GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

Liga Campionilor 5-6 noiembrie: Săptămâna aceasta putem afla primele echipe calificate în optimi

Articol de GSP - Publicat marti, 05 noiembrie 2019 17:31

Mijlocul primei săptămâni a lunii noiembrie vine cu partide extrem de interesante în Liga Campionilor, competiție ajunsă la cea de-a 4-a rundă a grupelor, moment în care cele mai în formă echipe își pot asigura matematic prezența în primăvara competiției. 

Potrivit uefa.com, cele 6 echipe ce își pot rezerva marți, 5 noiembrie, și miercuri, 6 noiembrie, prezența în optimile competiției sunt, în ordine alfabetică, Atletico Madrid, Bayern Munchen, Juventus, Manchester City, Napoli și Paris Saint-Germain.

Atletico Madrid se califică în cazul unei victorii și, în celălalt meci al partidei, Lokomotiv pierde. După primele 3 etape, Diego Simeone și trupa sa ocupă poziția a doua în Grupa D, cu 7 puncte. Lider în grupă este Juventus Torino. Tot 7 puncte au și italienii, însă au +4 la golaveraj, iar madrilenii +3. Primul meci direct dintre cele două a avut loc la Madrid și s-a încheiat la egalitate, scor 2-2. Atletico joacă miercuri seara pe terenul lui Bayern Leverkusen, una din cele două echipe cu zero puncte după primele 3 partide. Totuși, în tur a fost doar 1-0 pentru Atletico, astfel că avem cote echilibrate pentru acest meci: 2.95 pentru gazde și 2.62 în dreptul oaspeților.

Liga Campionilor 5-6 noiembrie: Săptămâna aceasta putem afla primele echipe calificate în optimi

Bayern Munchen se califică dacă învinge sau face egal iar Tottenham o bate pe Steaua Roșie. În cazul în care Spurs remizează cu Steaua Roșie, Bayern își securizează locul 1 cu o victorie. Bavarezii conduc autoritar Grupa B, cu 9 puncte și un golaveraj fantastic, +9, iar miercuri joacă pe propriul teren, împotriva grecilor de la Olympiakos (1 punct). Nici măcar demiterea antrenorului Nico Kovac, ce a avut loc în acest week-end  nu pare să le ofere vreo șansă grecilor, victoria lui Bayern fiind creditată cu doar 1.20 la casele de pariuri. Pariorii care vor totuși să profite de acest meci o pot face folosind funcția Creare Pariu de la Unibet, funcție inovatoare ce le permite acestora să plaseze mai multe pariuri pe același meci. De exemplu, un pariu combinat ,,Bayern câștigă, peste 3.5 goluri și peste 8.5 cornere în meci’’ (au fost 5 goluri și 14 cornere la Pireu) poate fi plasat la o cotă de 2.50

Liga Campionilor 5-6 noiembrie: Săptămâna aceasta putem afla primele echipe calificate în optimi

Juventus are nevoie de 3 puncte pentru a-și asigura calificarea. După cum aminteam mai sus, Juventus și Atletico au fiecare câte 7 puncte, Lokomotiv Moscova are 3 puncte și Leverkusen zero, astfel că lucrurile par destul de simple în această grupă D. În cadrul etapei din această săptămâna, italienii se deplasează la Moscova, acolo unde au prima șansă la victorie. 1.65 este cota lui Torino. 

Manchester City își asigură prezența în optimi cu 3 puncte și, mai mult decât atât, ar fi sigură chiar de locul 1, dacă celălalt meci se termină la egalitate. Favorită principală la trofeu și în acest sezon, City are 9 puncte din 9 posibile, iar pe Atalanta, adversara de miercuri, au învins-o cu 5-1 în runda a 3-a, pe Etihad. Astfel, esadversara de miercuri, au învins-o cu 5-1 în runda a 3-a, pe Etihadte de așteptat o victorie a ,,cetățenilor’’ și în Italia, într-un meci în care golurile ar trebui să vina în număr mare (City a marcat 13 goluri în ultimele 4 meciuri, iar Atalanta 10). Pariul combinat cu funcția Creare Pariu de la Unibet ,,City câștigă, peste 3.5 goluri și ambele înscriu’’ poate fi plasat la cota 2.85. 

Liga Campionilor 5-6 noiembrie: Săptămâna aceasta putem afla primele echipe calificate în optimi

Napoli își poate asigura calificarea cu un succes, dacă Genk nu cumva reușește, printr-o minune, să câștige pe terenul lui Liverpool. La jumătatea partidelor din grupe, Napoli este lider în Grupa E, cu 7 puncte, iar marți joacă acasă cu Salzburg, fiind creditată cu prima șansă la victorie. 

Paris Saint-Germain merge în primăvară cu o victorie sau chiar cu un egal, însă un punct îi este suficient doar dacă Galatasaray nu se impune în fața lui Real Madrid. În cazul în care madrilenii termină la egalitate cu Galata, iar francezii se impun, PSG va termina pe prima poziție în grupă, indiferent de rezultatul ultimelor două partide. Alături de Bayern și Manchester City, PSG a câștigat toate cele 3 partide de până acum, astfel că ocupă locul 1 în Grupa A, fără gol primit. Fără doar și poate, PSG are cele mai mari șanse să își asigure calificarea în optimi în cursul acestei săptămâni, parizienii jucând acasă cu FC Brugge, formație pe care au spulberat-o în runda a 3-a, chiar pe Jan Breydel Stadion (Brugge). A fost 5-0 în tur, astfel că PSG are o cotă la victorie de doar 1.16.

Liga Campionilor 5-6 noiembrie: Săptămâna aceasta putem afla primele echipe calificate în optimi

La Unibet, folosind functia „Creare Pariu Multiplu” ai posibilitatea sa combini mai multe evenimente pe acelasi bilet, iar pentru fiecare eveniment poti alege mai multe pronosticuri ( goluri, suturi, cornere, cartonase, offside-uri, etc).

Unibet este un operator de pariuri licentiat de Oficiul National Pentru Jocuri de Noroc, prin licenta nr. L1160657W000330 , valabila 10 ani pana la data de 31.08.2026.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (1)
869661359812433
Vasile Cionoiu  •  07 Noiembrie 2019, 00:14

Nu se pune antrebarea cinei vinovatul acel care vrea sa faca stanga dupa a doua banda an cazul care este linie continua vinovat fara drept de apel este acel care afacut acidentul dar la numai 2 linii cel care a facut acidentul e vinovatul

Vezi toate comentariile (1)
Comentează