GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Maratonul pentru Gheata de Aur e aproape de final! Cine va ridica trofeul anul acesta?

Numărul 34 a fost emblematic sezonul acesta pentru vedetele marilor campionate. Număr transformat în etalon de către legenda bavarezilor de la Bayern Munchen, Robert Lewandowski.
Numărul 34 a fost emblematic sezonul acesta pentru vedetele marilor campionate. Număr transformat în etalon de către legenda bavarezilor de la Bayern Munchen, Robert Lewandowski.

Articol de GSP - Publicat marti, 28 iulie 2020 14:17 / Actualizat marti, 28 iulie 2020 14:17

Numărul 34 a fost emblematic sezonul acesta pentru vedetele marilor campionate. Număr transformat în etalon de către legenda bavarezilor de la Bayern Munchen, Robert Lewandowski. 

La cei 31 de ani, polonezul le arată tuturor că vârstă îi relevă doar experiența, nu și calitățile motrice, iar simțul golului nu l-a părăsit pe acesta în fazele cheie ale meciurilor. Bundesliga a suflat prima în fluierul de final, iar odată cu acest sfârșit, inevitabil a fost marcat un nou început, acela al maratonului către renumitul trofeu “Gheata de Aur”. Marile campionate sunt acum pe final, iar cu puțină șansa, atacanții anului din Serie A: Cirro Immobile și Cristiano Ronaldo, îi pot “sufla” polonezului, pe ultima sută de metri, trofeul dorit. Desemnarea câștigătorului se apropie! Tu cine crezi că va fi anul acesta? Înregistrează-te aici și pariază pe meciurile zilei din Serie A!

Mașina de goluri din Serie A e aproape de o SuperPerformanță!

Serie A, Bundesliga sau La Liga sunt campionate pe care Ciro Immobile le-a bifat în palmaresul său, însă nicăieri nu i-a mers mai bine ca acasă, în primul 11 al „Vulturilor” de la Lazio Roma. Coleg cu Ștefan Radu, Ciro Immobile a avut un SuperSezon în ciuda pandemiei care a stopat pentru câteva luni fotbalul mondial, iar acum, la ultimul sprint către Gheata de Aur, e pe cale să le ia fața rivalilor Robert Lewandowski și Cristian Ronaldo. În ultimele trei meciuri, atacantul italian a rupt norma și a marcat împotriva rivalilor, finalizând șirul de reușite cu un hat-trick de milioane în fața „Mastifilor” de la Verona. În prezent, se află la egalitate de goluri înscrise cu legenda bavarezilor, însă Ciro Immobile mai are două meciuri la dispoziție să-și îndeplinească visul de a cuceri primul trofeu „Gheata de Aur”. Va reuși acesta cel puțin un gol în ultimele două partide ale sezonului și va rămâne lider solitar în clasamentul acestui trofeu onorant? Vezi aici oferta pentru cele mai tari meciuri de azi din Serie A!

Al 5-lea să fie anul acesta?

CR7 poate scrie istorie dacă obține Gheata de Aur anul acesta. SuperTrofeul la care râvnesc marii atacanți ai lumii a fost prima dată cucerit în 2008 de către vedeta Portugaliei. În tricoul celor de la Manchester United, Cristiano Ronaldo a bifat titlul Premier League și Gheata de Aur a sezonului. Aceeași performanță a repetat-o în 2011, 2014 și 2015 în primul 11 al galacticilor de la Real Madrid. Acum, CR7 are șansa să ia Gheata de Aur jucând pentru Bătrâna Doamnă a Italiei, cucerind pentru a doua oară titlul în Serie A. Aflat la 3 reușite distanță de Ciro Immobile, CR7 mai are două etape la dispoziție să le dovedească fanilor că merită și anul acesta Gheata de Aur. Maine poate fi ziua cea mare pentru Cristiano, acesta are șansa să reducă din diferență în meciul jucat împotriva echipei antrenate de Walter Zenga. Va reuși CR7 să joace exemplar în deplasarea de la Cagliari? Descarcă aici aplicația Superbet și pariază direct de pe smartphone-ul tău!

Bonusul de Bun Venit Online și Pariul Șansă în agenție! Ce alegi prima oară?

Deschide cont online la Superbet și încasează Bonusul de Bun Venit Sport, care poate ajunge până la 500 de lei! Sau alege-l pe cel de Casino, care poate ajunge până la 1.200 de lei plus 300 rotiri gratuite în Shining Crown, Burning Hot și 20 Super Hot. Iar ca totul să fie Super, beneficiezi de retrageri fără limită de sumă, dacă optezi pentru transfer bancar! Pentru retragerile pe card, suma maximă a crescut de la 45.000 de lei la 200.000 de lei. Hai online și SuperJoacă! Dacă preferi agențiile de cartier, trece-le pragul cu încredere și beneficiază din nou de Pariul Șansă, reintrodus la cererea jucătorilor adevărați!

#PARIEMPEBINE #ÎMPREUNĂSUNTEMSUPER

Citește și:

Un bucureștean a câștigat la Superbet 423.000 de euro! E cel mai mare câștig din istoria pariurilor sportive din România

„Am repetat biletul de 30 de ori ca să dețin recordul în România”

Pariază la Superbet într-o săptămână plină cu finale de Cupă, baraje pentru promovare și derby-uri de senzație!

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează