GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Juventus se bazează pe starul său în deplasarea de la Porto! Ronaldo a fost mereu în formă, când a jucat în țara natală!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 februarie 2021 11:48 / Actualizat miercuri, 17 februarie 2021 11:49

Puține sunt echipele care au scăpat de furia lui Cristiano Ronaldo, dacă s-au întâlnit cu acesta, iar excepție nu fac nici cele portugheze. Chiar dacă ne uităm doar la duelurile din Liga Campionilor, observăm meciuri ale atacantului în vârstă de 36 de ani cu toate cele 3 mari forțe ale Portugaliei, pe care le-a întâlnit atât cu Manchester United, cât și cu Real Madrid. Este prima dată când joacă împotriva alor lui din postura de juventin și dubla cu dragonii se anunță foarte interesantă! Vezi aici pariurile pe Cristiano Ronaldo la Porto – Juventus!

A marcat în poarta lui Porto la ultima vizită

Cristiano Ronaldo s-a întâlnit cu FC Porto de 6 ori. De două ori s-a întâmplat în campionat, pe când juca la Sporting Lisabona, înainte să plece la Manchester United și de 4 ori în Liga Campionilor, chiar din tricoul englezilor. Aceste dueluri sunt însă foarte vechi și s-au încheiat cu un singur gol al lui Ronaldo. În sezonul 2003-2004, primul al său pe Old Trafford, a prins puține minute în dubla din optimi pierdută în fața lui FC Porto cu 3-2 la general. Era atunci vremea trupei lui Jose Mourinho, starul în devenire din antrenorat, care a și câștigat acel trofeu, după o finală cu AS Monaco.

Cinci ani mai târziu, Ronaldo a fost însă decisiv în întoarcerea sorții calificării în semifinale, printr-un gol antologic marcat chiar pe Dragao, după ce în tur a fost 2-2. Ferguson și băieții săi au jucat în acel an finala, dar Cristiano avea să experimenteze o înfrângere în fața Barcelonei.

A mușcat mâna care l-a hrănit

Cele mai solide meciuri ale lui Ronaldo împotriva conaționalilor săi au fost făcute tocmai împotriva echipei care l-a dat fotbalului mare, Sporting Lisabona. A câștigat toate cele patru întâlniri cu leii, două jucându-le în tricoul lui Manchester United și alte două în cel al lui Real Madrid. Împotriva lui Sporting a avut și cele mai multe realizări personale, 3 goluri și 3 pase de gol. N-au fost însă meciuri decisive, ci doar în grupele Ligii Campionilor, în sezoanele 2007-2008 și 2016-2017. Ronaldo frustrat, indisciplinat și victimă și cu cartonaș galben e ceva ce vedem rar pe terenul de fotbal, dar s-a întâmplat o dată și cu Sporting, în urmă cu 13 ani.

Benfica l-a învins de două ori

Istoricul lui Cristiano Ronaldo cu Benfica Lisabona, marea rivală a sa încă de la juniori, este și el unul bogat și nu doar lapte și miere. Împotriva Benficăi a apucat să joace și în prima ligă portugheză, în sezonul 2002-2003, chiar înainte să plece la United și a pierdut cu 2-0. Apoi, cu englezii a jucat de 4 ori împotriva vulturilor de pe Da Luz, de fiecare dată în grupele Ligii Campionilor, în două sezoane consecutive, 2005-2006 și 2006-2007. A câștigat 3 din 4 și a marcat de două ori, chiar în ultimele două jocuri. De reținut că și cu Benfica a văzut un cartonaș galben, semn că emoția își spune cuvântul în acest meciuri, chiar și la experiența acumulată între timp de Ronaldo. 

Află instant toate noutățile și promoțiile de pe Canalul de Telegram Superbet Oficial!

Bonusul de bun venit, plus pariul șansă în agenții!

Alege online-ul, pe site sau direct din aplicația de mobil, deschide cont, depune și poți încasa imediat un Bonus de Bun Venit Sport ce poate ajunge până la 500 de lei și se acordă la primele tale 3 depuneri! Dacă preferi agențiile de cartier, e și mai bine! Trece-le pragul cu încredere fiindcă pe lângă beneficiile din online, doar în agenție ai și Pariul Șansă, reintrodus la cererea jucătorilor adevărați! Câteva milioane de bilete plasate în ultimele luni s-au calificat pentru a plăti câștiguri grație Pariului Șansă și zeci de mii de jucători au încasat superbani!

Intră pe SuperSocial și copiază biletele celor mai buni pariori!

Intră în universul SuperSocial și bucură-te de noua dimensiune a experienței Superbet! După ce îți instalezi aplicația de pariuri sportive, setează-ți și profilul pe SuperSocial, rețeaua de socializare a celor care iubesc pariurile sportive. Poți vedea cine sunt cei mai experimentați, cine sunt cei mai inspirați, poți vedea și plasa și tu biletele lor, poți distribui și biletele tale, îți poți face noi prieteni și te poți afirma în cea mai tânără comunitate de pariori din România! Mai mult, îi poți întâlni pe ambasadorii Superbet, Ilie Dumitrescu și Gică Craioveanu, dar poți descoperi și persoane necunoscute, ca tine, dar care te pot inspira maxim prin biletele plasate și modul original în care le gândesc!

#PariemPeBine     #ÎmpreunăSuntemSuper

de Gigi Stancu, Superbet

Stai aproape de maeștrii tenisului mondial! Halep are în față 3 giganți. Djokovic și Nadal încă rezistă. Rusul Karatsev vrea să scrie istorie!

Superbet a plătit un câștig istoric pe un singur bilet: 428.532 de lei! Minunea a fost prinsă cu 17 meciuri din 3 sporturi și 7 competiții diferite!

Intră acum în prima rețea de socializare a pariorilor! Fă-ți un profil pe SuperSocial!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
10156013562479806
Oprisan Niculae  •  18 Februarie 2021, 13:27

Exceptia intareste regula , aseara Ronaldo a fost inexistent.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează