GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

Ofertele Opel în programul Rabla – de la 7.900 euro cu TVA și prima de casare incluse

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 aprilie 2019 15:55

Modelele constructorului german Opel sunt acum disponibile cumpărătorilor din România în programul Rabla cu discounturi suplimentare. Astfel, automobilele, care oferă tehnologie de ultimă generație și sisteme de siguranță și confort întâlnite de obicei în segmentul premium, pot fi cumpărate la prețuri foarte competitive, ofertele începând de la doar 7.900 euro cu TVA și prima de casare incluse.

 

Cumpărătorii au de ales între următoarele modele

  • Corsa Enjoy, cinci uși, motorizare 1.2 - începând de la 7.900 eurocu TVA și prima de casare incluse
  • Crossland Enjoy, motorizare 1.2, 81 CP - începând de la 11.111 eurocu TVA și prima de casare incluse
  • Astra K Special Edition, cinci uși, motorizare 1.0, 90 CP - începând de la 11.977 eurocu TVA și prima de casare incluse
  • Grandland X Selection, motorizare 1.2, 130 CP – începând de la 15.972 eurocu TVA și prima de casare incluse
  • Combo Life Selection L1H1, motorizare 1.2, 110 CP - începând de la 12.222 eurocu TVA și prima de casare incluse

 

Corsa

Ușor de manevrat, economic, modelul Corsa este soluția ideală pentru cei care caută o mașină practică, care are costuri de întreținere minime și un design plăcut. Ca orice model Opel, Corsa are o echipare generoasă și în varianta standard.

 

Crossland

Un SUV versatil, dotat cu sisteme de siguranță moderne, Crossland X atrage din ce în ce mai mulți clienți. Echiparea Enjoy include, printre altele, aer condiționat, geamuri acționate electric, față și spate, sistemul de Infotainment Radio R 4.0 IntelliLink cu ecran tactil color de 7", streaming audio Bluetooth®, integrarea smartphone-ului via Apple CarPlay™ sau Android Auto™, port USB, comenzi pe volan.

Cei care doresc mai multe sisteme de asistență și confort pot opta pentru echipările superioare.

 

Astra K Special Edition

Modelul care a primit titlul “Mașina anului în Europa” în 2016 oferă o gamă largă de motorizări, de la economicul motor 1.0 turbo de 90 CP la puternicul motor 1.6 Turbo de 200 CP.

Modelul german poate fi dotat cu o multitudine de sisteme de siguranță și confort de ultimă generație, de exemplu asistență la parcare, tempomat,  conectivitate via Apple CarPlay™ sau Android Auto™.

 

Grandland X 

Cel mai nou membru al familiei X este în același timp și cel mai mare model: Opel Grandland X. SUV-ul compact, spațios și elegant se comportă la fel de dinamic pe cât arată și oferă plăcerea de a conduce în siguranță pe orice tip de suprafață. Acest lucru se datorează și sistemului electronic opțional IntelliGrip, care asigură o aderență superioară pe carosabil în diverse situații de conducere. De asemenea, modelul Grandland X include un portofoliu de sisteme de asistență ultramoderne care asigură o singuranță premium. 

Confortul de top, specific Opel este asigurat de dotări  precum scaunele ergonomice opționale, certificate AGR, precum și de volanul încălzit și scaunele față și spate cu funcție de încălzire. Și, tipic mărcii Opel, șoferul și pasagerii autovehiculului Grandland X beneficiază de conectivitate de top datorită sistemelor IntelliLink de ultimă generație compatibile cu aplicațiile Android Auto și Apple CarPlay.

 

Combo Life Selection

Recent lansat pe piață, modelul Combo Life a primit cea mai înaltă distincție oferită de juriul european AUTOBEST, titlul “Best Buy Car Europe 2019”.

Combo Life este mașina ideală pentru familiile care iși doresc mai mult spațiu sau pentru antreprenorii care, pe lângă spațiul generos pentru pasageri, au nevoie de spații de depozitare versatile (inclusiv în partea superioară a autovehicului).

Modelul poate fi echipat cu până la șape locuri, iar volumul portbagajului poate avea de la minim 597 litri până la 2.693 litri.

Combo Life poate fi dotat cu până la 20 sisteme de siguranță și confort – opțiune unică în segmentul din care face parte. O altă opțiune unică în segment este cutia automată în opt trepte.

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează