GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Pe aici nu se trece sau se trece ca prin brânză? Tricolorii atacă o surpriză de proporții

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 martie 2021 15:54 / Actualizat duminica, 28 martie 2021 15:56

România și Germania nu s-au întâlnit prea des în meciurile oficiale, dar când au făcut-o, n-a fost deloc rău. Mai urâte sunt câteva amintiri din amicale, acolo unde am încasat 7 și 9 goluri, în vremurile când mingea avea șiret, e drept. La inimă ne stă însă un 5-1 magic, pe Giulești, când Pleșan, Raț și compania au rupt poarta gigantului Oliver Kahn. Azi se joacă doar a treia partidă oficială din istoria întâlnirilor directe și avem nevoie de toate energiile pozitive din univers. Pariază aici pe România – Germania, meci din etapa a doua a preliminariilor pentru CM 2022!

Faceți din Arena Națională noul Mărășești!

Nu poți să câștigi în fața Germaniei altfel decât printr-un sacrificiu enorm și luptă până la epuizare. De spiritul brav împrumutat din cărțile de istorie ale anului 1917 au nevoie băieții lui Mirel Rădoi azi. Poate sună melodramatic, dar pe nemți e cel mai greu să-i bați. Suntem cumva complementari cu englezii, pe care i-am cam chinuit, cu portughezii sau chiar cu italienii, dar stilul tăvălug ne-a creat mereu probleme. 

Sane și compania atacă poarta direct, taie spațiile, se infiltrează între linii și nu pierd nicio pasă cu floricele gratuite, în drumul spre gol. E stilul lor istoric și pe asta au mizat mereu, dar defensiva poate face diferența. De la Mărășești să se audă până pe Arena Națională: pe aici nu se trece! Prinde o cotă super că nemții nu înscriu pe Arena Națională.  

Chiricheș trebuie să fie ministrul apărării

Orice entuziasm dezorganizat devine subit carne de tun, dacă nu e însoțit de o așezare în teren exemplară. Iar cu Macedonia de Nord, România a arătat mari carențe în defensivă. Pe circulație rapidă a balonului și utilizarea spațiilor libere, a fost deranj mare la aproape orice fază mai de doamne ajută a adversarilor. Nu știm ce a putut să facă Rădoi în ultimele 3 zile, dar sperăm că s-a discutat mult cu Chiricheș și compania. 

Căpitanul nostru nu s-a înțeles prea bine cu Burcă în centru, iar Bancu și Popescu pot deveni nume de bulevarde după duelurile cu Havertz și Sane. Stanciu și Marin trebuie să facă și ei meciul vieții în fața apărării, pentru că Gundogan, Kimmich și Goretzka sunt de talie mondială. Gundogan a înscris și în poarta Islandei și are cotă mare că va înscrie și cu noi.

I-am trimis acasă de la Euro 2000

Ultima ispravă cu miză mai mult decât simbolică în fața Germaniei datează de la Euro 2000, când Mehmet Scholl a salvat un punct inutil pentru nemți. Noi și Portugalia am mers mai departe, iar Anglia și Germania au plecat atunci acasă rușinos. Desigur, victoria cu 5-1 de pe Giulești e importantă pentru moral, Pleșan, Raț, Caramarin și dubla lui Dănciulescu semnând un rezultat fabulos. Istoria consemnează și 3 înfrângeri colosale, chiar în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial: 3-9, 0-7 și 1-4. 

Sunt de 10 ori mai scumpi decât noi

Optimismul nu costă nimic și e chiar indicat, dar realitatea e simplă. Naționala lui Joachim Low e una dintre cele mai valoroase de pe continent, la diferență uriașă de băieții lui Mirel Rădoi. Dacă Mihăilă și compania valorează în jur de 90 de milioane de euro, nemții sar de 900 de milioane de euro. Dennis Man e cotat la 11 milioane de euro și e cel mai scump român, în timp ce Joshua Kimmich, mijlocaș la Bayern, costă 90 de milioane de euro. Ter Stegen (75 de milioane de euro), Serge Gnabry, Kai Havertz și Leon Goretzka (câte 70 de milioane de euro fiecare) sunt și ei la nivel înalt. 

Bonusul de bun venit, plus pariul șansă în agenții!

Alege online-ul, pe site sau direct din aplicația de mobil, deschide cont, depune și poți încasa imediat un Bonus de Bun Venit Sport ce poate ajunge până la 500 de lei și se acordă la primele tale 3 depuneri! Dacă preferi agențiile de cartier, e și mai bine! Trece-le pragul cu încredere fiindcă pe lângă beneficiile din online, doar în agenție ai și Pariul Șansă, reintrodus la cererea jucătorilor adevărați! Câteva milioane de bilete plasate în ultimele luni s-au calificat pentru a plăti câștiguri grație Pariului Șansă și zeci de mii de jucători au încasat superbani!

Intră pe SuperSocial și copiază biletele celor mai buni pariori!

Intră în universul SuperSocial și bucură-te de noua dimensiune a experienței Superbet! După ce îți instalezi aplicația de pariuri sportive, setează-ți și profilul pe SuperSocial, rețeaua de socializare a celor care iubesc pariurile sportive. Poți vedea cine sunt cei mai experimentați, cine sunt cei mai inspirați, poți vedea și plasa și tu biletele lor, poți distribui și biletele tale, îți poți face noi prieteni și te poți afirma în cea mai tânără comunitate de pariori din România! Mai mult, îi poți întâlni pe ambasadorii Superbet, Ilie Dumitrescu și Gică Craioveanu, dar poți descoperi și persoane necunoscute, ca tine, dar care te pot inspira maxim prin biletele plasate și modul original în care le gândesc!

#PariemPeBine     #ÎmpreunăSuntemSuper

de Gigi Stancu, Superbet

Un bihorean a bifat un nou record la Superbet: 500.000 de lei câștigați pe un singur bilet!

A lovit un Jackpot de peste 2.8 milioane de lei!

Câștigă bani în plus cu fiecare meci adăugat pe bilet! La 25 de evenimente ai bonus 150%. Beneficiază de el și în online!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează