GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Albionul nu se poate abține nici când joacă naționala! Ai zeci de meciuri din insulă demne de biletul tău!

Articol de GSP - Publicat marti, 06 octombrie 2020 16:00 / Actualizat marti, 06 octombrie 2020 16:57

Încă din epoca medievală, sportul rege a fost un simbol al Marii Britanii, fiind apreciat atât de  clasa nobilă, cât și de oamenii de rând. Deși iubirea pentru fotbal era imensă, statutul nu le permitea tuturor să savureze meciurile importante ale marilor competiții. Astăzi, fotbalul a căpătat o altă formă, iar accesul către spectacolul marilor competiții e liber pentru oricine. Avem toate posibilitățile să fim alături de favoritele noastre, de aceea un bilet pe SuperDerby-urile din National League ți-ar putea satisface dorința de pariere și, totodată, ți-ar putea rotunji considerabil balanța contului. Ce zici? Te simți pregătit să pui un bilet pe ligile inferioare? Înregistrează-te aici pe platforma Superbet și pariază direct de pe contul tău!

Sutton e în drumul către League 2!

După un ultim sezon nemulțumitor, galbenii din Sutton debutează cu o victorie importantă (3-0) în fața rivalilor de la Maidenhead, plasându-se direct pe poziția secundă a clasamentului. Etapa de încălzire a mers bine, însă din a doua, intram deja în pâine, iar Aldershot e următoarea victimă pe lista sudiștilor din Sutton. Aldershot n-a reușit să impresioneze prin prestațiile din trecut, reușind să obțină locul 18 în sezonul precedent. Debutul și l-au jucat împotriva rivalilor de la Hartlepool, însă victoria n-a fost nici de această dată de partea lor (1-2), poziționându-se pe locul 17 după prima etapă. Susține-ți favorita cu un pariu în Aldershot-Sutton și fii mereu încrezător în alegerile tale! Vezi aici oferta de pariuri pentru National League și pune bilet pe câștigătoare!

Bromley ar putea avea un debut de succes!

Venită direct din sudul Londrei, Bromley e gata de un sezon mai bun și de o primă etapă de succes. Dover va fi prima adversară pentru aceștia, echipă pe care în luna ianuarie au batut-o cu 3-0, pe teren propriu. În cei 128 de ani de existență, Bromley a atras admirația multor fani prin prestațiile sale, iar meciul de azi poate însemna un nou început pentru mica echipă. Realizările mari necesită pași mici, iar Dover poate fi un obstacol însemnat în drumul spre promovare. Rivalii din Dover au spart deja gheața cu o victorie, 1-0 în fața celor de la Notts County, însă cu o floare nu se face primăvară, iar cele trei puncte de azi îi poate oferi avântul de care are nevoie pentru un sezon de succes. Indiferent de alegerea ta, Superbet îți oferă cote bune pentru toate pariurile, iar atuurile tale pot fi mai bine valorificate cu o miză pe măsură. 

Va reuși Hartlepool să se repună pe picioare?

În urmă cu 17 ani, Hartlepool se număra printre greii din Championship, liga secundă a fotbalului englez, însă odată cu timpul, echipa a căzut în prăpastie, ajungând în National League, în anul 2015. De jumătate de deceniu, Hartlepool încearcă să-și revină din acest coșmar, însă mult așteptata revenire necesită rezultate pe care echipa n-a reușit să le obțină. Meciul din această seară, jucat împotriva rivalilor de la Chesterfield, poate fi un început bun pentru planul propus, mai ales că Chesterfield s-a salvat la limită de retrogradare, în sezonul trecut. Hartlepool merită să-și revină, iar pentru acest lucru are nevoie de toată susținerea ta! Plasează un bilet pe victoria acesteia și urmărește live rezultatele din această seară! Descarcă aici aplicația Superbet și poți începe să pariezi direct de pe smartphone-ul tău!

Vezi în rețeaua SuperSocial cele mai tari bilete pe meciurile tale favorite!

Superbet a lansat rețeaua de socializare a pariorilor. Locul în care te împrietenești cu iubitorii sportului, care sunt pasionați și de pariuri sportive. Poți să te inspiri din biletele plasate de pariorii experimentați, poți comenta aceste bilete, poți lega noi prietenii, poți distribui biletele tale și poți vedea ce pariază ambasadorii Superbet Ilie Dumitrescu și Gică Craioveanu, legende ale fotbalului românesc. Hai în SuperSocial și afirmă-te ca SuperParior!

#PARIEMPEBINE #ÎMPREUNĂSUNTEMSUPER

Autor: Silviu Elisei

Multe Cupe și ligi inferioare sunt de pariat în această perioadă! Tu cu cine îți faci încălzirea pentru partidele internaționale?

Intră acum în prima rețea de socializare a pariorilor! Fă-ți un profil pe SuperSocial!

Un bucureștean a câștigat la Superbet 423.000 de euro! E cel mai mare câștig din istoria pariurilor sportive din România

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează