GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Pregătește-te pentru o lună de tenis de cel mai înalt nivel! Toate numele grele s-au mutat în Australia! Tu pe cine pariezi?

Articol de GSP - Publicat luni, 01 februarie 2021 15:32 / Actualizat luni, 01 februarie 2021 15:32

Tenisul a suferit mult în pandemie, dar lucrurile tind să redevină normale și în acest sport extraordinar. Lupta la fileu ne-a lipsit maxim, la fel cum jucătorilor și jucătoarelor le-a lipsit competiția reală. Iar dacă putea exista un loc cât mai izolat și departe de nebunia ultimului an, în care toți greii să se întâlnească pentru a-și tranșa mizele, Australia era acela. În februarie facem nopți albe cu luptele de la Melbourne, pentru că avem doar două posibilități: 1 sau 2! Fără remize, fără duble manșe, fără rejucări! Doar spectacol pur și adrenalină!

Deschide cont online la Superbet și fă loc în agenda ta tenisului pe suprafață rapidă!

Simona Halep e favorită 1 la Gippsland

Tenisul feminin se pregătește de Australian Open chiar în Melbourne, doar că pe terenuri diferite. După carantina obligatorie, toată lumea a revenit în joc negativă la Covid și pusă pe fapte mari. Gippsland Trophy este un turneu care ne interesează foarte mult, mai ales datorită Simonei Halep, care e favorită 1 acolo. Românca a trecut deja, în turul 2, de Anastasia Potapova și o așteaptă în turul 3 pe Destanee Aiava sau pe Laura Siegemund. Osaka, Svitolina, Sabalenka și Konta sunt principalele adversare în drumul spre primul turneu din 2021, dar mai important ar fi semnalul pe care Simona le-ar da acestora, în cazul unei victorii: “De data aceasta merg până la capăt!”.

Barty și surorile Williams își pregătesc asaltul din Yarra Valley

Un al turneu feminin puternic este cel de la marginea Melbourne-ului, mai exact Yarra Valley Classic. Este tot de 500 de puncte WTA și acolo turează motoarele câteva dintre jucătoarele care ar putea câștiga Australian Open în 2021. Ashley Barty e favorita numărul 1, australianca dorind să fructifice avantajul terenului propriu și să bifeze o lună perfectă, cu două turnee în vitrină, dacă se poate. Serena Williams a aruncat buletinul la coșul de gunoi și pur și simplu nu abandonează lupta. 

A lăsat-o pe cea mică în compania bonei și aleargă după al 24-lea turneu de mare șlem al carierei, la 39 de ani bătuți pe muchie. Să n-o uităm de la Yarra Valley nici pe Sofia Kenin, favorita 2 și câștigătoarea bombă din 2020 a AO! Nu în ultimul rând, australienii au inventat și Grampians Trophy, pentru restul jucătoarelor care n-au vrut sau n-au putut să intre pe tablourile celor două competiții menționate anterior. Sorana Cârstea joacă aici, iar Bianca Andreescu este favorita numărul 1, urmată de Belinda Bencic (Elveția).

Verifică aici oferta la zi din tenis și alege ce te inspiră din zecile de meciuri care se joacă în această perioadă!

Pentru băieții grei s-a inventat ATP Cup

Băieții sus clasați nu joacă pe puncte până la Australian Open. Spaniolii, cu Rafael Nadal în frunte, rușii, australienii, italienii, francezii, canadienii, germanii, grecii, japonezii, argentinienii, sârbii (cu Novak Djokovic prezent) și austriecii participă la ATP Cup, o competiție pe țări semi-amicală, dar cu multe orgolii puse în joc. Serbia lui Djokovic e campioana în exercițiu, dar Rublev și Medvedev cred că pot face Rusia mare din nou. Djokovic – Shapovalov, Nadal – De Minaur și Medvedev - Nishikori sunt primele meciuri tari ale competiției. 

Restul jucătorilor calificați la Australian Open 2021 participă la două turnee de 250 de puncte ATP, Great Ocean Road – cu Goffin favorit principal și Murray River - cu Stan Wawrinka vioara întâi!

Află instant toate noutățile și promoțiile de pe Canalul de Telegram Superbet Oficial!

Bonusul de bun venit, plus pariul șansă în agenții!

Alege online-ul, pe site sau direct din aplicația de mobil, deschide cont, depune și poți încasa imediat un Bonus de Bun Venit Sport ce poate ajunge până la 500 de lei și se acordă la primele tale 3 depuneri! Dacă preferi agențiile de cartier, e și mai bine! Trece-le pragul cu încredere fiindcă pe lângă beneficiile din online, doar în agenție ai și Pariul Șansă, reintrodus la cererea jucătorilor adevărați! Câteva milioane de bilete plasate în ultimele luni s-au calificat pentru a plăti câștiguri grație Pariului Șansă și zeci de mii de jucători au încasat superbani!

Intră pe SuperSocial și fă spectacol pe chaturile partidelor!

Bucură-te de noua dimensiune a experienței Superbet! După ce îți instalezi aplicația de pariuri sportive, setează-ți și profilul pe SuperSocial, rețeaua de socializare a celor care iubesc pariurile sportive. Poți vedea cine sunt cei mai experimentați, cine sunt cei mai inspirați, poți vedea și plasa și tu biletele lor, poți distribui și biletele tale, îți poți face noi prieteni și te poți afirma în cea mai tânără comunitate de pariori din România! Mai mult, îi poți întâlni pe ambasadorii Superbet, Ilie Dumitrescu și Gică Craioveanu, dar poți descoperi și persoane necunoscute, ca tine, dar care te pot inspira maxim prin biletele plasate și modul original în care le gândesc!

#PariemPeBine     #ÎmpreunăSuntemSuper

de Gigi Stancu, Superbet

Fotbalul e tot mai popular în Australia, iar pariorii simt asta! Diminețile încep cu A-League și cu vedetele aduse din Europa

Superbet a plătit un câștig istoric pe un singur bilet: 428.532 de lei! Minunea a fost prinsă cu 17 meciuri din 3 sporturi și 7 competiții diferite!

Ei sunt campionii de la care ar trebui să se inspire românii din Super Ligă! Giani Kiriță a oferit cea mai mare surpriză din fotbalul turc

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează