GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

WTA Indian Wells 2021 | Simona caută primul titlu al anului, Emma Răducanu is back! Cum arată lupta pentru trofeu

Articol de GSP - Publicat luni, 04 octombrie 2021 17:11 / Actualizat luni, 04 octombrie 2021 17:11

Ultima mare competiție din circuitul WTA înainte de Turneul Campioanelor 2021, Indian Wells începe pe Superbet în această săptămână, mai întâi cu meciurile din calificări, apoi cu marile confruntări de pe tabloul principal. Fără Barty, Sabalenka și Osaka, dar cu Pliskova, Svitolina, Muguruza, Halep sau Răducanu la start, Indian Wells anunță din nou o bătălie grozavă pentru titlul de campioană, banii și punctele puse în joc.

Fă-ți acum cont la Superbet, ia bonusul de bun-venit și pariază pe SuperTenisul Feminin!

În căutarea primului titlu al anului, Simona Halep a schimbat formula

Campioană la Indian Wells în 2015, Simona Halep va reveni la un turneu la care de-a lungul carierei s-a simțit foarte bine. Suprafața e pe placul celei mai bune jucătoare a României, atmosfera i se potrivește, iar restartul dat în ultima perioadă face ca turneul american să devină piatra de temelie a unui nou început. Halep merge în Statele Unite ale Americii fără Darren Cahill, mentorul ei în cea mai bună perioadă a carierei, dar îi va avea alături pe Daniel Dobre și Adrian Marcu, doi antrenori cu care se cunoaște foarte bine. Iar misiunea constănțencei e aceea de a cuceri, pe final de 2021, un trofeu care să nu-i întrerupă seria de opt ani consecutivi în care a ridicat deasupra capului cel puțin o distincție individuală de nivel WTA.

Emma Răducanu is back

În timp ce câteva dintre jucătoarele de top, în frunte cu Ashleigh Barty, Aryna Sabalenka, Naomi Osaka și Sofia Kenin, au spus forfait și-și vor muta atenția spre Turneul Campioanelor, Indian Wells se va bucura de prezența Emmei Răducanu. Britanica de origine română a cerut o invitație pe tabloul principal de concurs, a primit-o, iar fanii americani vor avea din nou ocazia să o vadă la lucru pe câștigătoarea complet surprinzătoare de la US Open 2021. La fel ca Halep, Răducanu vine la Indian Wells după o schimbare de antrenor, dar și cu presiunea de a confirma marea performanță obținută la Flushing Meadows.

În afara Simonei, tenisul românesc mai trimite trei reprezentante la Indian Wells: Gabriela Ruse intră în calificări, iar Sorana Cîrstea și Irina Begu direct pe tabloul principal de concurs!

Atenție la Muguruza!

Campioană în 2019, Bianca Andreescu va fi nevoită să-și apere titlul (ediția din 2020 a fost anulată din cauza pandemiei), dar misiunea sa va fi una cât se poate de dificilă, în contextul în care o serie impresionantă de staruri din WTA vin la Indian Wells cu gândul de a da lovitura. Printre ele se numără Karolina Pliskova și Elina Svitolina, veșnicele favorite la astfel de turnee, Iga Swiatek, Petra Kvitova sau Garbine Muguruza. Despre iberica născută în Venezuela trebuie să spunem că are un argument în plus față de restul rivalelor: vine la Indian Wells după un titlu cucerit la Chicago, în finala cu tunisianca Ons Jabeur, pe o suprafață care seamănă foarte mult cu cea pe care se va juca în următoarele două săptămâni.

SuperAvantaj pentru bilete verzi!

Ți-ai imaginat că există o modalitate mai ușoară și mai rapidă de a câștiga pariurile pe tenis? Dacă nu, noi îți spunem că DA! Pentru că pe Superbet un set câștigat cu 6-0 de jucătorul sau jucătoarea pe care ai pariat la începutul meciului e sinonim cu un pariu verde. Scapi mai repede și mai ușor de emoții, nefiind nevoit să mai aștepți rezultatul final al duelului. Adăugăm și SuperStatisticile disponibile pentru fiecare jucător în parte și ai un tablou complet pe Superbet pentru SuperSăptămâna de Tenis!

NOU RECORD NAȚIONAL! 3.390.450 LEI CÂȘTIG ÎN AGENȚIILE SUPERBET! Citește interviul exclusiv cu SuperMilionarul!

SuperJackpotul de inimă neagră în valoare de 4,5 Milioane de lei a fost lovit în weekend la Superbet

Pentru o săptămână cu acțiune, descoperă acum noile supersloturi de pe platforma Superbet!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează