GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Mize mari pe 6 stadioane, în ultima etapă din Premier League! Prinde cele mai bune cote și pune biletul câștigător la Superbet!

Cine merge în Liga Campionilor? Cine rămâne în Premier League? Acestea sunt principalele două „teme” pentru ultima etapă din Anglia
Cine merge în Liga Campionilor? Cine rămâne în Premier League? Acestea sunt principalele două „teme” pentru ultima etapă din Anglia

Articol de - Publicat duminica, 26 iulie 2020 10:00

Cine merge în Liga Campionilor? Cine rămâne în Premier League? Acestea sunt principalele două „teme” pentru ultima etapă din Anglia, competiție care a ajuns cu bine la final, chiar dacă a fost întreruptă timp de 100 de zile din cauza pandemiei de coronavirus.

Pariază la Superbet pe meciurile din Premier League! Ai cele mai bune cote de pe piață!

Chiar și fără spectatori în tribune, Premier League a înglobat multe pasiuni în ultimele săptămâni, suspansul fiind prelungit până în runda finală, programată duminică, de la ora 18:00. Toate jocurile se desfășoară în același timp, iar interesul este major pe șase din cele zece stadioane.

Programul ultimei etape din Premier League

  • Arsenal – Watford
  • Burnley – Brighton
  • Chelsea – Wolverhampton
  • Crystal Palace – Tottenham
  • Everton – Bournemouth
  • Leicester – Manchester United
  • Manchester City – Norwich
  • Newcastle – Liverpool
  • Southampton – Sheffield United
  • West Ham United – Aston Villa

Cine merge în Liga Campionilor? Trei candidate, două locuri: Manchester United, Chelsea și Leicester

Meciul numărul 1 al acestui weekend este, fără doar și poate, cel dintre Leicester și Manchester United. Cele două formații se înfruntă într-un meci direct pentru calificarea în Liga Campionilor. „Diavolii roșii” au ajuns pe podium înaintea ultimei etape, după un 1-1 cu West Ham United pe teren propriu, astfel că au și varianta unui rezultat de egalitate. Formația lui Ole Gunnar Solskjaer a dat însă, în ultima săptămână, primele semne de oboseală după o perioadă fantastică, în care a adunat 19 partide consecutive fără înfrângere în toate competițiile. Înainte de meciul de campionat cu West Ham, Manchester United a fost eliminată din FA Cup, după ce a fost înfrântă de Chelsea în a doua semifinală cu scorul de 3-1.

Leicester poate trece peste Manchester United doar cu o victorie. Băieții lui Brendan Rodgers au avut un sezon de excepție până în momentul întreruperii campionatului. Puțini au fost cei care au crezut în faptul că Leicester mai poate ieși din Top 4, dar „vulpile” nu s-au regăsit decât în puține momente după restart, au obținut doar 9 puncte din 24 pe puncte posibile, astfel că acest lucru s-a întâmplat. Totul a culminat în ultima etapă cu o înfrângere pentru Vardy & Co cu 3-0 la Tottenham.

Pe cine pariezi în meciului weekend-ului din Anglia?

Există și două scenarii prin care Manchester United și Leicester se pot califica împreună în Liga Campionilor. În ambele cazuri, rezultat egal sau victorie Leicester, ar trebui ca Chelsea să fie învinsă de Wolverhampton pe „Stamford Bridge”. Calificarea pentru prima competiție europeană se dă de fapt în trei, având în vedere ierarhia înaintea ultimei etape: Manchester United – 63 puncte, Chelsea – 63 puncte și Leicester – 62 puncte. Londonezii au cel mai slab golaveraj dintre cele trei echipe. În Anglia, la egalitate de puncte, golaverajul este principalul criteriu de departajare.

Varianta cu Manchester United și Leicester pe locurile de Liga Campionilor nu trebuie subestimată, chiar dacă are cele mai mici șanse de a fi confirmată. Asta pentru că Chelsea a fost o echipă imprevizibilă în ultima perioadă, victoriile grozave cu echipele din Manchester fiind combinate cu înfrângeri, cu Sheffield United (0-3) și Liverpool (3-5), în ultima rundă. Apoi, formația lui Frank Lampard va avea în față un adversar foarte bine motivat, care are nevoie de victorie pentru a termina în Top 6. Wolverhampton luptă la rândul ei cu Tottenham pentru calificarea în Europa League. Cele două formații sunt pe locurile 6-7, fiind despărțite de un singur punct. În condițiile în care Arsenal ar câștiga finala FA Cup cu Chelsea, atunci locul 7 de la finalul sezonului va rămâne în afara Europei. Iar Tottenham are un meci la îndemână cu Crystal Palace, care a pierdut ultimele șapte jocuri.

Cine rămâne în Premier League? Trei candidate, un loc: Aston Villa, Watford, Bournemouth

Bătălia pentru evitarea retrogradării este urmărită tot pe trei stadioane, la Everton, Arsenal și West Ham United. Cele trei echipe și-au încheiat socotelile în acest sezon în Premier League, dar vor arbitra lupta dintre Bournemouth, Watford, respectiv Aston Villa. Dintre aceste formații, două vor însoți Norwich City în Championship. Situația în subsolul clasamentului înaintea ultimelor jocuri este următoarea: Aston Villa – 34 puncte (golaveraj –26), Watford – 34 puncte (golaveraj -27), Bournemouth – 31 puncte (golaveraj -27). Am făcut referire și la golaveraj, pentru că acesta ar putea avea un rol decisiv.

Descoperă oferta de #Speciale din oferta Superbet și pariază pe duelurile din lupta pentru evitarea retrogradării!

Și să începem cu Bournemouth, pentru că în privința echipei lui Eddie Howe calculele sunt cele mai simple. „Cireșele” se salvează de la retrogradare dacă se impun la Everton, iar Aston Villa și Watford vor fi învinse. În acest caz, toate cele trei formații din subsolul ierarhiei ar termina la egalitate de puncte, iar Bournemouth ar avea cel mai bun golaveraj. Acest scenariu este și cel mai puțin probabil să se întâmple. Dincolo de faptul că este și la mâna altor rezultate, formația de pe „Vitality Stadium” a arătat în ultima vreme că nu prea mai are forță. A câștigat o singură partidă în ultimele 12 etape, iar în deplasare a pierdut cele mai recente nouă jocuri. „Cireșele” nu au mai câștigat pe teren străin din decembrie, când au plecat cu toate cele trei puncte de la Chelsea (1-0).

Watford și-a făcut singură viața imposibilă pentru ultima etapă, după ce a pierdut precedentele două jocuri cu handicap, 1-3 cu West Ham United și 0-4 cu Manchester City. Poată că aceste înfrângeri nu ar fi fost un „capăt de țară” dacă ar fi fost la limită. Dar Watford a înregistrat un golaveraj de minus șase, astfel că i-a oferit prilejul lui Aston Villa să o depășească înaintea ultimei etape, grație unei diferențe mai bune cu un gol. Troy Deeney & Co trebuie să treacă și peste atmosfera destul de încărcată în interiorul echipei. Managerul Nigel Pearson, adus în decembrie să mențină echipa în Premier League, a fost concediat cu două etape înainte de final. O măsură considerată de mass-media din Anglia total nepotrivită, din moment ce a urmat o înfrângere la scor cu Manchester City pe „Vicarage Road”. Pe banca tehnică a fost numit Hayden Mullins, antrenorul de la echipa U23 a clubului. Astfel, Watford trebuie să obțină un număr mai mare de puncte decât Aston Villa în ultima etapă. Dacă vor câștiga ambele formații, atunci Watford are nevoie de un succes la o diferență mai mare cu două goluri față de Aston Villa. Sau dacă ambele pierd, atunci trupa din Birmingham ar trebui să cedeze la o marjă mai mare cu două goluri și în același timp Bournemouth să nu obțină toate punctele la Everton. Așadar, lucruri destul de complicate și pentru Watford, club care a concediat trei antrenori în acest sezon și care are, totuși, un meci la Arsenal, unde nu te poți gândi că ai putea câștiga la scor.

În concluzie, Aston Villa are cele mai mari șanse să reziste în Premier League, după un sezon cu multe probleme, dar cu șapte puncte obținute în ultimele trei runde, după 2-0 cu Crystal Palace, 1-1 cu Everton (deplasare) și 1-0 cu Arsenal. Formația de pe „Villa Park” are teoretic și cel mai accesibil adversar dintre cele trei formații „monitorizate” în lupta pentru evitarea retrogradării, pe West Ham United. Iar obiectivul poate fi îndeplinit și cu o înfrângere, cu condiția ca și adversarele să piardă.

Ce mai urmărim în disputa Liverpool – Manchester City

În afara celor șase jocuri de care am amintit, merită o oarecare atenție și disputa de la distanță dintre Liverpool și Manchester City. „Cormoranii” încă mai speră să termine sezonul la o diferență de cel puțin 20 de puncte, dar pentru asta au nevoie de un succes la Newcastle, iar Manchester City să se împiedice cu Norwich. Trupa lui Pep Guardiola are la rândul ei ambiția de a termina campionatul cu cel puțin 100 de goluri marcate, iar pentru acest obiectiv ar mai avea nevoie de trei goluri.

Deschide cont la Superbet și primește bonusul de bun venit!

Da. La Superbet.ro plecarea în aventura transformării informației, experienței, inspirației și pasiunii tale pentru sport și jocurile de cazinou în câștig presupune și un bonus substanțial. Deschide cont online la Superbet și încasează Bonusul de Bun Venit Sport, care poate ajunge până la 500 de lei! Sau alege-l pe cel de Casino, care poate ajunge până la 1.200 de lei plus 300 rotiri gratuite în Shining Crown, Burning Hot și 20 Super Hot. Iar ca totul să fie Super, beneficiezi de retrageri fără limită de sumă, dacă optezi pentru transfer bancar! Pentru retragerile pe card, suma maximă a crescut de la 45.000 de lei la 200.000 de lei. Hai online și SuperJoacă! Intră și în agenție unde a revenit Pariul Șansă!

#PARIEMPEBINE #ÎMPREUNĂSUNTEMSUPER

Citește și:

Un bucureștean a câștigat la Superbet 423.000 de euro! E cel mai mare câștig din istoria pariurilor sportive din România

„Am repetat biletul de 30 de ori ca să dețin recordul în România”

Săptămâna de fotbal

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează