GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

Pariem pe o nouă întâlnire memorabilă între Jose Mourinho și Pep Guardiola. Tu ce vezi în acest Tottenham – Manchester City?

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 noiembrie 2020 15:04 / Actualizat sambata, 21 noiembrie 2020 15:08

Sunt frumoase rău meciurile internaționale, dar cămașa e mereu mai aproape de piele decât paltonul. Astfel, cu o emoție specială ne îndreptăm privirile către un weekend magic în campionatele de top, iar în Anglia se joacă o belea de meci! Guardiola, cetățean oficial cel puțin până în 2023, după recenta prelungire de contract, vine în nordul Londrei, acolo unde șef e Jose. “The Special One” spune că meciul cu City e doar de trei puncte, dar limbajul corpului îl trădează. Guardiola e unul dintre antrenorii pe care ține cel mai mult să-l pună la respect, doar că a reușit cam rar! Sâmbătă e un nou episod al acestei drame, iar pariorii au diferite abordări, prin care speră să intuiască deznodământul final!

Deschide cont online la Superbet și pregătește-te cum se cuvine pentru Tottenham – City! Dacă joacă Specialul, acordă o atenție sporită Specialelor!

Cel mai des adversar al unuia a fost celălalt

Da, nu te chinui să traduci intertitlul de deasupra! Antrenorul pe care Jose Mourinho l-a întâlnit cel mai des în carieră este Pep Guardiola, iar tehnicianul împotriva căruia Pep Guardiola a luptat cel mai mult e Jose Mourinho. Fapt care spune totul despre drumurile celor doi în antrenorat, mai mult perpendiculare, cu multe intersecții, decât paralele. Legat de paralelele din matematică, și aici există o similitudine: probabil că cei doi se vor întâlni la infinit. Până acum au fost 23 de dueluri directe, primul într-un Inter – Barcelona, în grupele Ligii Campionilor sezonului 2009-2010, care s-a încheiat 0-0. A fost un an în care Mou, cu Cristi Chivu sub comandă la italieni, s-a descurcat mai bine și a câștigat trofeul, deși s-a impus într-un singur meci din 4 în fața catalanilor lui Pep.

Pep s-a răzbunat în Primera Division

A fost un sezon magic al lui Mourinho la Inter, care l-a propulsat pe portughez în Spania, unde altundeva dacă nu la Real Madrid? Specialul n-a lăsat în urmă decât un titlu de campioană pentru gruparea Blanco, iar asta în principal din cauza dușmanului său de moarte, Pep Guardiola, care l-a așteptat ca pe pâinea caldă, pentru o răzbunare aproape totală. Doar două meciuri din 11 a câștigat Mourinho în fața lui Pep, în Real Madrid vs FC Barcelona, înregistrând inclusiv un 0-5 de bun venit, în chiar primul El Clasico de după mutarea în Spania.

Urmărește-ne și pe Canalul Superbet Oficial de Telegram și primește primul cele mai noi informații despre meciurile tale preferate!

Guardiola nu l-a iertat pe Mourinho nici în duelurile din Premier League

Guardiola și-a luat acel an de vacanță sabatică (2012-2013), în care n-a antrenat pe nimeni, dar la revenire a dat nas în nas tot cu Mourinho, în Supercupa Europei: Bayern Munchen – Chelsea, scor 2-2 (7-6 după penalty-uri). Au urmat 3 ani de drumuri separate între cei doi, Pep rulând pe filiera germană, iar Mourinho pe cea britanică. În 2016 s-au intersectat iar drumurile lor, în English Premier League, și nu doar în campionat sau în țară, ci chiar în același oraș. Manchester a luat foc când Pep a semnat cu City, iar Mourinho cu United, vecină la câteva străzi distanță. 

Evident, rivalitatea a ajuns la cote inimaginabile, dar tot Guardiola a câștigat și aici. După un prim an de acomodare pentru amândoi, în care titlul l-a câștigat al treilea, Antonio Conte cu Chelsea, a venit rândul unui maraton umăr la urmă în sezonul 2017-2018, în care City și Pep au terminat pe 1, iar United și Mourinho pe 2. După această deziluzie, portughezul n-a mai rezistat pe Old Trafford. 

Intră pe site-ul Superbet sau descarcă aplicația de mobil și încearcă gratuit SuperProno, unul dintre cele mai noi și mai tari jocuri sportive din România!

Ambii au contract până în 2023. Cine rezistă până la termen?

Anul 2020 a fost anul în care duelurile dintre Mourinho și Guardiola s-au materializat în Tottenham – Manchester City. Primul duel a fost câștigat de londonezi, 2-0, iar acesta este un nou test. Vine la două zile după ce Guardiola și-a prelungit contractul cu City, care expiră în 2023, exact atunci când expiră și cel al lui Mourinho cu Spurs. Premier League e însă o mlaștină care a înghițit antrenori de mare calibru și semnăturile din contracte nu reprezintă nimic, dacă nu sunt completate de performanțe. Doar unul poate zâmbi însă la final, iar Tottenham e după mult timp peste City în clasament. Tocmai din acest motiv, meciul de azi se anunță o finală cu spectacol garantat! Tu ți-ai pregătit biletele?

Bonusul de bun venit, plus pariul șansă în agenții!

Vino la Superbet și pariază pe SuperPartida weekendului în Premier League: Tottenham – Manchester City. Alege online-ul, pe site sau direct din aplicația de mobil, deschide cont, depune și poți încasa imediat un Bonus de Bun Venit Sport ce poate ajunge până la 500 de lei și se acordă la primele tale 3 depuneri! Dacă preferi agențiile de cartier, e și mai bine! Trece-le pragul cu încredere fiindcă pe lângă beneficiile din online, doar în agenție ai și Pariul Șansă, reintrodus la cererea jucătorilor adevărați! Câteva milioane de bilete plasate în ultimele luni s-au calificat pentru a plăti câștiguri grație Pariului Șansă și zeci de mii de jucători au încasat superbani!

Intră pe SuperSocial și fă spectacol pe chaturile partidei Tottenham – Manchester City!

Bucură-te de noua dimensiune a experienței Superbet! După ce îți instalezi aplicația de pariuri sportive, setează-ți și profilul pe SuperSocial, rețeaua de socializare a celor care iubesc pariurile sportive. Poți vedea cine sunt cei mai experimentați, cine sunt cei mai inspirați, poți vedea și plasa și tu biletele lor, poți distribui și biletele tale, îți poți face noi prieteni și te poți afirma în cea mai tânără comunitate de pariori din România! Mai mult, îi poți întâlni pe ambasadorii Superbet, Ilie Dumitrescu și Gică Craioveanu, dar poți descoperi și persoane necunoscute, ca tine, dar care te pot inspira maxim prin biletele plasate și modul original în care le gândesc!

#PariemPeBine     #ÎmpreunăSuntemSuper

de Gigi Stancu, Superbet

200.000 lei premii suplimentare săptămâna aceasta în concursul SuperProno! Plasează gratuit pronosticurile tale pe Atletico-Barca!

Fiecare campionat tare are particularitățile lui! Superbet te ajută să le descoperi, să le transformi în pariuri și să le vezi cu ochii tăi câștigătoare!

Câțiva prieteni din Otopeni au devenit primii milionari în euro, la Superbet! E cel mai mare câștig din istoria pariurilor sportive din România!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
 •  22 Noiembrie 2020, 06:09

Fete1e fac cunnoștință cu băieții , petrrec o noapte stră1ucitoare în oraș , după care se întoorc acasă împreună unde ... Assta depinde de tine! A1ăturați-vă 1a www︎.︎PrintLee︆.︆net

 •  22 Noiembrie 2020, 04:09

Vrei să ai un f1ingg de o noapte ? Disccuție pe www︎.︎PrintLee︆.︆net cu persoanne cu ace1eași interrese

Vezi toate comentariile (2)
Comentează