GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Trece campioana României de o echipă de 4 ori mai valoroasă? Ce SuperPariuri plasezi pe CFR – Dinamo Zagreb?

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 august 2020 12:04 / Actualizat miercuri, 26 august 2020 12:07

de Levente Balint

CFR Cluj are avantajul că joacă pe teren propriu în unicul joc, eliminatoriu, din faza a doua a preliminariilor Ligii Campionilor. Cea mai bună din România are însă o misiune extrem de grea. Trupa lui Dan Petrescu va primi vizita unuia dintre cele mai puternice cluburi din sud-estul Europei, Dinamo Zagreb.

În sezonul trecut, CFR a jucat în grupele Europa League, iar croații au ajuns în Champions League, deci nivelul celor două trupe este unul foarte ridicat. CFR și Dinamo nu au mai jucat una împotriva celeilalte decât o singură dată, într-un meci de verificare, câștigat de echipa din capitala Croației cu 4-0, în februarie 2010. Deschide cont la Superbet, superdistrează-te și obține Bonusul De Bun Venit!

UN 2020 FOARTE BUN PENTRU CLUJENI

Față de Dinamo Zagreb, CFR a jucat deja în acest sezon de UCL, trecând în deplasare cu 2-0 de campioana malteză Floriana, în primul tur. Duminică, ardelenii au bifat și prima victorie în ediția 2020/21 a Ligii 1, învingând cu 2-1 pe terenul Academicii Clinceni. Practic, a fost cel de-al șaselea triumf oficial la rând în toate competițiile pentru trupa din Gruia. 

Anul în curs a fost unul care a confirmat forța trupei lui Dan Petrescu: CFR, care a luat pentru a treia oară la rând campionatul, a consemnat un singur eșec oficial în întreg anul calendaristic, un 2-3, pe teren propriu, cu Universitatea Craiova. De asemenea, să nu uităm că alb-vișiniii au fost eliminați cu greu de Sevilla în 16-imile Europa League (1-1 și 0-0), andaluzii câștigând în final competiția.

LUNI AGITATE PENTRU DINAMO ZAGREB

Dinamo Zagreb nu a avut probleme să-și păstreze titlul intern, după ce în toamna lui 2019 a scos cinci puncte în grupele UCL, acolo unde a trecut cu 4-0 de Atalanta, dar a terminat pe locul 4 , la un singur punct în spatele lui Șahtior. Albaștrii din capitala Croației au cucerit campionatul cu 15 puncte avans față de concitadina Lokomotiva. În timpul întreruperii sezonului din cauza pandemiei, clubul a reziliat contractul din cauza unor neînțelegeri financiare cu antrenorul Nenad Bjelica, cel care a dus-o pe Dinamo în ”primăvara europeană” din 2019. În locul lui Bjelica, a fost adus Zoran Mamic, fratele celebrului Zdravko Mamic, sub conducerea căruia clubul din Zagreb s-a dezvoltat în ultimii 15 ani.

 

Oaspeții de miercuri au demarat în forță sezonul 2020/21, învingând-o pe Lokomotiva în prima rundă cu 6-0, dar vinerea trecută, Dinamo s-a chinuit la NK Istra, impunându-se cu 1-0 printr-un penalty transformat de Petkovic în minutul 87.

CARE ESTE SITUAȚIA LA CFR?

CFR se păstrează pe linia de plutire, chiar și după plecările lui Arlauskis și Țucudean. Pentru confruntarea de miercuri, Dan Petrescu nu va putea conta pe Omrani, accidentat, iar prezența lui Djokovic nu este clară, apărând informații că mijlocașul va pleca la campioana Turciei, Bașakșehir.

Dan Petrescu este însă optimist: ”Dinamo Zagreb e o echipă foarte bună, e favorită, dar nu e Sevilla! O să avem și noi șansa noastră, dar cei de la Dinamo Zagreb sunt favoriți. Sper să facem un meci excelent acasă, se poate întâmpla orice. De pildă, Clinceni nu era favorită cu noi, dar putea să marcheze la 2-1 și să scoată un egal!” Instalează gratuit cea mai tare aplicație de pariuri sportive din România.

DOUĂ PLECĂRI IMPORTANTE DE LA DINAMO, ÎN JUMĂTATE DE AN

Croații au un lot foarte valoros, atacantul de 25 de ani Bruno Petkovic devenind titular în națională, cu cinci goluri la activ. Ar mai fi și internaționali interesanți în linia mediană, precum macedoneanul Ademi și polonezul Kadzior. În această vară, au revenit după împrumuturile de la Lokomotiva doi jucători eficienți, Kastrati și Tolic, dar Dinamo a suferit două pierderi serioase în acest an. 

În ianuarie, Dani Olmo a fost vândut la Leipzig pentru 19 milioane de euro, iar săptămâna trecută, mijlocașul de 22 de ani, Nikola Moro, a fost cedat la Dinamo Moscova contra sumei de 7 milioane de euro!

STEAUA ȘI ASTRA, EXEMPLE PENTRU CFR

CFR Cluj nu a jucat niciodată la nivel oficial cu trupe din țara lui Modric, dar Dinamo are un palmares consistent contra grupărilor românești. În total, din 16 jocuri directe, inclusiv în Cupa Orașelor Târguri, echipa din Zagreb are un bilanț pozitiv, cu 11-4 la victorii.

Dar, croații au două amintiri neplăcute cu trupe din elita noastră. În 1993-94, Dinamo Zagreb a învins-o pe Steaua în preliminariile UCL cu 2-1 la București, dar a pierdut în returul de la Ljubljana cu 2-3. În fine, în 2014-15, zagrebenii au cedat cu 0-1 la Astra Giurgiu, în grupele UEL, irosind astfel șansa de calificare în ”primăvara europeană”. Ai aici oferta completă pentru pariurile de la meciul CFR Cluj – Dinamo Zagreb. Intră pe site sau în aplicația Superbet pentru cele mai bune cote.

ECHIPE PROBABILE

CFR Cluj: Bălgrădean – Burcă, Vinicius, Cestor, Camora – Djokovic,Hoban, Chipciu – Deac, Rondon, Perreira

Dinamo Zagreb: Livakovic – Stojanovic, Dilaver, Theophile-Caterine – Kadzior, Ademi – Kastrati, Majer, Gojak, Orsic – Petkovic

BONUS DE BUN VENIT ONLINE, PARIUL ȘANSĂ ÎN AGENȚIE ȘI RETRAGERI NELIMITATE PRIN TRANSFER BANCAR

Trăiește și mai intens meciurile din tururile preliminare ale cupelor europene! Deschide cont online la Superbet și încasează Bonusul de Bun Venit Sport, care poate ajunge până la 500 de lei! Sau alege-l pe cel de Casino, care poate ajunge până la 1.200 de lei plus 300 rotiri gratuite în Shining Crown, Burning Hot și 20 Super Hot. Iar ca totul să fie Super, beneficiezi de retrageri fără limită de sumă, dacă optezi pentru transfer bancar! Pentru retragerile pe card, suma maximă a crescut de la 45.000 de lei la 200.000 de lei. Hai online și SuperJoacă! Intră și în agenție unde ai din nou la dispoziție Pariul Șansă, cel care-ți poate plăti SuperBani pe biletele cu cel puțin 11 evenimente, pe care pierzi un singur meci!

#PARIEMPEBINE #ÎMPREUNĂSUNTEMSUPER

SuperCampionatele care dețin supremația în Europa! Vezi cotele pe campioanele sezonului 2020-2021!

Cine se trezește de dimineață, departe ajunge. Pariază la Superbet pe semifinalele campionatului australian de fotbal!

Superbet plătește peste 2.3000.000 de lei în jackpoturi lunare, la aparatele din toate agențiile sale! Află totul despre noile premii SuperHours și vezi cât a crescut X Jackpot!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează