GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Italia – Macedonia de Nord: Campioana europeană a câştigat cu 9-1 la ultimul meci de la Palermo

Articol de GSP - Publicat joi, 24 martie 2022 14:44 / Actualizat joi, 24 martie 2022 15:28

Squadra Azzurra este într-o situaţie dificilă, însă nu critică. Dacă în urmă cu mai puţin de 12 luni, Italia câştiga Campionatul European după o finală dramatică împotriva Angliei, chiar în fieful selecţionatei Albionului, pe Wembley, acum elevii lui Mancini au ingrata misiune de a trebui să treacă prin două meciuri de baraj pentru a-şi asigura biletele pentru Campionatul Mondial din Qatar. Descoperă aici toate SuperPariurile şi SuperSpecialele pentru Italia – Macedonia de Nord! 

Nu ai cont la Superbet? Înregistrează-te chiar acum şi beneficiază de Bonusul de Bun Venit de până la 500 de lei! 

Talismanul „Renzo Barbera”

Palermo a dispărut de mai multe sezoane din elita fotbalului italian, dar cu toate acestea Squadra Azzurra a continuat să îşi dispute mai multe meciuri pe stadionul din capitala Siciliei. 

De altfel, „Renzo Barbera” chiar pare a fi un talisman pentru băieţii îmbrăcaţi în albastru. Ultima dată când Italia a pierdut un meci disputat la Palermo a fost în 1994, în preliminariile pentru Campionatul European din acel an. Atunci Croaţia se impunea cu 2-1, prin „dubla” lui Davor Suker, în timp ce singurul gol al Italiei a fost înscris de „Il Divin Codino” Roberto Baggio. 

Nu doar că Italia a dezvoltat o serie impresionantă de victorii pe „Renzo Barbera”, dar ultima partidă disputată la Palermo a fost o victorie cu 9-1 împotriva Armeniei, în preliminariile pentru Campionatul European de anul trecut, ceea ce îi poate face pe italieni să spere că un eventual succes la o diferenţă mare de goluri în partida cu Macedonia de Nord poate fi dublat de un triumf la turneul final din Qatar. Dar mai este mult până departe, iar Italia trebuie să îşi accepte situaţia în care se află şi trateze fiecare meci ca pe finala cu Anglia, de pe Wembley.

O echipă de 4+ 

Macedonia de Nord a fost una dintre surprizele plăcute din preliminarii, reuşind să termine pe locul 2 grupa câştigată de Germania şi din care a făcut parte şi România. 

Chiar în finalul preliminariilor, Macedonia de Nord a căpătat rolul de echipa spectacol a grupei. În ultimele patru meciuri ale lor s-au marcat de fiecare dată cel puţin patru goluri. A câştigat cu 4-0 şi cu 5-0 în Liechtenstein şi Armenia, s-a impus pe teren propriu, 3-1, cu Islanda şi a pierdut cu Germania, 0-4. 

2.65 este cota Superbet pentru cel puţin patru goluri marcate în SuperMeciul de la baraj dintre Italia şi Macedonia de Nord. 

Intră în SuperSocial, singura reţea de socializare a pariorilor 

Ai un SuperPariu? Hai în SuperSocial și arată-l tuturor! Vino alături de ambasadorii Superbet în singura rețea de socializare a pariorilor. Vezi ce joacă ei, descoperă și alți pariori supervaloroși, inspiră-te de la ei și afirmă-te.

Cel mai puternic play-off din istorie! Cum arată cotele antepost pentru finalul de sezon din România

SuperJackpot istoric câștigat la Superbet! A jucat la 20 Burning Hot și a câștigat 8.792.662,86 lei – „Nu credeam că se poate așa ceva, sincer.”

Află cum e să câștigi peste 7,3 milioane de lei la Sloturi. Citește interviul cu câștigătorul!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (2)
gago747
gago747  •  25 Martie 2022, 10:57
Postat de adyy25 pe 25 Martie 2022, 00:51

De asta e bine sa joci la pariuri. Exact peste 4 goluri s-au dat. Meci deschis, garla de goluri...

Golul de onoare al Mecedoniei în minutul 92 ... :)

adyy25
adyy25  •  25 Martie 2022, 00:51

De asta e bine sa joci la pariuri. Exact peste 4 goluri s-au dat. Meci deschis, garla de goluri...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează