GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

În ei credem la Hamburg! Care sunt "stâlpii" naționalei lui Rădoi

Articol de GSP - Publicat marti, 05 octombrie 2021 18:00 / Actualizat joi, 07 octombrie 2021 00:09

Drumul României spre CM Qatar 2022 trece prin Hamburg vineri, de la ora 21:45, live pe Superbet. Germania - România nu e doar cel mai greu test al naționalei lui Mirel Rădoi în actualele preliminarii, ci și meciul în care jucătorii de bază ai selecționerului trebuie să-i răsplătească acestuia încrederea acordată de la începutul mandatului și până acum. De partea cealaltă a terenului se află Hansi Flick și vedetele sale de la marile forțe ale Europei, iar Stanciu și compania au datoria de a lupta. Pentru puncte, pentru tricolor, pentru prima prezență la un Mondial din 1998 încoace!

Fă-ți acum cont la Superbet, ia bonusul de bun-venit și pariază pe SuperMeciul Germania - România!

Nicolae Stanciu, liderul din mandatul lui Rădoi

Venit pe banca naționalei cu misiunea de a da restartul așteptat de România fotbalistică, Mirel Rădoi l-a desemnat pe Nicolae Stanciu drept liderul generației cu care a atacat calificarea la Campionatul Mondial din Qatar. Mijlocașul ofensiv al Slaviei Praga e cel mai folosit fotbalist de către fostul căpitan din Ghencea, intrând în 13 meciuri și marcând un gol, și omul în jurul căruia e creat jocul de la mijlocul terenului în sus. Stanciu e urmat de Răzvan Marin (12 meciuri), Alex Cicâldău și Alex Maxim (ambii cu câte 11 meciuri), cei trei devenind o constantă în strategia selecționerului, semn că imaginația în linia mediană e element de bază în gândirea lui Rădoi.

Liechtenstein - Macedonia de Nord și Islanda - Armenia sunt celelalte două meciuri din Grupa J. Vezi Oferta Superbet și pariază inspirat!

Ofensiva lui Rădoi, revitalizată

Logica ne spune că un meci în deplasare contra Germaniei are coordonate clare, cu mingea stând în posesia gazdelor și puține ocazii în dreptul oaspeților, dar veștile bune pentru Mirel Rădoi vin dinspre compartimentul ofensiv. Dacă ultima acțiune a naționalei i-a avut în prim-plan pe Alibec și Markovic, lucrurile se schimbă pentru deplasarea de la Hamburg, iar tânărul selecționer se va baza pe Claudiu Keșeru și George Pușcaș. Altfel spus, pe cel mai bun marcator dintre jucătorii activi și pe atacantul cu care Mirel s-a calificat în semifinalele Campionatului European din 2019. 

Flick și-a stabilit nucleul

Dacă România s-a aflat într-o continuă căutare la nivelul băncii tehnice, Germania vine după era glorioasă a lui Joachim Low, iar Hansi Flick, urmașul campionului mondial din 2014, a cristalizat deja un nucleu în jurul căruia construiește noul Manschaft. Campion european cu Bayern, Flick a străbătut drumul de la antrenor secund la certitudine, iar primele trei meciuri au însemnat trei victorii clare (2-0 în Liechtenstein, 6-0 acasă cu Armenia, 4-0 în Islanda) și confirmarea că nemții au trecut, prezent și viitor. Cu rigurozitatea omului care știe că lucrul bine făcut nu trebuie schimbat, Hansi s-a bazat în trei meciuri pe șase oameni care constituie epicentrul jocului german: fundașii Sule și Kehrer, mijlocașii centrali Goretzka și Kimmich și atacanții Werner și Sane. Lor li se adaugă Gundogan, creierul de la mijlocul terenului care va rata meciul cu România din cauza unei accidentări.

WTA Indian Wells 2021 | Simona caută primul titlu al anului, Emma Răducanu is back! Cum arată lupta pentru trofeu

SuperCâștig la SuperProno: câte 30.000 de lei pentru doi jucători SuperNorocoși.

NOU RECORD NAȚIONAL! 3.390.450 LEI CÂȘTIG ÎN AGENȚIILE SUPERBET! Citește interviul exclusiv cu SuperMilionarul!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  07 Octombrie 2021, 17:46

da....de unde stalp acest mediocru de ianis hagi ?...nu ne am saturat de nepotisme?...vrem sa batem germania cu mediocrii ...

albalbastru72
albalbastru72  •  07 Octombrie 2021, 13:11

Aoleu,nu mai scapam de Puscas asta si de Keseru cit timp e Radoi la nationala.Bine macar ca nu mai apare Man ala,tot e un cistig,ca si eterna obsesie Budescu.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează