GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Pariază pe Winners Open! Fetele superjoacă tenis. Câștigi alături de ele?

Articol de GSP - Publicat joi, 02 iulie 2020 12:49 / Actualizat joi, 02 iulie 2020 12:56

Îndrăgostit de sport, Superbet susține primul turneu de tenis feminin organizat în România după ce pandemia de COVID-19 a stopat competițiile din circuitele WTA și ITF. De azi și până duminică cinci iulie, 6 jucătoare își dispută la Cluj trofeul Winners Open. Irina Begu e în postura de principală favorită (cota 2.24 pentru câștigarea turneului), iar tu poți paria pe toate meciurile turneului pe site-ul și direct din aplicația Superbet, precum și în agențiile Superbet! Deschide cont online și obține Bonusul de bun Venit, care poate ajunge până la 1.200 Lei, plus 300 de rotiri gratuite

Premii de 30.000 de dolari 

O tremie din fondul de premiere va merge spe învingătoare. Câștigătoarea va încasa un cec de 10.000 dolari și va juca duminică 5 iulie de la orele 16:30 într-un meci demonstrativ de dublu-mixt cu Simona Halep, Horia Tecău și Marius Copil. Dar până la acest meci de gală, învingătoarea va avea de câștigat cele două meciuri din grupă (programate azi și vineri), semifinala (sâmbătă) și finala (duminică de la ora 14:00). În grupe și semifinale se va apela la super-tiebreak, în setul trei, finala va avea tiebreak. În cazul în care va fi nevoie. Instalează aplicația de pariuri Sportive Superbet pentru avancronicile tuturor meciurilor de la Winners Open, cote mărite și multe alte beneficii

Jucătoarele și-au păstrat forma sportivă de dinaintea pandemiei

Irina Begu era cea mai bine clasată jucătoare în ierarhia WTA dintre cele 6 jucătoare. Begu era pe locul 81 (cel mai mult a urcat până pe 22, în anul 2016). Dar și adversarele ei traversau o formă bună înainte de oprirea competițiilor. Pentru Jaqueline Cristian, Gabriela Ruse și Georgia Crăciun, anul 2020 a adus și ascensiunea spre cele mai bune locuri ocupate de ele până acum în carieră. Irina Bara și Miriam Bulgaru sunt celelalte două fete care completează afișul. Ambițioase, fetele s-au antrenat intens și în pauza competițională și vor să demonstreze că pot juca spectaculos, la un nivel peste cel dintr-o competiție neoficială. Toate fetele care se întrec în acest turneu sunt jucătoare de mâna dreaptă.

Peste 40 de titluri ITF în palmaresul jucătoarelor de la Winners Open

Irina Begu e singura dintre cele 6 superfete care a câștigat și turnee în circuitul WTA. Dar circuitul ITF are în istoricul său zeci de turnee câștigate de participantele la Winners Open. Georgia Crăciun și Jaqueline Cristian sunt cele mai titrate, cu câte 10 turnee ITF câștigate, apoi urmează Irina Bara cu 9 și Irina Begu, cu 8.

Cote pentru câștigătoare Winners Open la Superbet

Alege-ți favorita și pariază pe ea. După cum se vede în infografic, finala cea mai așteptată e meciul Irinelor: Begu vs Bara. Dar într-o competiție feminină, putem asista la surprize de proporții. Poți încerca să mizezi pe Crăciun (cota 15:00) sau Bulgaru (cota 25.00), drept câștigătoare.

Grupele și programul Winners Open

În grupa A sunt repartizate Irina Bara (159 WTA), Gabriela Ruse (177 WTA) și Georgia Crăciun (354 WTA). În Grupa B le avem pe Irina Begu (81 WTA), Jaqueline Cristian (162 WTA) și Miriam Bulgaru (387 WTA). Meciurile de joi încep la 11:00, ziua de vineri începe la 15:00. Vezi aici toată oferta de pariuri la cele mai bune cote pentru ziua 1 de la Winners Open

1. Meci 1 | ora 11.00 Irina Bara - Georgia Crăciun

2. Meci 2 | nu mai devreme de  12.30 Miriam Bulgaru - Jaqueline Cristian

3. Meci 3 | nu mai devreme de 17.00 Georgia Crăciun - Gabriela Ruse

4. Meci 4 | nu mai devreme de 18.30 Irina Begu - Miriam Bulgaru

VINERI, 3 IULIE

Meci 1 | 15.00 Irina Bara - Gabriel Ruse

Meci 2 | nu mai devreme de 17.00 Jaqueline Cristian - Irina Begu

SÂMBĂTĂ, 4 IULIE, SEMIFINALE

Semifinală 1 | 14.00

Semifinală 2 | nu mai devreme de 15.30

DUMINICĂ, 5 IULIE

Finala | 14.00

Meci amical dublu mixt (câștigătoarea turneului, Simona Halep, Horia Tecău, Marius Copil) | 16.30

Pariuri pe fiecare meci și Cash Out la Superbet.ro pe Winners Open

Turneul e în direct la tv pe DigiSport și online pe pagina de Facebok SportsFestival. Fiecare meci beneficiază la Superbet.ro și în agențiile Superbet de pariuri pentru Final, Primul Set, Al Doilea Set, Primul Set/Final, Minim un set, Handicap seturi, Total game-uri primul set, Total Seturi, Succesiune eveniment Primul Set și Scor corect (se joacă 2 din 3). Online, ai la dispoziție și opțiunea Cash Out, dacă vrei să închizi biletul și să încasezi înainte de finalul meciului câștigul (dacă ești mulțumit de nivelul la care a ajuns), în agențiile Superbet, meciurile de la Winners Open îți pot completa biletele cu cel puțin 11 evenimente, pe care Pariul Șansă îți poate plăti SuperBani și dacă pierzi un meci.

Bucură-te din nou de tenisul feminin românesc cu pariuri câștigătoare și bonus de bun venit online

Trăiește și mai intens meciurilede tenis. Deschide cont online la Superbet și încasează Bonusul de Bun Venit Sport, care poate ajunge până la 500 de lei! Sau alege-l pe cel de Casino, care poate ajunge până la 1.200 de lei plus 300 rotiri gratuite în Shining Crown, Burning Hot și 20 Super Hot. Iar ca totul să fie Super, beneficiezi de retrageri fără limită de sumă, dacă optezi pentru transfer bancar! Pentru retragerile pe card, suma maximă a crescut de la 45.000 de lei la 200.000 de lei. Hai online și SuperJoacă! 

#PARIEMPEBINE #ÎMPREUNĂSUNTEMSUPER

Autor: Alex Molico, Superbet

Play Off SuperSpecial! Cea mai fierbinte luptă pentru rămânerea în prima divizie se dă luna aceasta!

Start în cursa pentru promovare! 6 echipe dispută câte 5 finale pentru accesul în primul eșalon. Tu pe cine pariezi?

Jackpot record plătit de Superbet.ro! Vezi cât de mare e și Superjoacă să câștigi tu unul și mai mare!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează