GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Încălzirea pentru Liga Națiunilor se face cu Germania – Turcia! Meci cât un titlu mondial pentru oaspeți!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 octombrie 2020 13:24 / Actualizat miercuri, 07 octombrie 2020 13:26

Stadionul care a găzduit finala Ligii Europa 2020 se pregătește pentru un super amical: Germania – Turcia, la Koln, de la 21:45! Bucură-te de oferta Superbet pentru acest meci cu SuperCote, SuperExtra și pariuri speciale!

Germania joacă un meci de test cu Turcia, înainte de „dubla” din Liga Națiunilor A cu Ucraina și Elveția. Chiar dacă lotul convocat de Joachim Low pentru aceste partide e aproape complet, revenind fotbaliștii de la Bayern și Leipzig (lăsați acasă în septembrie, după ce au avut un final de sezon prelungit de Liga Campionilor), ei nu vor fi implicați decât în meciurile de Nations League. Din selecționata germană vor lipsi, astfel, mai mulți titulari de drept: Neuer, Kimmich, Goretzka și Gnabry (toți de la Bayern), accidentații ter Stegen și Sane sau Ilkay Gundogan, testat pozitiv cu COVID-19. Panzerele vor fi conduse din teren de Toni Kroos și de noii jucători ai lui Chelsea: Kai Havertz și Timo Werner. Turcia are un efectiv aproape complet: singura absență notabilă e a lui Cenk Tosun, vârful lui Everton fiind accidentat.

Ce spune statistica: meciuri cu goluri multe încheiate cu victoria Germaniei

Cele două naționale s-au întâlnit de 20 de ori până acum, iar Germania s-a impus în 14 dintre ele – 12 la diferență mai mare de un gol! Ultimele trei dueluri au văzut naționala occidentală marcând de 3 ori: 3-2 în semifinalele EURO 2008, 3-0 și 3-1 în preliminariile EURO 2012. Ultimul succes al Turciei datează din 2005, un meci amical de la Istanbul încheiat 2-1. Toate victoriile Turciei au fost la diferență de un gol, în timp ce Germania a avut mai multe succese categorice: 7-2 în 1954, 5-0 în 1975, 5-1 în 1983 și alte 5 meciuri câștigate la diferență de trei goluri. Pe Superbet ai SuperExtra, pariuri pe goluri, handicap și speciale! Vezi oferta completă!

Al doilea căpitan al Turciei putea juca pentru naționala germană

Partida de diseară va fi primul meci al lui Hakan Calhanoglu împotriva țării în care s-a născut. Mijlocașul ofensiv s-a născut în Germania și putea reprezenta Die Mannschaft, dar a ales să joace pentru Turcia. Un posibil adversar direct al lui în această seară este Emre Can, un alt jucător de origine turcă, dar care a preferat să joace pentru naționala Germaniei. 

Primul jucător important „disputat” de cele două țări a fost Mehmet Scholl, vedeta lui Bayern Munchen din anii ’90. Scholl, născut în Karlsruhe din părinți turci, are 36 de meciuri și 8 goluri pentru „DFB-Elf”, fiind și campion european în 1996. Mesut Ozil a ales și el Germania, având peste 90 de selecții și fiind titular la succesul de la Mondialul din 2014.

Și mai mulți fotbaliști născuți în Germania au jucat pentru Turcia, dar sunt puțini cei care ar fi avut loc în Mannschaft. Nuri Șahin, Hakan Calhanoglu sau Cenk Tosun sunt vedetele, toți trei cu echipe mari în CV și cariere de succes.

Peste 55.000 de cetățeni turci locuiesc în Koln

Orașul care va găzdui acest meci este cunoscut și pentru numărul mare de imigranți. Conform datelor demografice din 2016, peste o treime din locuitorii din Koln dețin și un alt pașaport. Cei mai mulți sunt cetățeni turci, peste 55.000 – aproximativ 5% din întreaga populație a orașului! Practic, pe Stadionul RheinEnergie nu ar încăpea toți cetățenii turci din Koln.

Bonusul de bun venit, plus pariul șansă în agenții!

Vino la Superbet, vezi în direct și pariază pe SuperPartidele din această săptămână! Alege online-ul, pe site sau direct din aplicația de mobil, deschide cont, depune și poți încasa imediat un Bonus de Bun Venit Sport ce poate ajunge până la 500 de lei și se acordă la primele tale 3 depuneri! Dacă preferi agențiile de cartier, e și mai bine! Trece-le pragul cu încredere fiindcă pe lângă beneficiile din online, doar în agenție ai și Pariul Șansă, reintrodus la cererea jucătorilor adevărați! Peste 4.000.000 de bilete plasate în ultimele două luni s-au calificat pentru a plăti câștiguri grație Pariului Șansă și zeci de mii de jucători au încasat SuperBani!

#PariemPeBine     #ÎmpreunăSuntemSuper

Albionul nu se poate abține nici când joacă naționala! Ai zeci de meciuri din insulă demne de biletul tău!

Multe Cupe și ligi inferioare sunt de pariat în această perioadă! Tu cu cine îți faci încălzirea pentru partidele internaționale?

Superbet devine noul sponsor oficial al AFC Hermannstadt!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează