GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Multe Cupe și ligi inferioare sunt de pariat în această perioadă! Tu cu cine îți faci încălzirea pentru partidele internaționale?

Articol de GSP - Publicat luni, 05 octombrie 2020 15:53 / Actualizat marti, 06 octombrie 2020 16:01

Marile competiții intercluburi se întrerup pentru două săptămâni, perioadă în care echipele naționale ies la rampă. Fiecare selecționer are nevoie de câteva zile cu tot lotul, în care să-și fixeze strategia pentru jocurile următoare. Nu ne vom plictisi însă deloc, competițiile care nu prea dau jucători la naționale desfășurându-se după program normal, adică la foc automat. Iată-le pe cele mai interesante și mai demne de luat în seamă pentru biletele tale!

Deschide cont online la Superbet și efectuează corespunzător încălzirea, astfel încât să nu faci întindere musculară, când încep partidele grele!

Luni faci profit cu restanțele

Poți începe săptămâna cu multe meciuri rămase de disputat de peste weekend! În România se joacă Universitatea Cluj – Pandurii Târgu Jiu și UTA – Clinceni. În Anglia ai partide în 7 competiții, de la Premier League 2 până la Isthmian, toate cu potențial pe goluri marcate. În Germania se dispută Bundesliga 2, dar și liga a treia, cu Nurnberg – Darmstadt cap de afiș. Liga a doua din Olanda are și ea două partide interesante, cu cote în jur de 1,50 la TG3+, fapt care spune multe despre probabilitatea să iasă, iar în Norvegia ai în ofertă tot șapte competiții. 

Folosește inteligent Cupele interne!

Marți e zi de Cupă în foarte multe țări, printre care Scoția, Cehia, Danemarca, Croația, România și Olanda, toate aceste competiții desfășurându-se la nivelul echipelor de ligă inferioară. În Scoția sunt nu mai puțin de 12 evenimente în această competiție. Printre ele se strecoară Mioveni – Turnu Măgurele, o partidă cu iz de promovare în liga noastră secundă, ca și anul trecut. Cele peste 50 de meciuri din Anglia, ligi inferioare, vin în ajutor pentru a crea un bilet câștigător, iar sud-americanii încheie mereu ziua, oferind partide echilibrate și pline de suspans. 

Descarcă aplicația de mobil și fii sigur că ai mereu la un singur click distanță toate partidele care preced luptele internaționale!

Brazilienii îți fac nopțile mai frumoase

Ce se întâmplă în noaptea de marți spre miercuri este elocvent pentru orice zi normală de pariuri pe fotbal. Până seara te distrezi în Europa, iar apoi treci Atlanticul pentru partide pe ritmuri latino. Ai în oferta Superbet peste 30 de jocuri din ligile inferioare din Brazilia, Ecuador și Peru. Ponte Preta – Guarani, Deportes Tolima – Millonarios, Boca Juniors – Bogota sau Alianza Lima – Sport Boys sunt partide care îți aduc aminte de zona romantică a fotbalului. De miercuri seara se sparge conducta cu partide internaționale, amicalele de gală dând startul balului care va dura aproape două săptămâni!

Vino în agențiile Superbet, plasează bilete cu minimum 11 partide cu cote de la 1,30 în sus și beneficiază din nou de Pariul Șansă!

Intră pe SuperSocial și fă spectacol într-un weekend cum rar vezi!

Bucură-te de noua dimensiune a experienței Superbet! După ce îți instalezi aplicația de pariuri sportive, setează-ți și profilul pe SuperSocial, rețeaua de socializare a celor care iubesc pariurile sportive. Poți vedea cine sunt cei mai experimentați, cine sunt cei mai inspirați, poți vedea și plasa și tu biletele lor, poți distribui și biletele tale, îți poți face noi prieteni și te poți afirma în cea mai tânără comunitate de pariori din România! Mai mult, îl poți întâlni pe însuși Ilie Dumitrescu, legendarul Tricolor, ambasador de brand Superbet, care e o prezență activă pe SuperSocial. Oare Mister va plasa bilete și în aceste zile pline? Am paria că da!

Bonusul de bun venit, plus pariul șansă în agenții!

Vino la Superbet, vezi în direct și pariază pe SuperPartidele din această săptămână! Alege online-ul, pe site sau direct din aplicația de mobil, deschide cont, depune și poți încasa imediat un Bonus de Bun Venit Sport ce poate ajunge până la 500 de lei și se acordă la primele tale 3 depuneri! Dacă preferi agențiile de cartier, e și mai bine! Trece-le pragul cu încredere fiindcă pe lângă beneficiile din online, doar în agenție ai și Pariul Șansă, reintrodus la cererea jucătorilor adevărați! Peste 4.000.000 de bilete plasate în ultimele două luni s-au calificat pentru a plăti câștiguri grație Pariului Șansă și zeci de mii de jucători au încasat superbani!

#PariemPeBine     #ÎmpreunăSuntemSuper

de Gigi Stancu, Superbet

Intră acum în prma rețea de socializare a pariorilor! Fă-ți un profil pe SuperSocial!

Un bucureștean a câștigat la Superbet 423.000 de euro! E cel mai mare câștig din istoria pariurilor sportive din România

Superbet plătește peste 2.3000.000 de lei în jackpoturi lunare, la aparatele din toate agențiile sale! Află totul despre noile premii SuperHours și vezi cât a crescut X Jackpot!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează