GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Noroc uriaș pentru unul dintre jucătorii Magic Jackpot! 2.500.000 de lei au intrat în contul său pentru un început magic de vară

Articol de GSP - Publicat luni, 27 iunie 2022 12:37 / Actualizat luni, 27 iunie 2022 17:02

În mod normal, ori de câte ori deschizi un slot, te antrenezi în minte pentru magia distracției și a câștigurilor ce pot lovi în orice moment. Totuși, ce faci când un premiu lovește atunci când te aștepți cel mai puțin? Și nu orice premiu, ci echivalentul în lei a 500.000 de euro? 

Rețeta unui câștig magic

Bineînțeles că atunci când 2 milioane și jumătate de lei devin ale tale, rămâi fără cuvinte, te bucuri, ești uimit, ești vesel, toate într-un cocktail de sentimente cum rar ți-e dat să trăiești. Oricât de pregătit ai fi pentru un câștig, atunci când pui mâna pe el, magia lovește. Iar norocosul nostru câștigător nu poate decât să fie de acord cu asta.  

A intrat în cazinoul online Magic Jackpot, a jucat pentru distracție și a fost răsplătit cu un câștig care să îi facă vara magică! Cu fiecare rotire, se antrena pentru premiul pe care urma să îl câștige. Iar hotărârea, jocul responsabil și dragul de distracție l-au răsplătit. Cu 2.500.000 de lei. 

Jocul magic în care s-a câștigat

Atunci când a deschis Hot to Burn, probabil că se aștepta la distracție în stil retro. A ales un slot care se potrivește cu vremea de afară și asta i-a purtat noroc. “Ori de câte ori joc, am în minte să joc responsabil. Altfel nu cred că m-aș mai bucura la fel de un posibil câștig.” – asta ne-a mărturisit norocosul, lucru pe care îl susținem cu tărie. 

Adrian Mutu despre magia câștigurilor

Obișnuit cu performanțele majore, dar și cu sclipirile care au decis meciuri decisive, Adrian Mutu, ambasadorul de brand Magic Jackpot cunoaște emoțiile magice pe care le-a trăit câștigătorul: „Viața e un antrenament continuu care ne pregătește pentru marile meciuri pe care le jucăm în profesie și-n viața personală. Trebuie să știi să rămâi în control și să simți jocul. Asta înseamnă să știi când să insiști, dar să știi și când să te oprești. Felicit câștigătorul și sunt curios dacă următorul premiu magic va fi câștigat de unul dintre prietenii săi, sau de unul dintre voi, cei care aflați despre acest câștig!”

Distrează-te și tu de oriunde ești în cazinoul online Magic Jackpot și alege dintre cele peste 1000 de sloturi online, favoritele tale. Vei fi atras într-o lume captivantă în care fiecare spin poate fi cel care te aduce în situația de a trăi și tu această bucurie unică!

O vară magică ție! O vară magică tuturor!

SuperJackpot istoric câștigat la Superbet! A jucat la 20 Burning Hot și a câștigat 8.792.662,86 lei – „Nu credeam că se poate așa ceva, sincer.”

Află cum e să câștigi peste 7,3 milioane de lei la Sloturi. Citește interviul cu câștigătorul!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează