GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Istorie: cota 11:00 pentru gol Ianis Hagi și victorie Rangers în Old Firm!

Articol de GSP - Publicat sambata, 17 octombrie 2020 02:45 / Actualizat sambata, 17 octombrie 2020 02:45

Mult prea mare pentru un campionat așa mic (azi), Old Firm e un meci uriaș, din categoria duelurilor care au transformat fotbalul în cel mai iubit sport din lume!

Într-o perioadă în care Celtic nu era în postura să câștige al 10-lea titlu consecutiv (obiectivul din acest sezon), românii au fost invitați să devină parte dintr-o istorie începută în 1888! O istorie care implică orgolii, confesiuni religioase, viziuni diferite asupra vieții, destinului și chiar a sensului vieții. Un meci copleșitor. Deschide cont online la Superbet.ro, obține și Bonusul de Bun Venit de 500 lei și pariază pe cele mai tari meciuri!

Primul care n-a fost de fapt primul!

Daniel Prodan ar fi putut fi primul român care joacă în Old Firm. Dar anii petrecuți la Rangers au fost de fapt ani de chin. Legendarul fundaș al Generației de Aur care ne-a părăsit prematur n-a apucat să debuteze într-un Rangers-Celtic, deși a fost 3 ani sub contact cu Rangers. A ajuns în schimb subiectul unui scandal în care scoțienii i-au acuzat pe „saltelari” că au falsificat analizele medicale ale lui Didi.

Prima victorie a unui român în Old Firm!

Dorin Goian a marcat împotriva Olandei în 2007 la Constanța un gol din offside (dacă e să fim fair-play până la capăt), dar un gol uriaș. Istoria ține minte succesele și trimite în anonimat erorile care uneori duc la ele. Goian a debutat în Old Firm într-un Rangers-Celtic 4-2 (1-2). Un thriller cu 6 goluri în care Rangers a întors meciul, într-o partidă „cu de toate”, un meci în care doar un penalty a lipsit, în rest, s-au consemnat ratări uriașe, faulturi dure, multe tolerate de arbitru, că deh, fotbalul britanic e unul mai bărbătesc, cornere, schimbări cauzate de accidentări, schimbări tactice și inspirație neverosimilă a lui Ally McCoist care a mizat pe sistemul 4-3-3 și toți cei 3 atacanții titularizați au marcat!

La retur, Goian a fost accidentat și Rangers a pierdut. 

„Ibrox Baby” talisman pentru Rangers

A urmat meciul trei din acel sezon, din nou, pe Ibrox Park! 3-2 pentru Rangers într-un meci în care Bocanegra – partenerul lui Goian în axul central al defensivei lui Rangers a luat roșu – și în care un alt coleg de-al românului nostru din apărare a marcat golul victoriei!

Ultimul Old Firm cu un român s-a încheiat la scor de neprezentare!

3-0 pentru Celtic. Goian integralist la oaspeți, acum 8 ani. La capătul unui sezon horror pentru Rangers care avea să intre în faliment și să se prăbușească în abisul fotbalului scoțian, până la cel mai de jos nivel. Azi, 54 titluri Rangers, 51 Celtic. Atunci... 54 Rangers, 42 Celtic!

SuperOnoare pentru români

Goian a fost integralist în toate cele 3 meciuri Old Firm în care a jucat. Ne mândrim cu asta și vrem ca la primul Old Firm pentru Hagi să avem parte de o victorie! Fiul Regelui fotbalului românesc joacă în derby-ul esențial dintr-o țară aflată încă sub stăpânirea Reginei (Elisbeta a II-a a Angliei). E o presiune mare pe Ianis. De aici și cota mărită la 4.75 pentru gol în Old Firm! De aici și cota superbună, 11.00 pentru gol & victorie a echipei sale! Cel mai altruist jucător cu pofil ofensiv în acest sezon în Scottish Premiership, Ianis are 5 pase de gol. Ar fi timpul să înscrie și să facă diferența! Hai Ianis! 3 puncte mâine și SuperPorfit pentru pariori! Meciul e în direct azi la 14:30 pe site-ul și aplicația de pariuri sportive Sperbet! Vezi acum cea mai bună ofertă de speciale pentru Celtic-Rangers!

SuperSocial e o experiență istorică!

Bucură-te de noua dimensiune a experienței Superbet! După ce îți instalezi aplicația de pariuri sportive, setează-ți și profilul pe SuperSocial, rețeaua de socializare a celor care iubesc pariurile sportive. Poți vedea cine sunt cei mai experimentați, cine sunt cei mai inspirați, poți vedea și plasa și tu biletele lor, poți distribui și biletele tale, îți poți face noi prieteni și te poți afirma în cea mai tânără comunitate de pariori din România! Mai mult, îl poți întâlni pe însuși Ilie Dumitrescu, legendarul Tricolor, coleg de generație cu tatăl lui Ianis.  Acum, Mister e ambasador de brand Superbet și e o prezență activă pe SuperSocial, alături de Grande Gică Craioveanu și de jurnaliștii sportivi de top deveniți experți Superbet. Instalează și tu gratuit aplicația cu cele mai multe beneficii pentru pariori și intră în rețeaua SuperSocial, accesând tabul Prieteni!

Bonusul de bun venit, plus retrageri nelimitate prin transfer bancar!

Vino la Superbet și pariază pe meciurile fotbaliștilor români din străinătate! Alege online-ul, pe site sau direct din aplicația de mobil, deschide cont, depune și poți încasa imediat un Bonus de Bun Venit Sport ce poate ajunge până la 500 de lei și se acordă la primele tale 3 depuneri! De asemenea, retragerile prin card bancar au crescut de la 45.000 lei la 200.000 lei iar cele prin transfer bancar sunt nelimitate!

#PARIEMPEBINE #HAISĂFIMSUPER! #SUPERSOCIAL!

Intră acum în prima rețea de socializare a pariorilor! Fă-ți un profil pe SuperSocial!

Un bucureștean a câștigat la Superbet 423.000 de euro! E cel mai mare câștig din istoria pariurilor sportive din România

Superdorință împlinită: retrageri nelimitate la Superbet!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează