GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Ibrahimovic, ultimul obstacol pentru Cristiano Ronaldo. Mai poate fi ajunsă Juventus? Pariază la Superbet pe meciul zilei în Serie A

Articol de - Publicat marti, 07 iulie 2020 17:58 / Actualizat marti, 07 iulie 2020 17:59

Autor: Ionuț Tătaru

Cu 8 etape rămase de disputat din acest sezon de Serie A, cursa pentru Scudetto pare încheiată: Juventus are un avans de 7 puncte față de Lazio și 11 față de Inter Milano. Probabil ultima șansă ca lupta pentru titlu să se relanseze este meciul de azi dintre AC Milan și Juve, de pe San Siro. Un duel al cărui cap de afiș este confruntarea dintre Zlatan Ibrahimovic și Cristiano Ronaldo. Deschide cont la Superbet, vezi în direct și pariezi pe meciurile din Serie A! 

„Zlatan a controlat Serie A timp de mulți ani, iar Ronaldo e unul dintre cei doi mari din această eră”, a prefațat Gazzetta dello Sport întâlnirea dintre cei doi. Probabil ultimul mare meci al carierei lui Ibrahimovic, care, la 38 de ani, este tot mai aproape de retragere. În ciuda vârstei, Stefano Pioli îl consideră în continuare un fotbalist fundamental pentru echipa sa. Chiar și după accidentarea pe care a suferit-o și care nu i-a permis să joace foarte mult în ultima perioadă. „Îmi doresc să își crească perioada petrecută pe teren și nivelul jocului. Din punct de vedere mental și al prezenței sale pe gazon, e cel mai bun jucător pe care l-am antrenat”, a spus tehnicianul rossonerilor.  

IBRA, UN SINGUR GOL MARCAT ÎN CARIERĂ ÎMPOTRIVA LUI JUVENTUS 

Juventus a fost prima echipă italiană din cariera lui Ibrahimovic, însă ca adversar al bianconerilor nu s-a descurcat grozav. În 10 partide împotriva torinezilor, a obținut doar două victorii și a marcat un singur gol. Și acela într-o înfrângere, scor 1-2, în 2010, în prima perioadă petrecută la Milan. De la revenirea în tricoul rossonero, suedezul a înscris 4 goluri în Serie A și unul în Cupa Italiei. A punctat inclusiv în spectaculosul succes din etapa trecută, 3-0 cu Lazio, la Roma, din penalty. 

Superbet îți oferă o cotă de 2,85 pentru un gol al lui Ibrahimovic împotriva lui Juventus!

RONALDO A MARCAT DE FIECARE DATĂ PE SAN SIRO, ÎN MILAN - JUVENTUS 

Cristiano Ronaldo a devenit primul jucător al lui Juventus care înscrie cel puțin 25 de goluri într-un sezon, de la Omar Sivori, în 1961. Însă portughezul vrea mai mult și a pornit în urmărirea lui Ciro Immobile pentru titlul de golgheter în Serie A. Vârful lui Lazio are 4 goluri în plus, însă, la 35 de ani, lusitanul continuă să fie într-o formă grozavă. A marcat în fiecare meci de campionat de la reluarea sezonului. În plus, în precedentele două vizite pe San Siro ca jucător al lui Juventus a marcat de fiecare dată.  Pariezi că înscrie Ronaldo? La Superbet, ai cotă 1,85 pentru un gol al portughezului!

LAZIO TREBUIE SĂ CÂȘTIGE LA LECCE 

Până să spere într-un rezultat pozitiv al lui AC Milan în fața lui Juventus, Lazio e obligată să câștige în primul meci al zilei din Serie A, cu Lecce, în deplasare. Gazdele sunt pe primul loc retrogradabil, au pierdut ultimele 6 partide de campionat și au cea mai slabă apărare din Italia (70 de goluri primite). În plus, la Lazio revine golgheterul Immobile, care nu a jucat cu Milan, fiind suspendat. 

La Superbet ai pariuri Speciale pe meciul Lecce - Lazio. Pariul pe gol Immobile și victorie Lazio are o cotă de 1,75!

JOACĂ LA SUPERBET.RO ȘI OBȚINE BONUSURILE DE BUN VENIT!

Trăiește și mai intens meciurile din campionatul italian. Deschide cont online la Superbet și încasează Bonusul de Bun Venit Sport, care poate ajunge până la 500 de lei! Sau alege-l pe cel de Casino, care poate ajunge până la 1.200 de lei plus 300 rotiri gratuite în Shining Crown, Burning Hot și 20 Super Hot. Iar ca totul să fie Super, beneficiezi de retrageri fără limită de sumă, dacă optezi pentru transfer bancar! Pentru retragerile pe card, suma maximă a crescut de la 45.000 de lei la 200.000 de lei. Hai online și SuperJoacă! Intră și în agenție unde ai din nou la dispoziție Pariul Șansă, cel care-ți poate plăti SuperBani pe biletele cu cel puțin 11 evenimente, pe care pierzi un singur meci!

#PARIEMPEBINE #ÎMPREUNĂSUNTEMSUPER

Rapid aleargă după a 8-a promovare din istorie în primul eșalon. Giuleștenii reiau asaltul la Mioveni!

Premier League te așteaptă cu cele mai tari Pariuri Speciale pentru SuperDerby-ul zilei: Arsenal-Leicester!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează