GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Cine oprește dominația Angliei în Six Nations?

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 februarie 2021 11:29 / Actualizat sambata, 06 februarie 2021 11:32

După cea mai lungă ediție din istorie, una fracturată de izbucnirea pandemiei de Covid-19, Six Nations revine în forță, cu supermeciuri de rugby. Accesul fanilor încă nu este permis în tribune, dar pasiunea lor dă aripi celor 6 echipe care își dispută un trofeu pus în joc încă din secolul XIX, inițial într-un patrulater, Home Nations (Anglia, Scoția, Irlanda, Țara Galilor). Deschide cont și pariază la Superbet.ro pe sporturile tale preferate!

În era Six Nations – prima ediție în actualul format a fost în anul 2000 – Anglia are cele mai multe titluri, 7, urmată de Franța și Țara Galilor cu câte 5, apoi de Irlanda cu 4. Scoția a câștigat ultima ediție din istoria Turneului celor 5 Națiuni, în 1999. Italia a fost admisă în anul 2000 și în 21 de sezoane a fost de 15 ori lingura de lemn (ultima clasată).

Revenind la superlative, Țara Galilor are cele mai multe titluri câștigate cu Mare Șlem (5 victorii în 5 meciuri), Penele de Struț reușind de 4 ori în istoria Six Nations (deci din 2000 încoace) să câștige în această manieră categorică turneul.

Echipa momentului e Anglia, cu 3 titluri în ultimele 5 ediții. De la preluarea ei de către Eddie Jones, selecționata Trandafirului a câștigat în 2016, 2017 și 2020. Pariază pe meciurile primei etape din 2021 și trăiește superintens pasiunea pentru rugby!

Ediția de anul trecut a fost una care a remarcat naționala Franței! Cocoșii au impresionat prin evoluțiile curajoase și spectaculoase și s-au bătut până în ultimul meci pentru titlu. Irlanda și Țara Galilor au fost deziluziile sezonului. Anglia a câștigat prin forță și maturitate, însă înfrângerea de anul trecut în Le Crunch la Paris, 24-17 pentru Franța, anunță o ediție 2021 în care englezii vor avea o opoziție mai puternică.

Mai mult, Finala turneului Autumn Nations Cup desfășurată pe Twickenham – Templul rugby-ului între Anglia și Franța a avut nevoie de prelungiri. Atunci, englezii au întâlnit o echipă secundă a Franței, principalii titulari nefiind eliberați de către echipele de club.

Franța a dat anul trecut pe marcatorul celor mai multe puncte, Romain Ntamack (57 de puncte) și pe marcatorul celor mai multe eseuri, Charles Ollivon (4 încercări).

Acum, Ntamack e accidentat și va rata startul, dar Franța a demonstrat că are resurse și că este obsedată să fie luată în calcul drept una dintre favoritele cu șanse reale la câștigarea Cupei Mondiale din 2023, competiție pe care o va și organiza.

Pregătirile Angliei au fost afectate de coronavirusul care a provocat pandemia. Eddie Jones a fost în izolare, secunzii au redus lotul la numai 28 de jucători și e posibil ca startul să fie unul cu emoții pentru deținătoarea titlului.

Celelalte echipe din turneu sunt supermotivate să profite de orice probleme ale principalelor favorite. Irlanda are o revanșă de luat față de ea însăși, Țara Galilor și Scoția trebuie să arate că rămân redutabile, iar Italia e obligată să demonstreze că are soluții pentru schimbul de generații.

În toamnă, Italia nu a întâlnit Georgia în Autumn Nations Cup, un duel care ar fi arătat nivelul de acum la care sunt ultima din Six Nations, respectiv cea mai bună din Rugby Europe Championship, competiția în care evoluează și Stejarii (meciul României cu Belgia a fost anulat, după a treia amânare și forul continental a acordat echipe noastre victoria, cu 28-0 și punct Bonus ofensiv).

Cele mai recente meciuri internaționale în care au fost implicate forțele europene (Autumn Nations Cup) au abundat de offloaduri și de lovituri de picior. E poate de înțeles că în această perioadă, jucătorii au căutat să evite pe cât posibil grămezile spontane și că jocul e ceva mai „aerisit”. Sunt premise pentru spectacol și pentru un joc în care linia de trei sferturi să fie cât mai folosită.

Cine oprește dominația Angliei în Six Nations?

Azi se joacă: 

16:15 Italia-Franța, meci în care învingătoarea primește și trofeul Giuseppe Garibaldi

O partidă de 2 solist. Dar cum cota e minusculă pentru victoria Franței, merită să forțezi cu Handicap Franța -21.5. Dacă totuși ai emoții pentru acest pariu, atunci forțează unul pe Total puncte meci, peste 49.5. Ultima victorie a Italiei acasă împotriva Franței datează din 2013. Ea a urmat primei victorii în Six Nations acasă contra Franței, succes din 2011. Ultimele 10 meciuri directe și ultimele 6 partide din Six Nations au revenit Francezilor.

18:45 Anglia-Scoția, cel mai vechi duel internațional din istoria rugby-ului. Partida contează și pentru Calcutta Cup, trofeu acordat prima oară în 1879. Primul duel dintre englezi și scoțieni a fost în 1876. Scorul victoriilor în Calcutta Cup e 71-40 pentru Anglia. Mereu meciurile cu Scoția sunt încrâncenate! Dar și spectaculoase! De la un 38-38 acum doi ani, până la acel teribil Scoția-Anglia 6-13 de anul trecut, pe Murrayfield. Între cele două echipe, s-au înregistrat și 19 egaluri! Partida de azi e una specială și pentru că se împlinesc 150 de ani de la prima confruntare Anglia-Scoția. Dacă vrei emoții superintense, poți forța un pariu pe X-Pauză, la cota 14:00! Dacă nu, ia în calcul hanciapul Anglia -13.5 puncte (deci victorie a gazdelor la o diferență de cel puțin două eseuri transformate (14 puncte).

Duminică se dispută:

17:00 Țara Galilor-Irlanda, un duel cu încărcătura unei finale. Irlanda s-a prăbușit la Paris în ultimul meci al ediției trecute. Deși scorul final a fost 27-35, partida a fost la discreția Franței. Acum, Andy Farrell și băieții antrenați de el trebuie să forțeze un start victorios, pe terenul unei naționale care încă se caută, după despărțirea de Warren Gatland, 12 ani în funcția de selecționer al Penelor de Struț, între 2007-2019, perioadă în care galezii au câștigat de 4 ori competiția!

Intră pe SuperSocial și inspiră-te pentru bilete pe meciurile din Six Nations. Cu siguranță vei găsi mulți SuperPariori care vor plasa bilete pe care să aibă și meciurile din etapa 1 a Turneului celor Șase Națiuni, bilete pe care le poți copia gratuit, pe ce mize consideri tu.

De asemenea, vei putea trăi și mai intens meciurile și vei putea paria live în timpul lor!

Bonusul de Bun Venit Online, plus Pariul Șansă în agenții!

Alege online-ul, pe site sau direct din aplicația de mobil, deschide cont, depune și poți încasa imediat un Bonus de Bun Venit Sport ce poate ajunge până la 500 de lei și se acordă la primele tale 3 depuneri! Dacă preferi și agențiile de stradale, e și mai bine! Trece-le pragul cu încredere fiindcă pe lângă beneficiile din online, doar în agenție ai și Pariul Șansă, reintrodus la cererea jucătorilor adevărați! Câteva milioane de bilete plasate în ultimele luni s-au calificat pentru a plăti câștiguri grație Pariului Șansă și zeci de mii de jucători au încasat superbani!

Intră pe SuperSocial și ai acces gratuit la cel mai mare feed de bilete pe sporturile preferate, bilete pe care le poți repeta simplu și rapid pe ce mize dorești!

Bucură-te de noua dimensiune a experienței Superbet! După ce îți instalezi aplicația de pariuri sportive Superbet, apasă butonul Prieteni și setează-ți și profilul pe SuperSocial, rețeaua de socializare a celor care iubesc pariurile sportive. Poți vedea cine sunt cei mai experimentați, cine sunt cei mai inspirați, poți vedea și plasa și tu biletele lor, poți distribui și biletele tale, îți poți face noi prieteni și te poți afirma în cea mai tânără comunitate de pariori din România! Mai mult, îi poți întâlni pe ambasadorii Superbet, Ilie Dumitrescu, Gică Craioveanu, Florin Răducioiu și Bogdan Stelea, dar poți descoperi și persoane necunoscute, ca tine, dar care te pot inspira maxim prin biletele plasate și modul original în care le gândesc!

Recent, doi pariori au copiat un bilet ce i-a impresionat și au câștigat sume impresionante! Vezi aici seriile (8959-RCK0R, respectiv 8945-BP7YY8) și le poți verifica pe site-ul Superbet.ro, în câmpul „Verificare bilet” plasat în dreapta sus, sub butoanele de intrare în cont & înregistrare. 

#ÎmpreunăSuntemSuper #SuperSocial #SuperRugby

Câțiva prieteni din Otopeni au devenit primii milionari în euro, la Superbet! E cel mai mare câștig din istoria pariurilor sportive din România!

Superbet a plătit un câștig istoric pe un singur bilet: 428.532 de lei! Minunea a fost prinsă cu 17 meciuri din 3 sporturi și 7 competiții diferite!

Pregătește-te pentru o lună de tenis de cel mai înalt nivel! Toate numele grele s-au mutat în Australia! Tu pe cine pariezi?

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (1)
ali.bec
ali.bec  •  06 Februarie 2021, 18:30

N-m înțeles: “Primul duel dintre englezi și scoțieni a fost în 1876. [...] Partida de azi e una specială și pentru că se împlinesc 150 de ani de la prima confruntare Anglia-Scoția.” Mie-mi ies 144 de ani.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează