GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Informații interesante despre trotinetele electrice

Articol de GSP - Publicat marti, 09 noiembrie 2021 22:54 / Actualizat marti, 09 noiembrie 2021 22:54

Trotinetele electrice sunt ușoare, practice, ușor de condus și va pot face să mergeți mai repede decât cu mașînă în multe situații. Cu toate acestea, chiar dacă sună atât de perfect, au unele argumente contra, inclusiv prețul. Acest articol ar trebui să va ajute să decideți dacă ar trebui să cumpărați sau nu o trotinetă electrică.

Trotinetele electrice sunt o modalitate foarte eficientă de a va deplasa prin oraș. Puteți evita blocajele de trafic, costul este mult mai mic decât pentru o mașină sau o motocicletă și este distractiv să mergeți pe o trotinetă.

Trotinetele electrice sunt concepute la fel că un scooter electric și sunt prezentate în diferite forme: de la cele care au scaun la cele care nu au. Primul scuter electric fabricat în serie, disponibil comercial, a fost produs de Peugeot și a primit numele Scoot'Elec. Istoria scuterelor electrice este mai lungă decât ai putea crede și datează din 1895, când a fost depus primul brevet pentru un scuter electric.

Mai târziu, în 1919, a fost realizat primul prototip de scuter electric. Ulterior, de la scooterele electrice clasice, care arătau că o mică motocicletă, s-a trecut la trotinete electrice și la biciclete electrice.

O mașină este excelență pentru distanțe mari, dar foarte nepotrivită pentru orașe și locuri aglomerate. Majoritatea mașinilor au doar șoferul în interior, ocupă mult spațiu și este greu să găsești un loc de parcare.

Transportul public poate fi o opțiune excelență în orașele aglomerate și poate fi mai bun decât o mașînă în sine. Majoritatea orașelor au benzi speciale pentru autobuze și cai ferate stradale, astfel încât puteți ajunge la destinație mai repede decât ați face-o cu o mașină convențională.

Dar, există și unele contra în transportul public: Trebuie să va sincronizați programul cu programele de transport ale orașului. De cele mai multe ori, va trebui să mergeți puțin pentru a ajunge la stație.

Trotinetele electrice rezolva și această problema, deoarece nu se face aproape niciun efort. Veți ajunge la destinație  fresh, ceea ce poate fi un avantaj imens față de biciclete în unele cazuri. Dacă slujba ta implică purtarea unui costum, ar fi greu să te miști ușor cu bicicletă.

Să ne imaginăm că lucrezi într-o zona aglomerată a orașului. Vei petrece mult timp în blocajele de trafic, vei găși cu greu un loc de parcare din apropiere și așa mai departe. Dacă aveți un scuter electric, problema poate fi rezolvată. Pur și simplu conduceți către un punct apropiat, care nu este aglomerat în apropierea muncii jobului. Apoi, trotinetă și mergeți pe ea. În acest fel, puteți evita blocajul și problema locului de parcare.

Le puteți folosi și pentru deplasarea completă la serviciu sau la școală, dar există unele limite în acest sens. Prima limita este gama de baterii. Dacă aveți mai mult de mers, veți avea nevoie de o trotinetă mai scumpă și cu autonomie mai mare, însă efortul merită și veți economisi mult.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează