GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Premier League te așteaptă cu cele mai tari Pariuri Speciale pentru SuperDerby-ul zilei: Arsenal-Leicester!

Articol de - Publicat marti, 07 iulie 2020 17:21 / Actualizat marti, 07 iulie 2020 18:05

În urmă cu 136 de ani, un grup de băieți de la Wyggeston School și-au urmat visul și și-au înființat propria echipă de fotbal pentru a concura cu formațiile marilor orașe. Astăzi, visul lor se numește Leicester și este una dintre cele mai apreciate echipe din cel mai bogat campionat al lumii. Câte lucruri minunate poate face ambiția umană, motiv pentru care și tu trebuie să te ambiționezi să câștigi săptămâna aceasta cu un SuperBilet pe meciurile tale favorite. Oferta Superbet e generoasă când vine vorba de cele mai spectaculoase dueluri, iar derby-ul dintre Tunarii de la Arsenal și celebrele Vulpi de la Leicester merită sărbătorit cu un bilet pe cinste. Stai pe aproape să vezi ce surprize ți-am pregătit pentru ziua de marți! Vrei să-ți faci cont și să pariezi? Înregistrează-te aici pe platforma Superbet și pune bilet pe favoritele tale!

5 etape până la marele final!

Lupta pentru un loc în Big Four-ul Premier League n-a fost niciodată floare la ureche, însă sezonul acesta competiția a fost și mai acerbă, iar Leicester trebuie să joace exemplar în aceste ultime 5 etape dacă vrea să-și mențină poziția de podium. The Blues (Chelsea) le bat în ușă Vulpilor din East Midlands, The Blues fiind la doar un punct în spate. Chelsea e mereu pregătită să profite de orice greșeală a adversarilor și să le fure locul pe ultima sută de metri. Nici Arsenal nu a ieșit din schema calificărilor pentru acest sezon. Deși șansele sunt minime, formația pregătită de Mikel Arteta trebuie să îmblânzească Vulpile din Leicester dacă vor să spere măcar la locul pentru Europa. Emoțiile vor fi uriașe pentru cele două echipe, însă rămâne de văzut cine va pleca acasă cu cele trei puncte și cine va pierde teren în acest ultim sprint al sezonului.  

Ești stăpân pe situația cartonașelor?

Englezii au inventat fotbalul de care astăzi se bucură sute de milioane de fani, tot ei l-au îmbunătățit pe parcursul trecerii timpului, însă astăzi, echipele din Premier League au transformat simplul joc cu mingea într-o artă sportivă, fiecare atingere a balonului fiind marcată de o fază spectaculoasă. Cu toate acestea, arbitrii sunt mereu pregătiți să sancționeze orice neregulă, desi echipele din Premier League n-au excelat niciodată la capitolul cartonașelor încasate. Poate prima poziție a clasamentului nu s-a prins în ultimele sezoane de Tunarii londonezi, însă primul loc la capitolul galbenelor încasate îl merită cu desăvârșire. Cu o medie de 2.00 cartonașe galbene per/meci, Arsenal e cotată, în prezent, ca cea mai agresivă echipă a sezonului. Spre bucuria pariorilor, celor de la Leicester le lipsește orice intenție de a faulta, fiind una din echipele cu cele mai puține galbene încasate, 1.12 per/meci. Statisticile sunt promițătoare pentru pariul pe -3.5 cartonașe în meci. Ce părere ai? Ești gata să pariezi pe cartonașe pentru a-ți dubla câștigurile? 

Transformă șuturile în profit!

