GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Liga revine cu Barcelona – PSG! SuperCotele care anticipează SuperSpectacol

Articol de GSP - Publicat marti, 16 februarie 2021 14:58 / Actualizat marti, 16 februarie 2021 14:58

Revenirea Ligii Campionilor are loc cu SuperMeciul dintre Barcelona și Paris Saint-Germain! Duelul de diseară e unul pe care l-am văzut de mai multe ori în ultimii ani, fiind a patra oară când echipele sunt adversare în fazele eliminatorii ale Ligii după transformarea PSG-ului într-o echipă de top. Catalanii au avut câștig de cauză în partidele recente, avansând de fiecare dată. Statistica ne face să ne așteptăm la un nou meci spectaculos între ele, pariul „GG sau 3+” fiind câștigător în 9 din cele 11 jocuri directe.

Medie de 4 goluri pe meci între ele în ultimul deceniu

Puține derby-uri din Liga Campionilor sunt la fel de spectaculoase ca cele dintre Barcelona și PSG. Cele două cluburi au fost adversare de 11 ori, prima dată în sezonul 1994-95 al Ligii, în sferturile de finală. PSG s-a calificat atunci după 1-1 pe Camp Nou și 2-1 la Paris, fiind singura ocazie în care a trecut mai departe. Istoria recentă, începând cu 2013, a avut-o doar pe Barcelona învingătoare.

Au jucat în sferturile de finală ale sezonului 2012-13, iar Barcelona a mers în semifinale după două egaluri, mulțumită golurilor marcate în deplasare (2-2 și 1-1). Apoi, în 2014-15, au fost adversare în grupe (Barcelona a câștigat cu 3-1 acasă și a pierdut cu 3-2 în deplasare) și din nou în sferturi, unde spaniolii s-au impus în ambele partide: 3-1 și 2-0. Ultima dublă manșă a fost cea mai dramatică, în primăvara lui 2017, când PSG a avut o victorie uluitoare în tur – 4-0 – și o înfrângere și mai neașteptată în retur, 6-1.

În partidele ultimilor ani s-au marcat 32 de goluri, pentru o medie de 4 pe meci! Pariul „GG3+” a ieșit de 5 ori, în timp ce pariurile exclusive Superbet, „GG sau 3+” și „X sau 3+” au ieșit de 7 ori din 8!

Neymar, marele absent al meciului de azi

Lista indisponibililor e una lungă în ambele tabere, dar accidentarea lui Neymar e principala problemă a oaspeților. Brazilianul ratează revenirea pe Camp Nou, unde a fost MVP-ul ultimului meci direct. În celebrul 6-1 din 2017, Neymar a reușit o „dublă” și o pasă decisivă după minutul 87, calificând-o pe Barcelona. PSG nu se va baza nici pe Angel Di Maria, accidentat la începutul lunii. La gazde nu vor juca Sergi Roberto, Ansu Fati și Philippe Coutinho, toți accidentați de mult timp, dar sunt șanse să revină în echipă Gerard Pique și Martin Braithwaite.

Echipe probabile

Barcelona: Ter Stegen – Dest, Umtiti, Lenglet, Jordi Alba – Busquets, De Jong, Pedri – Dembele, Messi, Griezmann

PSG: Keylor Navas – Florenzi, Marquinhos, Kimpembe, Kurzawa – Gueye, Paredes – Kean, Verratti, Mbappe – Icardi

PSG, a patra favorită la ridicarea trofeului

Pariurile antepost pe câștigătoarea Ligii Campionilor o dau pe Bayern mare favorită, urmată de Manchester City și apoi Liverpool. Paris Saint-Germain e a patra în această listă, cu o cotă de 13.00 pentru a deveni regina Europei. Barcelona are 18.00, fiind depășită și de Juventus, Real Madrid și Chelsea. Cele mai mari surprize, conform cotelor Superbet, ar fi ca una dintre Porto, Lazio sau Monchengladbach să ridice trofeul: toate sunt cotate cu 150.00!

Vezi ce pariază românii pe Liga Campionilor în SuperSocial!

Intră în SuperSocial, singura rețea socială a pariorilor români, și fii alături de Ilie Dumitrescu, Florin Răducioiu, Gică Craioveanu și Bogdan Stelea! SuperFotbaliștii Generației de Aur intră zilnic și fac publice biletele jucate de ei pe Superbet. Descarcă și tu aplicația Superbet, deschide cont și arată-le și tu prietenilor ce pariezi sau urmărește pariurile lor, ale marilor fotbaliști sau ale celor mai buni jurnaliști din țară!

Bonusul de Bun Venit te așteaptă, dar și pariul șansă în agenții!

Dacă ești utilizator nou Superbet, pe site sau în aplicația de mobil, te bucuri de un Bonus de Bun Venit Sport de până la 500 lei acordat la primele 3 depuneri! Dacă preferi agențiile stradale iar acestea sunt deschise în orașul tău, trece-le pragul cu încredere și bucură-te de Pariul Șansă! Reintrodus la cererea pariorilor, acesta a ajutat zeci de mii de jucători, plătind peste 4 milioane de bilete!

Stai aproape de maeștrii tenisului mondial! Halep are în față 3 giganți. Djokovic și Nadal încă rezistă. Rusul Karatsev vrea să scrie istorie!

Superbet a plătit un câștig istoric pe un singur bilet: 428.532 de lei! Minunea a fost prinsă cu 17 meciuri din 3 sporturi și 7 competiții diferite!

Intră acum în prima rețea de socializare a pariorilor! Fă-ți un profil pe SuperSocial!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează