GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

La Liga revine în oferta Superbet! Sărbătorește cu un bilet pe SuperDerby-ul Sevilla-Betis!

Articol de GSP - Publicat joi, 11 iunie 2020 15:52

Spre bucuria noastră și a tuturor fanilor fotbalului spaniol, echipele din La Liga revin pe teren gata să ne încânte cu cele mai spectaculoase meciuri, faze și goluri. Așteptăm cu nerăbdare șuturile la vinclu ale golgheterilor sau paradele incredibile ale celor mai buni portari. Fazele de milioane cer întodeauna pariuri de milioane. La Superbet ai parte de cele mai bune pariuri și cote pentru favoritele tale. Sărbătorește reînceperea La Liga cu un bilet pe SuperDerby de Sevilla și retrăiește meciurile campionatului spaniol la intensitate maximă. Un bilet câștigător e întodeauna un bun prilej de sărbătoare, pune pariu pe favorita ta și bucură-te de emoția de odinioara a meciurilor tale preferate. Vrei să pariezi online? Înregistrează-te aici pe platforma Superbet și pariază câștigător!

Sevilla,“acasa” pentru SuperAmbasadorul Ilie Dumitrescu și pentru Raul Rusescu!

Jucătorii români sunt peste tot, fapt de care noi, suporterii, suntem foarte mândri și îi susținem întodeauna. Talentul, viziunea și finețea jucătorilor români n-au putut rămâne neobservate de marile echipe ale Europei, iar Sevilla și Betis au în istoricul lor jucători români de renume, cu performanțe remarcabile. SuperAmbasadorul nostru, „Sir” Ilie Dumitrescu, a făcut parte, pentru o scurtă perioadă de timp, din lotul Seviliei. Spaniolii au reușit să se bucure de talentul atacantului generației de aur doar un singur sezon(1995-1996). Sezon în care a performat timp de 13 meciuri, marcând un gol împotriva adversarilor de la Atletico Bilbao. Aproximativ 18 ani mai târziu, Raul Rusescu este transferat și el la aceeași echipă, fiind rezervă. În cele două sezoane petrecute în Spania, Raul Rusescu  a jucat un singur meci, neavând șansa să-și pună în aplicare viteza și tenacitatea în totalitate.

Iulian Filipescu și Alin Toșca, jucători remarcabili ai lui Betis!

Nici echipa adversarilor de la Betis n-a dus lipsă de jucători români talentați. Iulian Filipescu, fundașul decorat cu Ordinul “Merit Sportiv” pentru rezultatele obținute, a evoluat timp de 4 sezoane(1999-2003) în echipa celor de la “Verdiblancos”. Transferat în 1999 de la Galatasaray, Iulian Filipescu a avut parte de cele mai mari performanțe în tricoul lui Betis. Stâlpul de fier din apărarea „Beticos” a intrat pe teren de 127 de ori, marcând 8 goluri din postura de fundaș. O reușită remarcabilă pe care fanii lui Betis n-o vor uita niciodată. Paisprezece ani mai târziu, Alin Toșca preia ștafeta de apărător de la Iulian Filipescu, fiind al doilea român care evoluează în primul 11 al lui Betis. Cele două sezoane(2017-2019) petrecute în Spania au fost benefice pentru Alin Toșca. Acesta a jucat 23 de meciuri, bucurându-se de victorii contra marilor echipe din La Liga, dar și acumulând experiențe pe care alte campionate ale Europei nu le pot oferi.

Încasează bonusurile de bun venit!

Ca să guști la maxim etapele din La Liga, deschide cont online la Superbet și încasează Bonusul de Bun Venit Sport, care poate ajunge până la 500 de lei! Îl poți obține și pe cel de Casino, care poate ajunge până la 1.200 de lei, și pregătește-te pentru SuperCâștiguri. Iar ca totul să fie super, am eliberat încasările tale! Din 14 mai, beneficiezi de retrageri fără limită de sumă, dacă optezi pentru transfer bancar! Pentru retragerile pe card, suma maximă a crescut de la 45.000 de lei la 200.000 de lei. SuperDistracția continuă la Superbet. Vino online!

Aruncă o privire peste meciurile din oferta Superbet, selectează-le pe cele mai bune și pune bilet pe ele! Pariază mereu responsabil și distrează-te cu cele mai tari faze și goluri! 

de Silviu Elisei, Superbet

Citește și:

La Liga ha vuelto! Titlul, o afacere în doi, între marile rivale Barcelona și Real

Restart în Segunda Division, unul dintre cele mai imprevizibile campionate din Europa

Avem fotbal fără pauză în Europa. Pariază la Superbet pe meciurile de la mijlocul acestei săptămâni!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează