GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Milan – Roma, un derby între fascinația puterii și farmecul vieții! Lombarzii visează din nou mare, capitolinii fac naveta între agonie și extaz!

Articol de GSP - Publicat luni, 26 octombrie 2020 11:37 / Actualizat luni, 26 octombrie 2020 11:41

de Gigi Stancu, Superbet

AC Milan și AS Roma închid etapa a cincea din Serie A cu gândul să bată fierul până nu se răcește. Ambele traversează o perioadă bună, lombarzii începută din primul joc, iar romanii la două meciuri după startul ratat. Zlatan Ibrahimovic îi sperie din nou pe adversarii din Italia, dar Paulo Fonseca crede că știe cum să-l anihileze. Fiecare avem multe pariuri posibile în minte, iar în oferta Superbet e nebunie la acest meci. Ești gata pentru un nou derby în Serie A?

Deschide cont online la Superbet și pariază premeci pe AC Milan – AS Roma! Luni dimineață apar și Specialele pe acest joc, iar spectacolul continuă apoi LIVE!

Zlatan nu joacă fotbal, ci în Fight Club? 

Fiecare antrenor pregătește un derby cu gândul de a controla cât mai multe aspecte din el și de a lăsa hazardului cât mai puțin loc de desfășurare. Portughezul Fonseca s-a dovedit un strateg chiar inspirat, dar n-a dormit ultimele nopți dintr-un singur motiv: Zlatan Ibrahimovic. Cum poți să previi imprevizibilul? Cum poți să dresezi un diavol tasmanian? 

Cum poți să conformezi normelor jocului tău un fotbalist care se ghidează după sintagma din Fight Club, aceea că singura regulă care trebuie respectată e că nu există nicio regulă? Ei bine, nu poți, iar cel mai inspirat lucru rămas de făcut este să nu trezești sau să enervezi bestia! Doar așa, cu ea pe jumătate adormită, poți spera să scapi de mușcătura celui care a marcat toate golurile din ultimele două victorii ale lui Milan în campionat. 

Descarcă aplicația Superbet de pe SuperbetMobile.ro și stai mereu pregătit pentru pariurile live, pe care le poți plasa de oriunde și la orice oră!

Roma iberica arată foarte bine

Oaspeții încearcă de câțiva ani să se stabilizeze la vârful Serie A, dar ceva nu merge timp de 38 de etape. Roma a avut și probabil va mai avea momente bune, dar care parcă nu fac decât să anunțe previzibila prăbușire, care distruge tot sezonul. Șefii clubului au fost nevoiți să aducă în joc ceva nou, iar totul se centrează acum în jurul unui vestiar predominant iberic. Antrenor e portughezul Fonseca, iar în teren joacă spaniolii Pau Lopez, Vicario, Gonzalo Villar, Pedro, Borja Majoral și Carles Perez. Și Roma nu arată rău, în ciuda a ceea ce spune clasamentul. 

Înfrângerea din prima etapă a fost la masa verde, cauzată de o idioțenie birocratică, iar egalul din a doua etapă a fost un 2-2 cu Juventus, pe care nimeni nu poate fi supărat. În rest, trei victorii la rând, ultima în Liga Europa, la Berna, iar Roma are toată încrederea că nu va pleca cu mâna goală de pe San Siro.

Greu să câștigi în deplasare un Milan – Roma sau un Roma – Milan

Indiferent de terenul pe care s-au disputat de-a lungul anilor aceste derby-uri, gazdele au avut mereu un plus, iar oaspeții au câștigat rar. Milan – Roma s-a încheiat sezonul trecut 2-0, iar Roma – Milan a fost 2-1, dovadă clară că arena pe care se joacă acest meci contează și poate influența rezultatul final. Pentru cei care caută în trecut indicii pentru pariurile de azi, e bine de reținut că în cele două partide amintite mai sus s-au acordat 14 cartonașe galbene, adică foarte multe, iar numărul cornerelor a fost de 11, respectiv 12, de asemenea peste media din Serie A.

Vizitează secțiunea ȘTIRI de pe site-ul Superbet, accesibilă și de pe aplicația de mobil și pariază mereu informat!

Bonusul de bun venit, plus pariul șansă în agenții!

Vino la Superbet, vezi în direct și pariază pe SuperPartidele din această săptămână! Alege online-ul, pe site sau direct din aplicația de mobil, deschide cont, depune și poți încasa imediat un Bonus de Bun Venit Sport ce poate ajunge până la 500 de lei și se acordă la primele tale 3 depuneri! Dacă preferi agențiile de cartier, e și mai bine! Trece-le pragul cu încredere fiindcă pe lângă beneficiile din online, doar în agenție ai și Pariul Șansă, reintrodus la cererea jucătorilor adevărați! Câteva milioane de bilete plasate în ultimele luni s-au calificat pentru a plăti câștiguri grație Pariului Șansă și zeci de mii de jucători au încasat superbani!

Intră pe SuperSocial și fă spectacol pe chatul de la Milan - Roma!

Bucură-te de noua dimensiune a experienței Superbet! După ce îți instalezi aplicația de pariuri sportive, setează-ți și profilul pe SuperSocial, rețeaua de socializare a celor care iubesc pariurile sportive. Poți vedea cine sunt cei mai experimentați, cine sunt cei mai inspirați, poți vedea și plasa și tu biletele lor, poți distribui și biletele tale, îți poți face noi prieteni și te poți afirma în cea mai tânără comunitate de pariori din România! Mai mult, îl poți întâlni pe însuși Ilie Dumitrescu, legendarul Tricolor, ambasador de brand Superbet, care e o prezență activă pe SuperSocial. Oare Mister va plasa bilete și în aceste zile pline? Am paria că da!

#PariemPeBine     #ÎmpreunăSuntemSuper

Start într-un nou sezon de Liga Europa! Avem mulți români în grupe, dar poate vreunul să se apropie de trofeu? Pariază pe favorite la Superbet!

Chivu e cel mai tare român din istoria Ligii Campionilor! Raț și Ghioane au bifat zeci de meciuri pentru ucraineni! Ce pariezi că fac Băluță și Ștefan?

Experiența marilor campionate se trăiește LIVE! Vezi SuperMeciurile din cele mai populare ligi ale Europei!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (1)
rumunek
rumunek  •  26 Octombrie 2020, 13:05

Un pont, apără Tătărușanu! Donnarumma a fost azi testat pozitiv, împreuna cu norvegianul Hauge.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează