GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  SPECIAL

Ospăț după meci? Fă loc la masă tuturor!

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 septembrie 2022 15:24 / Actualizat vineri, 30 septembrie 2022 15:39

Pentru serile în care vizionatul meciului cu prietenii se prelungește cu o cină târzie există soluția ideală pentru ca toată lumea să aibă loc: o masă extensibilă de la MAM Bricolaj care să cuprindă toată gașca și să susțină toate bunătățile pentru poftele culinare ale invitaților.

Poate chipsurile, alunele și berea consumate în timpul meciului ți-au deschis apetitul, poate aromele care se insinuează din bucătărie te-au amețit de tot, cert este că te-ai hotărât să prelungești seara cu băieții după terminarea meciului cu un ospăț ad-hoc. Îți ținem pumnii să-ți iasă după negocierile cu partenera. Altfel, din punct de vedere logistic, ești absolut acoperit pentru o situație ca asta de sortimentul MAM Bricolaj, retailer-ul de mobilă și accesorii pentru amenajări interioare, care include diverse modele de mese extensibile.

„Mesele extensibile sunt produse destul de solicitate de clienții noștri, dar asta nu e vreo surpriză, toată lumea știe că românii sunt gazde primitoare, oameni dornici de musafiri! Iar pentru asta nici nu trebuie cine știe ce spațiu în casă pentru că, din fericire, avem soluții pentru pus familia sau prietenii la masă și în sufragerii mai micuțe, nu doar în living-uri cu suprafețe mari”, spune Mihai Șeitan, specialist MAM Bricolaj.

Așadar, la o simplă căutare după cuvintele-cheie „mese living” pe website-ul retailer-ului, obții o mulțime de rezultate dintre care poți alege piesa de mobilier extensibilă potrivită spațiului de care dispui.

Ospăț după meci? Fă loc la masă tuturor!

Soluții MAM Bricolaj de primit musafiri în orice cameră de zi!

Stai la casă? Ți-ai făcut compartimentarea după bunul plac, cu un living generos? Atunci, ar fi păcat să nu iei în calcul o masă extensibilă cu deschidere telescopică ce poate atinge lungimea de 2550 cm de la MAM Bricolaj. Este compusă din patru blaturi de 50 cm x 90 cm, astfel încât piesa de mobilier se poate mări adăugând unul, două sau toate blaturile disponibile. Foile blaturilor se prind între ele cu ajutorul unor cleme și cu bolțuri de îmbinare, iar când nu sunt folosite pot fi depozitate în picioarele mesei. Îți dai seama câți prieteni poți strânge în jurul unei astfel de mese? Cam cât o echipă de fotbal!

Pentru spații mai restrânse există masa multifuncțională – masa minune 2in1 care-ți servește drept măsuță de cafea în viața de zi cu zi și drept masă pentru 6-8 oaspeți la ocazii speciale. Grație sistemului inteligent de extensie – care poate fi achiziționat și separat – această piesă de mobilier măsoară 90 x 80 x 44 cm în formatul său de bază și, respectiv, 180 x 80 x 75 cm când o extinzi. La comandă, poate fi redimensionată după cerințele tale dacă spațiul pentru care o dorești are o dispunere mai specială.

Aceste produse pot fi achiziționate numai din magazinele fizice MAM Bricolaj, așa că fă-ți drum până la cel care ți-e cel mai la îndemână: Ghencea, Luică sau Morarilor!

Vezi toate articolele din secțiunea MAM Bricolaj

Bărbate, iată ce trebuie să conțină trusa ta de scule!

Construiește-ți cea mai tare terasă pentru serile cu băieții!

Ai un copil sportiv? Fă-i camera pe gustul pasiunii lui!

Transformă-ți garajul într-unul de sportiv adevărat!

Casă după gustul tău: cum împaci și pasiunea pentru sport, și nevasta

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează