GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Lupta pentru titlu se dă pe Superbet! Prinde Oferta pentru FC Voluntari – FCSB și CFR – U. Craiova

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 mai 2022 17:04 / Actualizat sambata, 14 mai 2022 17:04

Penultima etapă a play-off-ului din campionatul intern le aduce pe FCSB și CFR în fața unor meciuri în care pleacă din postura de favorite, cu FC Voluntari, respectiv U. Craiova. Victoria e singurul obiectiv pentru Toni Petrea și Dan Petrescu, antrenori care stau cu gândul la meciul direct de etapa viitoare, care poate decide destinația titlului din acest sezon. FC Voluntari - FCSB se joacă sâmbătă, de la 21:00, urmând ca CFR - U. Craiova să se dispute duminică, de la 21:30. Nu mai e loc de greșeală, nici de ezitări sau planuri incomplete!

SuperMeciuri în etapa care poate decide campioana: Vezi Oferta Superbet pentru FC Voluntari - FCSB și CFR - U. Craiova!

FCSB, mai bună în play-off

Plecăm de la 54-52 în favoarea echipei lui Dan Petrescu, dar și de la un echilibru evident dat de Cotele Superbet pentru câștigarea titlului (cotă 1.60 pentru al cincilea succes consecutiv al feroviarilor și cotă 2.40 pentru o victorie a bucureștenilor). Tensiunea e mare, iar ultimele luni ne spun că FCSB s-a capacitat mult mai bine în play-off decât marea rivală a ultimilor ani. În timp ce ardelenii au adunat cinci succese, roș-albaștrii au câștigat șapte dintre cele opt meciuri jucate, reușind să marcheze de 19 ori, cu patru reușite mai mult decât a adunat linia ofensivă a lui Dan Petrescu. FCSB a primit și mai puține goluri (patru, față de cinci încasate de CFR), iar cele opt reușite ale lui Florin Tănase l-au transformat pe căpitanul bucureștenilor în golgheterul detașat al campionatului intern. CFR răspunde prin Debeljuh, autor a patru goluri în play-off, dar și printr-o echipă mai compactă și orientată ceva mai defensiv: în timp ce FCSB are patru meciuri de cel puțin trei goluri, ardelenii au doar trei.

Atenție la cartonașele galbene!

Prima intră în scenă echipa lui Toni Petrea. Chiar dacă e considerată formație oaspete, FCSB va juca pe Arena Națională meciul cu FC Voluntari, proaspăt finalistă a Cupei României și echipă care mai are ca obiectiv, în play-off, doar câștigarea luptei cu Farul pentru locul al patrulea, în spatele trioului format din CFR, FCSB și Universitatea Craiova. Mari favoriți ai meciului, elevii lui Toni Petrea, mai precis trei dintre ei, au și o a doua misiune. Este vorba despre Risto Radunovic, Florin Tănase și Octavian Popescu, trei titulari incontestabili care trebuie să stea departe de cartonașele galbene pentru a evita starea de suspendare în meciul cu CFR, potențial decisiv pentru titlul de campioană. Radunovic e favoritul Cotelor Superbet la încasarea unui cartonaș galben, cu o cotă 2.15, în timp ce Octavian Popescu și Florin Tănase au cote ceva mai mari: 2.70, respectiv 3.00! Vor încasa cei trei un avertisment din partea arbitrului Horațiu Feșnic? Vezi Cotele Speciale Superbet și pariază inspirat!

21+22, Oferta perfectă tine!

Fie că alegi victoria gazdelor, fie că mergi pe un rezultat pozitiv al oaspeților, fie că te îndrepți spre una dintre nenumăratele piețe pentru goluri, te califici pentru Oferta Superbet 21+22 dacă pariezi pe FC Voluntari – FCSB sau CFR – U. Craiova. Ce trebuie să faci să beneficiezi de Super 21+22?

1. Să pariezi minimum 21 de lei bani reali pe un bilet single sau acumulator

2. Doar biletele pre-meci și/sau live care conțin doar meciuri din prima ligă a României sunt eligibile

3. Cota minimă pentru fiecare eveniment de pe bilet trebuie să fie 1.60

SuperJackpot istoric câștigat la Superbet! A jucat la 20 Burning Hot și a câștigat 8.792.662,86 lei – „Nu credeam că se poate așa ceva, sincer.”

Află cum e să câștigi peste 7,3 milioane de lei la Sloturi. Citește interviul cu câștigătorul!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează