GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Man United – West Ham în Cupa Angliei! David Moyes, din nou în prim-plan

Articol de GSP - Publicat marti, 09 februarie 2021 12:53 / Actualizat marti, 09 februarie 2021 12:53

Din momentul în care a fost ales de Alex Ferguson drept succesorul său la Man United, cariera lui David Moyes a intrat pe o pantă descendentă. Deceniul excelent avut anterior la Everton a fost urmat de eșecuri pe linie, iar cariera scoțianului nu dădea semne de revenire. Până în acest sezon, când Moyes s-a reinventat și a adus-o pe West Ham pe locurile fruntașe din Premier League, iar în cupă a ajuns în optimi, unde o înfruntă pe Manchester United pe Old Trafford. Partida poate fi urmărită pe Superbet, de la 21:30, cu live stream!

Pasul în față urmat de pași în spate

Moyes a stat 11 ani la Everton, perioadă fără trofee, dar în care echipa albastră din Liverpool a fost în permanență în prima jumătate a clasamentului. 7 sezoane consecutive în care Everton a terminat în top 8 a reprezentat o performanță pentru echipă, demonstrând suficiente pentru a fi adus la Manchester United ca urmaș al marelui Ferguson. Începutul a fost perfect, câștigând Supercupa Angliei chiar la primul meci. Apoi a urmat căderea.

Moyes a fost dat afară înainte de finalul sezonului, lăsând echipa pe locul 7. În următorul sezon a preluat-o pe Real Sociedad, unde a dezamăgit din nou, având un loc 12 în primul an și fiind, apoi, concediat după 11 etape din al doilea sezon. 2016-17 a fost „all time low-ul” lui Moyes, retrogradând-o pe Sunderland de pe ultimul loc. Un an în care David și-a adus mulți foști fotbaliști, toți aproape de finalul carierei, dând impresia că a rămas fără idei.

Renașterea

Adus inițial la West Ham pentru 6 luni în 2017-18, Moyes a avut un sezon mediocru cu londonezii, terminând la mijlocul clasamentului. Nu i s-a prelungit contractul, dar a revenit un an și jumătate mai târziu, mutare ce s-a dovedit extrem de inspirată. Scoțianul a venit cu idei noi, cu o atitudine pozitivă pe care părea că o uitase și, cel mai important, cu rezultate. West Ham e acum pe locul 6 în Premier League, la un singur punct de top 4. La egalitate cu Chelsea, dar peste Tottenham, Arsenal sau Everton, formații cu așteptări mult mai ridicate. 

West Ham are o medie de aproape 1,7 puncte pe meci – a doua cea mai ridicată din cariera lui Moyes în prima ligă, are 11 victorii din 23 de etape (doar în două ediții a reușit antrenorul să câștige 50% din meciuri) și e în optimile CupeiUnde are meci chiar cu Man United, club pe care nu l-a mai învins de când o antrena pe Everton. Continuă revenirea lui David Moyes, care e pe cale să își depășească toate cifrele din era Everton, cu o victorie așteptată de mulți ani?

Vezi ce pariază românii pe Cupa Angliei în SuperSocial!

Intră în SuperSocial, singura rețea socială a pariorilor români, și fii alături de Ilie Dumitrescu, Florin Răducioiu, Gică Craioveanu și Bogdan Stelea! SuperFotbaliștii Generației de Aur intră zilnic și fac publice biletele jucate de ei pe Superbet. Descarcă și tu aplicația Superbet, deschide cont și arată-le și tu prietenilor ce pariezi sau urmărește pariurile lor, ale marilor fotbaliști sau ale celor mai buni jurnaliști din țară!

Bonusul de Bun Venit te așteaptă, dar și pariul șansă în agenții!

Dacă ești utilizator nou Superbet, pe site sau în aplicația de mobil, te bucuri de un Bonus de Bun Venit Sport de până la 500 lei acordat la primele 3 depuneri! Dacă preferi agențiile stradale iar acestea sunt deschise în orașul tău, trece-le pragul cu încredere și bucură-te de Pariul Șansă! Reintrodus la cererea pariorilor, acesta a ajutat zeci de mii de jucători, plătind peste 4 milioane de bilete!

Pregătește-te pentru o lună de tenis de cel mai înalt nivel! Toate numele grele s-au mutat în Australia! Tu pe cine pariezi?

Cine oprește dominația Angliei în Six Nations?

Cine îl oprește pe SuperLewa? Polonezul lui Bayern Munchen se îndreaptă autoritar spre prima lui Gheată de Aur!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează