GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Meciuri decisive în „bula” din Florida. La Superbet, ai cea mai bună ofertă pentru cel mai tare campionat de baschet

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 august 2020 22:36 / Actualizat miercuri, 26 august 2020 22:36

Lucrurile se încing în „bula” din Florida, acolo unde cei mai tari jucători de baschet ai planetei joacă pentru marele premiu: trofeul Larry O'Brien. În această seară și mâine dimineață s-ar putea încheia alte două serii din primul tur al play-off-ului. 

Deschide cont la Superbet și bucură-te de bonusul de bun venit!

Giannis și LeBron, la o victorie de calificare

Giannis Antetokounmpo și LeBron James și-au condus echipele spre locul 1 în cele două conferințe, la finalul sezonului regulat, iar acum sunt la o singură victorie de câștigarea seriilor din runda inaugurală a play-off-ului. 

Atât Milwaukee, cât și LAL au început cu înfrângeri seriile cu Orlando, respectiv Portland, dar, în cele din urmă, și-au respectat statutul de favorite și s-au impus în următoarele 3 jocuri. Evident, superstarurile celor două echipe au avut un cuvânt de spus în repunerea lucrurilor în ordinea firească. 

Giannis, care tocmai a fost numit cel mai bun jucător defensiv din ligă, a marcat 31,3 puncte și a reușit 15,3 recuperări în ultimele 3 meciuri. De cealaltă parte, LeBron vine după două double-double cu 30 de puncte, primul jucător al lui LAL care reușește acest lucru în play-off, de la Kobe Bryant, în 2010. 

Descoperă oferta pe meciurile de baschet din SUA și pune pariul câștigător la Superbet!

Cu cei doi în mare formă, câștigătoarele din Est, respectiv Vest par de neoprit în drumul spre turul următor. Misiunea californienilor se anunță mai ușoară, pentru că, în meciul 5, nu îl vor avea în față pe MVP-ul „bulei” din Orlando, Damian Lillard, accidentat. 

Cine preia inițiativa în duelul Houston - Oklahoma City?

Indiferent de rezultatul din această noapte, seria dintre Houston și Oklahoma City va avea cel puțin 6 meciuri. După primele 4 jocuri, scorul general este 2-2, deși texanii au condus cu 2-0 și păreau scăpați în câștigători. 

Rămâne de văzut dacă James Harden va putea să o facă pe Houston să preia din nou inițiativa în serie, în condițiile în care adversarii au un moral excelent, iar Russell Westbrook e în continuare accidentat. Pentru OKC, cheia partidei este Chris Paul, care vine după două meciuri cu 26 de puncte și peste 50% la aruncările din acțiune. 

Cea mai bună ofertă pentru meciul Houston – Oklahoma City e la Superbet

Pe cine pariezi în ziua meciurilor decisive din cel mai tare campionat de baschet al lumii, pe care îl vezi în direct pe site-ul și aplicația Superbet!

Alege-ți Bonusul de bun Venit Online!

Pentru a te bucura din plin de pariurile sportive online, deschide cont la Superbet.ro și optează pentru o strategie bombă: alege Bonusul de Bun Venit Casino, care poate ajunge până la 1.200 de Lei; din pachetul Bonus fac parte și cele 300 de rotiri la trei Superjocuri (Shining Crown, Burning Hot și 20 Super Hot). 

Dacă vrei totuși Bonusul Sport, poți opta pentru el. Ajunge până la 500 Lei și îți oferă condiții Superavantajoase de rulaj.  Poți lua Bonusul Sport și poți juca oricând și în cazinou, folosind fonduri din balanța reală a contului tău. Și pentru ca totul să fie pe SuperBucurie, beneficiezi de retrageri fără limită de sumă, dacă încasezi prin transfer bancar! Pentru retragerile pe card, suma maximă a crescut de la 45.000 de lei la 200.000 de lei.  Hai online și SuperJoacă!

#ÎMPREUNĂSUNTEMSUPER #PARIEMPEBINE

Trece campioana României de o echipă de 4 ori mai valoroasă? Ce SuperPariuri plasezi pe CFR – Dinamo Zagreb?

SuperCampionatele care dețin supremația în Europa! Vezi cotele pe campioanele sezonului 2020-2021!

Un bucureștean a câștigat la Superbet 423.000 de euro! E cel mai mare câștig din istoria pariurilor sportive din România

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

Citește și:

Ce s-a întâmplat pe gazon imediat după finala Ligii Campionilor » Conflictul izbucnit la final, nu s-au putut opune
Liga Campionilor
Ce s-a întâmplat pe gazon imediat după finala Ligii Campionilor » Conflictul izbucnit la final, nu s-au putut opune
Londra nevralgică » 3 momente care au umbrit Wembley-ul, în seara în care britanicii erau datori cu reparația morală
Liga Campionilor
Londra nevralgică » 3 momente care au umbrit Wembley-ul, în seara în care britanicii erau datori cu reparația morală
Țeapă de milioane luată de UEFA » Unde a putut fi urmărită ilegal finala Ligii Campionilor
Liga Campionilor
Țeapă de milioane luată de UEFA » Unde a putut fi urmărită ilegal finala Ligii Campionilor

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează