GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Lucescu vrea trofeul la Kiev. Hagi a rezolvat cu titlul și trage tare pe continent! Tătărușanu și Milan joacă cu rezervele la Belgrad!

Articol de GSP - Publicat joi, 18 februarie 2021 15:26 / Actualizat joi, 18 februarie 2021 15:26

Liga Europa a fost mereu o competiție dragă românilor, singura continentală pe care câte un conațional a reușit s-o mai câștige din când în când. Se împlinesc însă 10 ani de când Săpunaru a ridicat trofeul deasupra capului, în tricoul lui FC Porto și ar cam fi timpul să vedem din nou tricolorul prin jurul podiumului, legat de antebrațul unui român fericit. Mai avem în joc doar patru, trei în teren și unul pe bancă, iar drumul e încă lung. Primul pas în faza eliminatorie se face azi, iar de acum nu mai e loc de greșeli! Pariază aici pe meciurile românilor din Liga Europa!

12 ani de la succesul lui Lucescu pe Şükrü Saracoğlu

Mircea Lucescu a dus un trofeu continental în Ucraina, dar la Donețk. Au trecut 12 ani de la succesul în fața lui Werder Bremen și tehnicianul român vrea să-i facă fericiți și pe cei din Kiev. Dinamo e un colos al Estului, dar în Europa n-a prea rupt gura târgului. Are 35 de ani de la ultimul trofeu, Cupa Cupelor în 1986 și timpul a trecut neglorios pentru o echipă prezentă în fiecare an în cupele europene. Duelul cu Brugge poate fi un pas înainte, mai ales că belgienii vin într-un oraș paralizat de frig. Gazdele sunt ușor favorite la pariuri, dar multe altele se pot paria la Dinamo Kiev – FC Brugge.

Ianis Hagi poate confirma și în Europa

Steven Gerrard i-a dat multă încredere lui Ianis Hagi, chiar dacă românul a oscilat evoluțiile. În Liga Europa a fost titular în primele două jocuri din grupă și în ultimul, în care a și marcat împotriva celor de la Lech Poznan. Tragerea la sorți pare una care să-i avantajeze pe scoțieni, belgienii de la Anvers fiind o noutate absolută în primăvara europeană. Partida pare perfectă pentru o ieșire la rampă a românului, obișnuit cu stilul de joc din Jupiler, unde a jucat în sezonul 2019-2020. Pariază aici că Ianis Hagi marchează în poarta lui Anvers!

Tătărușanu îl suplinește pe Donnarumma

AC Milan pare să aibă o dublă la îndemână cu Steaua Roșie Belgrad, iar noi ne așteptăm ca Ciprian Tătărușanu să fie titular la turul din capitala Serbiei. Românului i s-a promis titularizarea în Cupa Italiei și în Liga Europa, indiferent de adversar sau de fază. Până acum a fost bine pentru fostul internațional, care și-a făcut treaba de fiecare dată când titularul Donnarumma a trecut pe banca de rezerve. Milan va folosi și alte rezerve în partida de la Belgrad, pentru că are derby vital în weekend, cu marea rivală Inter. Astfel, ne putem aștepta ca Steaua Roșie să reziste destul de bine și poate chiar să marcheze în poarta lui Tătărușanu.

Stanciu are cel mai greu meci

Cea mai ghinionistă tragere la sorți, dintre români, a avut-o de departe Nicușor Stanciu. Asta pentru că Slavia Praga trebuie s-o înfrunte în șaisprezecimi pe Leicester, o echipă foarte puternică din prima ligă engleză. Vardy și compania vin în capitala Cehiei după o victorie de senzație cu Liverpool, scor 3-1, iar un trofeu european surâde și micuței trupe din East Midlands. 7 jucători din anturajul primei echipe lipsesc la oaspeți, dar nu Barnes, Maddison și Vardy, killerii lui Salah și compania. Nicușor Stanciu a jucat 4 partide din 6 în grupe, iar în campionat se pregătește de un nou titlu cu Slavia. 

Află instant toate noutățile și promoțiile de pe Canalul de Telegram Superbet Oficial!

Bonusul de bun venit, plus pariul șansă în agenții!

Alege online-ul, pe site sau direct din aplicația de mobil, deschide cont, depune și poți încasa imediat un Bonus de Bun Venit Sport ce poate ajunge până la 500 de lei și se acordă la primele tale 3 depuneri! Dacă preferi agențiile de cartier, e și mai bine! Trece-le pragul cu încredere fiindcă pe lângă beneficiile din online, doar în agenție ai și Pariul Șansă, reintrodus la cererea jucătorilor adevărați! Câteva milioane de bilete plasate în ultimele luni s-au calificat pentru a plăti câștiguri grație Pariului Șansă și zeci de mii de jucători au încasat superbani!

Intră pe SuperSocial și copiază biletele celor mai buni pariori!

Intră în universul SuperSocial și bucură-te de noua dimensiune a experienței Superbet! După ce îți instalezi aplicația de pariuri sportive, setează-ți și profilul pe SuperSocial, rețeaua de socializare a celor care iubesc pariurile sportive. Poți vedea cine sunt cei mai experimentați, cine sunt cei mai inspirați, poți vedea și plasa și tu biletele lor, poți distribui și biletele tale, îți poți face noi prieteni și te poți afirma în cea mai tânără comunitate de pariori din România! Mai mult, îi poți întâlni pe ambasadorii Superbet, Ilie Dumitrescu și Gică Craioveanu, dar poți descoperi și persoane necunoscute, ca tine, dar care te pot inspira maxim prin biletele plasate și modul original în care le gândesc!

#PariemPeBine     #ÎmpreunăSuntemSuper

de Gigi Stancu, Superbet

Stai aproape de maeștrii tenisului mondial! Halep are în față 3 giganți. Djokovic și Nadal încă rezistă. Rusul Karatsev vrea să scrie istorie!

Superbet a plătit un câștig istoric pe un singur bilet: 428.532 de lei! Minunea a fost prinsă cu 17 meciuri din 3 sporturi și 7 competiții diferite!

Intră acum în prima rețea de socializare a pariorilor! Fă-ți un profil pe SuperSocial!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
romeverest
romeverest  •  18 Februarie 2021, 20:54

Ce trofeu vrea sa aduca Lucescu la Kiev ?? Poate trofeul vreunui turneu de pregatire de prin Antalya !! Voi ganditi cand scrieti asemenea aberatii ??

Vezi toate comentariile (1)
Comentează