GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Pariuri de Noapte: încep Optimile Copei Libertadores! Vezi SuperJucătorii ce au triumfat pe ambele maluri ale Atlanticului!

Articol de GSP - Publicat marti, 24 noiembrie 2020 12:46 / Actualizat marti, 24 noiembrie 2020 18:01

Cea mai tare competiție a echipelor de club din America de Sud intră în faza eliminatorie. Lupta pentru Finala de pe Maracana devine una care pe care și orice pas greșit poate însemna eliminarea. Deschide cont online la Superbet.ro, încasează bonusul de 500 lei și superjoacă pe cele mai tari meciuri de fotbal din întreaga lume!

De-a lungul istoriei, 11 jucători au câștigat și Liga Campionilor și Copa Libertadores

Da, un Super11 ce e greu de alcătuit, fiindcă nu avem jucători să acoperim toate posturile, indiferent că îi dispunem 4-4-2, 4-2-3-1, 4-3-3, 3-5-2 sau în alte formule. Dar un 11 superonorant din care fac parte 7 brazilieni și 4 argentinieni. Echipele alături de care ei au câștigat Copa Libertadores sunt și ele importante, titani ai continentului. Sunt echipele lui Maradona (Boca Juniors) și Pele (Santos), alături de alți granzi precum River Plate, Flamengo, Cruzeiro, Atletico Mineiro și Palmeiras. Trecuți în Europa, superjucătorii s-au impus și în cea mai tare competiție de fotbal din lume, „masa bogaților” cum îi spunem noi în partea aceasta de lume, Champions League / Liga Campionilor, cum e denumită ea oficial. Abonează-te gratuit la contul de Telegram al Superbet și obține rapid informații de superajutor pentru SuperPariuri!

Supertitanii Europeni care au avut mână bună la transferuri

Cei 11 jucători din America de Sud câștigători care se mândresc cu cele mai prețioase trofee la nivel mondial accesibile echipelor de club s-au impus în Liga Campionilor jucând pentru Real Madrid, FC Barcelona, Bayern Munchen, AC Milan, Inter și Manchester United. Vezi în orice moment oferta la cele mai bune cote pe meciurile celor mai tari echipe din Europa și America de Sud!

Fiecare SuperJucător are ceva ce-l face unic!

Povestea celor 11 care au triumfat în Copa Libertadores și în Liga Campionilor îi dă fiecăruia posibilitatea să se remarce cu ceva. Dacă îi privim, descoperim detalii interesante:

SuperCazul lui Juan Pablo Sorin! Cel care a câștigat în 1996 și Liga Campionilor și Copa Libertadores, la interval de aproximativ o lună de zile. De jucat a jucat doar în finala Libertadores, dar a primit și medalia Champions League fiindcă fusese utilizat de Juve pe parcursul sezonului.

A urmat apoi Santiago Solari, care a avut un parcurs cumva invers. El n-a jucat în Finala Copei Libertadores din 1996 cu River Plate, dar a luat medalie și are trofeul în palmares. În 2002, a jucat pentru Real Madrid în triumful Galacticilor în fața lui Bayer Leverkusen la Glasgow.

Ajungem și la brazilieni și avem primul jucător ce a câștigat evoluând în finalele ambelor supercompetiții.  Dida, câștigător în 1997 al Copei Libertadores cu Cruzeiro, apoi în 2003 și 2007 al Ligii Campionilor cu AC Milan. 

Coechipier cu Dida în ultima formula a Braziliei care a câștigat Campionatul Mondial, Cafu se remarcă prin cea mai mare pauză între trofee succesive câștigate pe ambele maluri ale Atlanticului. Cafu a câștigat Copa Libertadores în1992 și 1993 cu Sao Paolo și în 2007 cu AC Milan.

Roque Junior, a fost câștigător cu Palmeiras al Copei Libertadores în 1999 și apoi cu AC Milan a Ligii Campionilor în 2003. El a fost unul dintre oamenii decisivi în echipa lui Luis Felipe Scolari, Big Phil și Roque junior aducându-I lui Palmeiras primul trofeu Libertadores din vitrină.

Avem și un Supercoleg al unui roman. Walter Samuel a câștigat cu Inter Liga Campionilor în 2010 alături de Cristi Chivu, după ce câștigase în 2000 Copa Libertadores cu Boca Juniors. El e singurul jucător din acest super11 care a reușit această performanță fiind partener în defensiva nerrazzurilor pregătiți de Mourinho cu Cristi Chivu. 

SuperSpecial este cazul lui Ronaldinho, primul fotbalist care a câștigat mai întâi Liga Campionilor și apoi Copa Libertadores (în 2013 cu Atletico Mineiro)! Acest amănunt l-a făcut să fie unic până în 2019 când Rafinha a câștigat Copa Libertadores cu Flamengo, după ce în 2013 câștigase Liga Campionilor cu Bayern Munchen!

Da, în acest sezon, Tevez poate câștiga din nou Copa Libertadores, după 17 ani! În 2003 o câștiga alături de Boca Juniors (actuala lui echipă) competiția regină în America de Sud. 5 ani mai târziu, pupa și “urechiata” – trofeul Ligii Campionilor, la capătul unei finale de infarct la Moscova, unde Manchester United a învins-o pe Chelsea.

Alături de Rafinha, alți doi jucători evoluează în Liga Campionilor 

Neymar câștigător al Copei Libertadores cu Santos în 2011 și apoi al Ligii Campionilor cu Barcelona în 2015 și Danilo, câștigător al Copei Libertadores cu Santos în 2011 și apoi al Ligii Campionilor cu Real Madrid în 2016 și 2017 sunt acum la PSG, respective Juventus și își pot îmbunătăți palmaresul dacă vor câștiga din nou una dintre cele două mari competiții care dau practice an de an finalistele Mondialului Cluburilor. În doar 4 ocazii, Finala nu s-a jucat între învingătoarea din Copa Libertadores și învingătoarea din Liga Campionilor.

Ramires poate deveni al 12-lea jucător care câștigă ambele competiții!

La 33 de ani, Ramires joacă pentru Palmeiras. În perioada petrecută în Europa, Ramires a devenit la Chelsea unui dintre cei mai buni mijlocași centrali ai lumii și a fost titular de drept în formula cu care The Blues Chelsea a cucerit singurul său trofeu de Liga Campionilor, într-o finală de poveste, pe Allianz Arena, chiar în fața lui Bayern Munchen, în 2012!

Intră pe SuperSocial și fă spectacol pe chaturile meciurilor din Copa Libertadores!

Ai acum subiecte în plus de discuție când discuți cu alți pariori în canalul de chat al fiecărui meci din Optimile Copei Libertadores și când faceți schimb de bilete. Pe SuperSocial ai acces la cel mai mare feed gratuit de superbilete de pariuri. Poți copia supersimplu orice bilet îți place și poți câștiga alături de cel care-l pune, în funcție de suma pe care decizi s-o joci tu. Bucură-te de noua dimensiune a experienței Superbet! După ce îți instalezi aplicația de pariuri sportive, setează-ți și profilul pe SuperSocial, rețeaua de socializare a celor care iubesc pariurile sportive. Poți vedea cine sunt cei mai experimentați, cine sunt cei mai inspirați, poți vedea și plasa și tu biletele lor, poți distribui și biletele tale, îți poți face noi prieteni și te poți afirma în cea mai tânără comunitate de pariori din România! Mai mult, îi poți întâlni pe ambasadorii Superbet, Ilie Dumitrescu, Gică Craioveanu, Bogdan Stelea și Florin Răducioiu, dar poți descoperi și persoane necunoscute, ca tine, dar care te pot inspira maxim prin biletele plasate și modul original în care le gândesc!

Bonusul de bun venit, plus pariul șansă în agenții!

Vino la Superbet și pariază pe SuperPartida weekendului în Premier League: Tottenham – Manchester City. Alege online-ul, pe site sau direct din aplicația de mobil, deschide cont, depune și poți încasa imediat un Bonus de Bun Venit Sport ce poate ajunge până la 500 de lei și se acordă la primele tale 3 depuneri! Dacă preferi agențiile de cartier (unele sunt încă deschise, în zonele ce nu au intrat în scenariul roșu al pandemiei de COVID-19), e și mai bine! Trece-le pragul cu încredere fiindcă pe lângă beneficiile din online, doar în agenție ai și Pariul Șansă, reintrodus la cererea jucătorilor adevărați! Câteva milioane de bilete plasate în ultimele luni s-au calificat pentru a plăti câștiguri grație Pariului Șansă și zeci de mii de jucători au încasat superbani!

#PariemPeBine     #ÎmpreunăSuntemSuper

Un bucureștean a câștigat la Superbet 423.000 de euro! E cel mai mare câștig din istoria pariurilor sportive din România

Superdorință împlinită: retrageri nelimitate la Superbet!

„Am câștigat 45.000 de euro la ultima încercare la pariuri! Am văzut recordul, dar eu joc de mult Penalti sau Cartonaș Roșu – NU!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează