Pentru Ianis Hagi, Rangers poate însemna o rampă bună de lansare spre un campionat din Top 5. Cu siguranță că englezii îl vor urmări mai îndeaproape, având în vedere că pe banca tehnică este și legenda echipei Liverpool, Steven Gerrard. Iar câștigatea unui titlu cu trupa de pe „Ibrox” ar însemna deja un pas uriaș în tentativa de a urca mai sus. Un titlu pe care regretatul Daniel Prodan l-a obținut cu Rangers, fără a juca însă niciun meci oficial. Fostul fundaș de fier al naționalei a fost transferat în 1998, dar din cauza unei accidentări grave nu a putut îmbrăca tricoul formației scoțiene.

În sezonul 2011-2012, la Rangers a jucat și un al treilea internațional român, este vorba despre Dorin Goian. Fundașul a „nimerit” însă în cea mai proastă perioadă din istorie a clubului. După o penalitate de 10 puncte, clubul Rangers a fost retrogradat în al patrulea eșalon, ca urmare a datoriilor fațǎ de fiscul britanic.

Plecând la drum încă din prima etapă, Ianis Hagi poate bate recordul de goluri stabilit de un român în campionatul Scoției într-un sezon. Este vorba despre Marius Niculae, care a marcat 8 goluri pentru Inverness în ediția 2007-2008. Atacantul român a fost desemnat la vremea respectivă și jucătorul lunii decembrie, dar echipa lui nu a reușit să prindă play-off-ul, în final terminând doar pe locul 9. 

Și pentru că tot am făcut și un „recensământ” al fotbaliștilor români care au jucat în Scoția, să amintim că în ultimul sezon a evoluat la Kilmarnock și portarul Laurențiu Brănescu, venit sub formă de împrumut de la Juventus. El a adunat 26 de meciuri pentru echipa scoțiană. 

Bonus de Bun Venit sau Pariul Șansă? Ce alegi?

Vino la Superbet și pariază live sau premeci pe campionatul scoțian, iar la final poți fi răsplătit! Alege online-ul, pe site sau direct din aplicația de mobil, deschide cont, depune și poți încasa imediat un Bonus de Bun Venit Sport ce poate ajunge până la 500 de lei! Dacă preferi agențiile de cartier, trece-le pragul cu încredere și beneficiază în siguranță de Pariul Șansă, reintrodus la cererea jucătorilor adevărați!

#PARIEMPEBINE #ÎMPREUNĂSUNTEMSUPER

Marius Huțu

Un bucureștean a câștigat la Superbet 423.000 de euro! E cel mai mare câștig din istoria pariurilor sportive din România

„Am repetat biletul de 30 de ori ca să dețin recordul în România”

„Am câștigat 45.000 de euro la ultima încercare la pariuri! Am văzut recordul, dar eu joc de mult Penalti sau Cartonaș Roșu – NU!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close