GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

Manchester United – Arsenal: „Diavolii”, fără victorie în ultimele 6 meciuri directe. Ronaldo, cotă 2.15 să marcheze

Articol de GSP - Publicat joi, 02 decembrie 2021 17:59 / Actualizat joi, 02 decembrie 2021 18:02

Manchester United – Arsenal este epilogul etapei cu numărul 14 din Premier League. „Diavolii” şi „tunarii” se întâlnesc de la ora 22:15 pe Old Trafford, într-o partidă a contrastelor. Arsenal şi-a revenit după începutul slab de sezon şi are o singură înfrângere în ultimele 10 meciuri, în timp ce United are o singură victorie în ultimele opt etape. 

Nu ai cont la Superbet? Înregistrează-te chiar acum şi beneficiază de Bonusul de Bun Venit de până la 500 de lei.

Manchester United, fără victorie în ultimele 6 „directe” cu Arsenal 

Manchester United trece printr-o perioadă extrem de slabă. Cu o singură victorie în ultimele opt etape, 3-0 cu Tottenham, „diavolii” au căzut până pe locul 10 în clasament. Chiar dacă nu a fost vorba de o victorie, egalul cu Chelsea de etapa trecută poate fi considerat mai mult un rezultat pozitiv decât un „semi-eşec”.

În schimb, Arsenal are o singură înfrângere în ultimele 10 meciuri din Premier League, 0-4 cu Liverpool în urmă cu două runde şi este cea mai în formă echipă din campionat, după Manchester City. Mai mult decât atât, „tunarii” au şi avantajul moral că nu au pierdut în ultimele şase meciuri directe cu United. 

Ultima întâlnire dintre cele două echipe s-a terminat la egalitate, 0-0, pe 31 ianuarie, iar ultimul meci direct pe Old Trafford s-a încheiat cu victoria lui Arsenal, 1-0, datorită golului marcat din penalty de Aubameyang. Cu toate acestea, Manchester United este favorită în SuperMeciul din această seară. „Diavolii” au cota 2.05 că vor câştiga partida. Verifică întreaga ofertă şi profită de SuperCotele de la Manchester United – Arsenal.

Cristiano Ronaldo este favorit să marcheze

Cristiano Ronaldo a marcat în toate meciurile din Liga Campionilor din acest sezon, goluri care i-au asigurat lui United calificarea matematică în fazele superioare ale competiţiei cu o etapă înainte de finalul grupelor. 

În Premier League, forma starului portughez este diferită. Ronaldo a început perfect aventura la United, cu trei goluri în primele două partide, cu Newcastle şi West Ham. Însă forma atacantului venit de la Juventus a scăzut odată cu cea a echipei. De la meciul cu West Ham, din etapa a 5-a, Ronaldo a mai înscris o singură dată în campionat, în partida cu Tottenham, încheiată cu victoria „diavolilor”, 3-0. 

În total, Ronaldo a înscris şase goluri în cele 15 apariţii împotriva lui Arsenal, însă doar un singur gol a fost marcat pe Old Trafford, în aprilie 2008. Ronaldo este favorit să marcheze în meciul din această seară, are cota 2.15. Vezi aici şi celelalte pariuri Speciale de la Manchester United – Arsenal.

Ralf Rangnick nu va sta pe bancă împotriva lui Arsenal 

Ralf Rangnick a fost numit „principal” la Manchester United în urmă cu doar câteva zile, iar fanii „diavolilor” sunt nerăbdători să vadă stilul „Gegenpressing”, modelat după viziunea tacticianului german, dar mai au de aşteptat.

Michael Carrick, interimar după demiterea lui Ole Gunnar Solskjaer, va conduce meciul cu Arsenal, prezenţa lui Rangnick pe bancă fiind amânată din cauza unor probleme de ordin administrativ. 

Până acum, fostul mijlocaş a făcut o treabă mai mult decât decentă. Cu el pe bancă, United a câştigat meciul cu Villarreal, 2-0 şi s-a calificat în optimile de finală ale Ligii Campionilor şi a remizat, 1-1, pe terenul lui Chelsea, liderul la zi din Premier 

Începe competiția surprizelor frumoase: Superbet lansează ediția 2021 a SuperCalendarului de Crăciun!

Cardul Superbet a devenit și Cardul SuperPremiilor

Jackpot-ul Superbet de inimă neagră a ajuns la o sumă amețitoare de 5,760,658.07 Lei, nou record absolut în România!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează