GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  MOZZART BET

Liga Campionilor vine cele mai mari cote din lume la Mozzart Bet!

Articol de GSP - Publicat marti, 02 august 2022 12:09 / Actualizat marti, 02 august 2022 12:19

Benfica și Dinamo Zagreb joacă în preliminariile Ligii Campionilor în această seară, iar cele mai mari cote din lume sunt la Mozzart Bet!

Benfica – Midtjylland (ora 22:00) cota 1.35

Benfica a avut un presezon excelent în această vară, reușind să câștige toate partidele amicale pe care le-a disputat. Și nu a avut adversare ușoare deloc, învingând formații din Premier League, La Liga sau Ligue 1 și de fiecare data a marcat cel puțin 3 goluri. În schimb, danezii au jucat în turul anterior din Liga Campionilor și s-a calificat dramatic, după lovituri de departajare în dubla cu AEK Larnaca. Portughezii sunt o constantă în grupele Ligii Campionilor și sunt mari favoriți pentru a merge mai departe.

Benfica are cea mai mare cotă din lume la Mozzart Bet.

50%! 100%! 200%! La Mozzart Bet ai bonus de până la 1750 RON pentru primele trei depuneri!

Ludogorets – Dinamo Zagreb (ora 20:45) cota 2.70

Un alt duel extrem de interesant al zilei se dispută în Bulgaria, iar echilibrul este evident înainte de startul partidei. Ludogorets a trecut lejer de Shamrock Rovers, chiar dacă a avut puține emoții în returul din Irlanda, în timp ce Dinamo a câștigat în deplasare cu Shkupi și s-a calificat mai departe. Croații au o echipă mai puternică și au experiență mai mare în meciurile importante, dovadă și rezultatele din ultimii ani din competițiile europene.

Cea mai mare cotă din lume pe victoria lui Dinamo Zagreb este la Mozzart Bet

Prinde rotirile gratuite la Mozzart Bet! Nu rata promoția din luna august

NOTĂ: Cotele pot suferi modificări, însă la Mozzart Bet ele vor fi în orice moment cele mai mari din lume.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close