Te întrebi cum poate fi un simplu șut pe poartă valoros? Răspunsul e simplu, alegând un pariu potrivit! Fotbalul dinamic din Premier League le oferă suporterilor cele mai frumoase faze, iar pariorilor cele mai bune statistici pentru biletul lor. Atacanții Vulpilor de la Leicester sunt magici când vine vorba de trimiterea balonului către poarta adversă. Să fie mâna talentului sau o pură întâmplare, cert e că Leicester e una dintre cele mai bine cotate echipe la acest capitol, având o medie de 14 șuturi pe poartă per/meci. Îți vine să crezi? Pare incredibil, însă statisticile nu mint niciodată. Alege pariul pe +4.5 șuturi ale oaspeților și poți dubla distracția și câștigurile! Ocaziile bune nu apar tot timpul, iar etapele din Premier League sunt întodeauna valorificate de pariorii adevărați. Ce mai aștepți? Vezi aici oferta de Pariuri Speciale pentru Arsenal-Leicester!

SuperDuelul golgheterilor și pariuri pe acesta!

Poate nu ești tentat mereu să alegi pariul pe marcatori, însă SuperDerby-ul de azi se potrivește ca o mănușă pentru acest tip de pariu, iar puțină inspirație ți-ar putea aduce câștiguri incredibile. Jamie Vardy, experimentatul atacant al celor de la Leicester, este cel mai eficient vârf din acest sezon, aflându-se pe prima poziție în clasamentul golgheterilor cu 21 de reușite. Ai crede că surprizele se termină aici, însă vârful Tunarilor, Pierre-Emerick Aubameyang ocupă poziția secundă cu 19 reușite, completând perfect tabloul pariurilor pe marcatori pentru biletul tău. Indiferent de alegerea ta, o reușită a favoritului tău ți-ar dubla venitul pe ziua de azi și ți-ar aduce inevitabil zâmbetul pe buze. Cu toții merităm o zi bună, iar tu ai găsit acum motivul ideal s-o ai. Pune bilet pe marcatorul tău favorit și urmărește evoluția acestuia în meciul din această seară. Vrei să pariezi direct de pe telefon? Descarcă aici aplicația Superbet și pune bilet direct de pe telefonul tău mobil!

Formații posibile

Arsenal (3-4-3)

 Martinez; Mustafi, Luiz, Tierney; Bellerin, Ceballos, Xhaka, Saka; Pepe, Lacazette, Aubameyang.

Leicester (3-4-1-2)

Schmeichel; Justin, Evans, Soyuncu, Fuchs; Ayoze, Ndidi, Tielemans, Barnes; Iheanacho, Vardy

Jucători absenți

Arsenal- Bernd Leno, Calum Chambers, Tyreece John-Jules, Pablo Mari , Martinelli, Mesut Ozil, Nicolas Pepe.

Leicester-Daniel Amartey, Ricardo Pereira, Ben Chilwell, James Maddison, Ayoze Perez.

ALEGE-ȚI BONUSUL DE BUN VENIT ONLINE PREFERAT!

Trăiește și mai intens meciurile din Premier League! Deschide cont online la Superbet și încasează Bonusul de Bun Venit Sport, care poate ajunge până la 500 de lei! Sau alege-l pe cel de Casino, care poate ajunge până la 1.200 de lei plus 300 rotiri gratuite în Shining Crown, Burning Hot și 20 Super Hot. Iar ca totul să fie Super, beneficiezi de retrageri fără limită de sumă, dacă optezi pentru transfer bancar! Pentru retragerile pe card, suma maximă a crescut de la 45.000 de lei la 200.000 de lei. Hai online și SuperJoacă! Intră și în agenție unde ai din nou la dispoziție Pariul Șansă, cel care-ți poate plăti SuperBani pe biletele cu cel puțin 11 evenimente, pe care pierzi un singur meci!

#PARIEMPEBINE #ÎMPREUNĂSUNTEMSUPER

Autor: Silviu Elisei, Superbet

Ibrahimovic, ultimul obstacol pentru Cristiano Ronaldo. Mai poate fi ajunsă Juventus? Pariază la Superbet pe meciul zilei în Serie A

Rapid aleargă după a 8-a promovare din istorie în primul eșalon. Giuleștenii reiau asaltul la Mioveni!

Te bucuri de SuperBilete în fiecare zi? Ai de unde alege, ai ce vedea, ai ce juca! Vino și fă istorie la Superbet!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează