GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Liverpool – Arsenal: Mikel Arteta vrea să dea un „tun” pe Anfield

Articol de GSP - Publicat luni, 28 septembrie 2020 15:51 / Actualizat luni, 28 septembrie 2020 15:52

de Mihai Mironică

Liverpool și Arsenal au un început excelent de sezon, fiecare cu câte două victorii în primele două runde de campionat. Liverpool a impresionat în mod special în etapa trecută când a câștigat cu 2-0 pe terenul lui Chelsea. Însă Arsenal echilibrează acest tablou dinaintea vizitei pe Anfield cu triumful obținut chiar în fața lui Liverpool în Community Shield, Supercupa Angliei, la loviturile de departajare. Mai mult, după „lockdown”, Tunarii au câștigat ambele dueluri directe, e drept însă, în față având un Liverpool care nu era supermotivat. Cu siguranță, lucrurile vor sta diferit diseară.

Cu victoria obținută în Carabao Cup, mai cunoscută drept Cupa Ligii, 7-2 pe terenul lui Lincoln City, Liverpool a demonstrat că are și rezervele într-o formă bună.

FĂ-ȚI CONT PE SUPERBET ȘI ÎNCEPE SĂ COMPLETEZI BILETELE CÂȘTIGĂTOARE!

Cormoranii speră să-l poată recupera pe Joe Gomez în centrul defensivei. Echipa lui Klopp a câștigat etapa trecută, la Chelsea, jucând cu mijlocașul Fabinho pe post de fundaș central, lângă Van Dijk.

La oaspeți, fundașul stânga Kieran Tierney se pare că este recuperat. Rămân indisponibili la Arsenal Gabriel Martinelli, Pablo Mari, Calum Chambers și Shkodran Mustafi.

ARTETA, DOUĂ VICTORII ÎN DOUĂ MECIURI CU LIVERPOOL, CA ANTRENOR

Spuneam că Liverpool a dominat istoria recenta a infruntarilor directe însă Arsenal este într-un progres evident sub conducerea lui Mikel Arteta. Cu el manager, Arsenal a câștigat ultimele două înfruntări cu Liverpool. În 15 iulie 2020, Arsenal o învingea pe Liverpool în returul campionatului trecut, iar pe 29 august, „tunarii” se impuneau în fața „cormoranilor” și în Supercupa Angliei.

Londonezii au pierdut însă în ultimele cinci vizite pe Anfield. Arteta spune că Anfield este cel mai dificil loc din lume în care să mergi. Probabil se va confirma și de data asta.

În zece din ultimele 11 dueluri directe, au marcat ambele echipe (GG), iar în nouă dintre acestea unsprezece, s-au înscris peste 2,5 goluri.

VEZI OFERTA COMPLETĂ SUPERBET PENTRU PREMIER LEAGUE ȘI ALEGE-ȚI FAVORIȚII!

CE MAI TREBUIE SĂ ȘTIM:

* 13 goluri a marcat Liverpool în cele trei meciuri oficiale din acest sezon, primind cinci

* Liverpool a marcat în repriza secundă în fiecare din ultimele șase meciuri

* Arsenal i-a dat gol lui Liverpool în fiecare din ultimele șapte meciuri directe

* Liverpool a câștigat ultimele cinci meciuri de acasă cu Arsenal

* Arsenal vine după șase victorii consecutive în toate competițiile

* A fost cel puțin câte un penalty în fiecare din ultimele trei „directe” de pe Anfield dintre Liverpool și Arsenal

ECHIPELE PROBABILE:

Liverpool: Alisson; Alexander - Arnold, Fabinho, Van Dijk, Robertson; Henderson, Thiago, Wijnaldum; Salah, Firmino, Mane

Arsenal: Leno; Holding, Gabriel, Tierney; Bellerin, Xhaka, Ceballos, Maitland-Niles; Willian, Lacazette, Aubameyang

DESCARCĂ APLICAȚIA SUPERBET PENTRU IPHONE ȘI ANDROID ȘI ÎNCEPE SĂ PARIEZI PE MECIURILE TALE PREFERATE DIN PREMIER LEAGUE!

VEZI ÎN REȚEAUA SUPERSOCIAL CELE MAI TARI PONTURI PENTRU MECIURILE TALE FAVORITE! 

Superbet a lansat rețeaua de socializare a pariorilor. Locul în care te împrietenești cu iubitorii sportului, care sunt pasionați și de pariuri sportive. Poți să te inspiri din biletele plasate de pariorii experimentați, poți comenta aceste bilete, poți lega noi prietenii, poți distribui biletele tale și poți vedea ce pariază ambasadorii Superbet Ilie Dumitrescu și Gică Craioveanu, legende ale fotbalului românesc. Intră și tu în SuperSocial și afirmă-te ca SuperParior!

BONUSUL DE BUN VENIT, PLUS PARIUL ȘANSĂ ÎN AGENȚII!

Probabil că știi, dar îți reamintesc pentru că poate ai amânat momentul în care să te bucuri și tu de Bonusul de Bun Venit Online pentru Sport ce poate ajunge până la 500 de lei și se acordă la primele tale 3 depuneri! 

Dar pariorii supervaloroși joacă și în agențiile de cartier! Trece-le pragul cu încredere fiindcă pe lângă beneficiile din online, doar în agenție ai și Pariul Șansă, reintrodus la cererea jucătorilor adevărați! Peste 4.000.000 de bilete plasate în ultimele două luni s-au calificat pentru a plăti câștiguri grație Pariului Șansă și zeci de mii de jucători au încasat SuperBani!

#PARIEMPEBINE #ÎMPREUNĂSUNTEMSUPER

Cu fiecare leu jucat, poți fi SuperPremiat! Ia-ți cardul Superbet, intră în Superbet Club și înregistrează-ți biletele! Un bolid de senzație vrea să fie al tău!

Un bucureștean a câștigat la Superbet 423.000 de euro! E cel mai mare câștig din istoria pariurilor sportive din România

Superbet plătește peste 2.3000.000 de lei în jackpoturi lunare, la aparatele din toate agențiile sale! Află totul despre noile premii SuperHours și vezi cât a crescut X Jackpot!

https://www.gsp.ro/gsp-special/stiri-superbet

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează