GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Play Off SuperSpecial! Cea mai fierbinte luptă pentru rămânerea în prima divizie se dă luna aceasta!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 iulie 2020 20:58 / Actualizat miercuri, 01 iulie 2020 21:20

Iulie e un cuptor la propriu în Play Out. E luna decisivă pentru stabilirea retrogradatelor și a echipei care primește șansa barajului pentru menținerea în divizia de elită! Chiar dacă ești un supoter fericit fiindcă echipa lui de suflet nu e implicată în hora salvării de la retrogradare, atunci când plasezi SuperBilete, play off-ul din România devine o competiție în care trăiești superintens fiecare meci! Deschide cont la Superbet.ro și bucură-te de pasiunea pentru sport, începând cu Bonusul de Bun venit de 500 Lei, acordat la primele 3 depuneri!

Pariurile Speciale în cel mai urmărit Play Out din istorie

E tot mai limpede că în vreme ce în Play Off, pare că doar meciurile Craiovei și CFR-ului mai au miză concretă, în Play Out, ecuația e mult mai complicată și fiecare partidă jucată poate influența clasamentul în zona locurilor 12-14.  Numărul de bilete plasate la Superbet online și în agenții confirmă faptul că ne bucurăm de cel mai urmărit play out din istoria campionatului, iar Superbet plusează cu Speciale pe fiecare meci, dar și pentru fiecare zi de competiție. Chiar acum poți paria pe Dueluri Gazde-Oaspeți, pe Total Goluri, Total Goluri Gazde, Total Goluri Oaspeți, Total Cornere, Total Cartonașe, ba chiar și pe Gol în minutele de prelungire (acum la cotă 4.45 pentru meciurile de azi; în condițiile în care toate partidele sunt prelungite uneori și cu câte 9 minute!). Un Special tot mai încercat este Rezervă dă gol. În condițiile în care se fac 5 schimbări, aceste e un pariu de luat în meciurile echipelor offensive. Vezi pariurile Speciale pe fiecare meci din Play Out

3 echipe defilează și arbitrează lupta pentru evitarea retrogradării

Pare că Viitorul, Voluntari și Sepsi sunt granzii din actuala ediție a play out-ului, a 5-a de la trecerea la acest sistem competițional. Viitorul și Sepsi au reușit să treacă peste șocul prezenței în acest turneu. Ambele formații sunt echipe cu ambiții la locurile pentru Europa. Viitorul a început campionatul drept o pretendentă la titlu, iar Sepsi pare un nume care în anii ce vor veni se va bate pentru titlu. Chiar dacă sezonul e unul pe care îl vrea uitat cât mai repede, Regele nu-și relaxează echipa și Viitorul rămâne o echipă care e de luat când vrei să joci 3+ (se marchează cel puțin 3 goluri în meci). Voluntari e de nerecunoscut după pauza cauzată de pandemie și e singura dintre cele 3 echipe care stau bine în Play Out, care a reușit să întoarcă în repriza secundă și să câștige un meci în care era condusă la pauză. Instalează aplicația Superbet și transformă statisticile disponibile în pariuri câștigătoare!

Clinceni e revelația care se poate supersalva

Desigur, Superforma celor de la Voluntari (4 victorii din 4 posibile de la reluarea competiției) îi recomandă pentru a mai fi “siguranțele” de pe biletele cu mai multe evenimente, încă două-trei etape, fiindcă e greu de crezut că vor ridica piciorul de pe accelerație, până ce nu vor avea un avans liniștitor, față de locul 12, cel care te trimite în baraj. Mai ales pe cele care în agenții pot aduce și bani și cu Pariul Șansă, revenit în oferta Superbet pentru această vară cu meciuri tari în fiecare zi. Dar și Clinceniul se remarcă. A ajuns la 3 victorii consecutive, toate cu același scor, 1-0, două în deplasare (la Iași & Sibiu) și unul acasă (împotriva Chindiei). Acum pe 10, Academica visează în baza rezultatelor recente la salvare! O echipă despre care mulți spuneau că e doar un satelit, iată că poate să își câștige cu onoare locul între cele mai bune formații din România, pentru încă un sezon și să nu retrogradeze în chiar prima ediție de campionat în care a ajuns atât de sus. 

Echipa care a prins barajul s-a salvat mereu

Poate asta ar fi o speranță pentru Dinamo, ajunsă acum pe ultimul loc, după o serie neagră de 3 înfrângeri consecutive. Dinamo are și două restanțe dificile, o deplasare la Sibiu pe terenul lui Hermannstadt și meci acasă împotriva Chindiei, care tocmai s-a despărțit de Viorel Moldovan și l-a adus pe Emil Săndoi pe banca tehnică. În istoria actualului format, cu sezon regulat urmat de play off, respectiv play out, Voluntari a jucat de două ori barajul (a trecut de UTA în 2016 și de Chindia în 2018), ACS Poli Timișoara în 2017 și Hermannstadt -în sezonul trecut- fiind celelalte două formații din prima divizie care după ce-au prins locul 12 la finalul stagiunii, au învins echipa de pe locul 3 din a doua divizie în barajul disputant în dublă-manșă.

Play Out-ul poate da câștigătoarea Cupei!

De două ori în istoria actualului format competitional, o formație din Play Out a câștigat Cupa. CFR Cluj a reușit acest lucru în 2016,  după un triumph la penalty-uri în fața lui Dinamo, iar FC Voluntari a luat trofeul în 2017, tot la penalty-uri, în fața Astrei Giurgiu. Acum, Play Out-ul va avea cel puțin o finalist (foarte probabil Sepsi), iar aceasta ar putea continua istoria frumoasă a Play Out-ului care nu e deloc un turneu al condamnatelor ci o dispută tot mai atractivă pentru pariori.

Încasează Bonusurile de Bun Venit

Trăiește și mai intens meciurile din fotbalul românesc. Deschide cont online la Superbet și încasează Bonusul de Bun Venit Sport, care poate ajunge până la 500 de lei! Sau alege-l pe cel de Casino, care poate ajunge până la 1.200 de lei plus 300 rotiri gratuite în Shining Crown, Burning Hot și 20 Super Hot. Iar ca totul să fie Super, beneficiezi de retrageri fără limită de sumă, dacă optezi pentru transfer bancar! Pentru retragerile pe card, suma maximă a crescut de la 45.000 de lei la 200.000 de lei. Hai online și SuperJoacă! Intră și în agențiile Superbet și plasează bilete care îți pot aduce câștig cu Pariul Șansă și dacă pierzi un meci!

#PARIEMPEBINE #ÎMPREUNĂSUNTEMSUPER

Autor: Alex Molico, Superbet

SuperMaratonul pentru Europa continuă în La Liga! Vezi cele mai tari meciuri ale acestei etape!

Multe sunt încă de tranșat și de pariat în Premier League! Seară ca de Liga Campionilor în Anglia, cu Chelsea și Arsenal printre combatante

Se joacă pentru Europa și evitarea retrogradării. Pariază la Superbet pe o etapă crucială în Serie A!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează