GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Pep versus Klopp! Superduel și Superpremii de 100.000 lei în competiția de pronosticuri!

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 noiembrie 2020 17:32 / Actualizat sambata, 07 noiembrie 2020 17:33

Autor: Alex Molico, Superbet

Superduelul weekendului îl pune pe Guardiola față în față cu singurul antrenor care e peste el la „directe”! Klopp are 9 victorii contra lui Pep, care s-a impus de 8 ori în fața profesorului de „Heavy Metal Football”. Echipele care și-au disputat supremația în Premier League rămân principalele forțe capabile să se bată până la finalul sezonului pentru onoarea de a câștiga prima divizie în țara inventatorilor fotbalului modern. Deschide cont online la Superbet.ro și pariază la liderul național detașat în privința câștigurilor superplătite jucătorilor!

Supersalt pentru City?

Chiar dacă Liverpool era pe 2 și City pe 10 la startul acestei etape a 8-a, valoarea loturilor, experiența și personalitatea antrenorilor, istoria copleșitoare (în cazul Cormoranilor) și palmaresul de dată recentă (în cazul Cetățenilor) le fac să rămână în prim planul luptei. Pentru City, victoria ar fi uriașă. Cu un meci mai puțin jucat (restanța de acasă, cu Villa), City ar putea urca pe locul 1 dacă leagă două victorii! Ce supersalt! Un obiectiv care cu siguranță e în top pe lista lui Guardiola, specialist în obsesii. Chiar el a declarat că Jurgen Klopp nu-l lasă să doarmă noaptea. Urmărește canalul oficial de Telegram al Superbet și beneficiază primul de cele mai noi oferte și informații relevante pentru pariurile tale!

Klopp a reușit ceva ce Pep nu mai poate?

Deja știi la ce fac referire: Liga Campionilor. Pentru Pep... trofeul e sinonim cu perioada petrecută la echipa lui de suflet, Barcelona (cumva, mai mult a lui Messi decât a lui Guradiola). De atunci... zero calificări în finală. Klopp a jucat de 3 ori Finale de Liga Campionilor în perioada în care Pep a supertras pentru acest obiectiv. Neamțul a și câștigat până la urmă trofeul și în mod cert are un dublu ascendent moral în fața lui Pep: supremația din victoriile directe, plus calificarea în finala Ligii Campionilor cu două echipe diferite (Borussia Dortmund & Liverpool).

Start ezitant de sezon

Înfrângerile la scor suferite de Liverpool (2-7 la Villa) și Man City (2-5 acasă cu Leicester) le afectează aura de superechipe. City are cea mai mică medie de goluri per meci în primele 7 etape, din 2008 încoace, iar Liverpool are cea mai slabă apărare din... 1964 încoace, încasând în primele 7 etape 15 goluri! Atenție, acel 7-2 pe Villa Park a fost încasat cu van Dijk în teren!

Echipe probabile:

CITY

Ederson; Walker, Dias, Laporte, Cancelo; De Bruyne, Rodri, Gundogan; Mahrez, Jesus, Sterling

LIVERPOOL 

Alisson; Alexander-Arnold, Matip, Gomez, Robertson; Henderson, Wijnaldum; Salah, Firmino, Mane; Jota

Absenți

Guradiola nu poate conta pe Sergio Aguero (cel mai bun marcator din istoria lui City), pe Fernandinho și Mendy, în vreme ce Klopp vine pe Ettihad Stadium fără Thiago Alcantara (unul dintre jucătorii de supersuflet pentru Pep în perioada în care catalanul a pregătit campioana Europei, Bayern Munchen), van Dijk, Fabinho și Oxlade-Chamberlain.

Coșmar pentru Liverpool în ultimele 3 deplasări

11-1 golaverajul duelurilor cele mai recente pe terenul lui City, care a legat o serie de 3 victorii consecutive acasă în Premier League în fața lui Liverpool. Din 1937 n-au mai reușit Cetățenii să lege 4 victorii la rând acasă în prima ligă împotriva Cormoranilor. Crezi că o să reușească acum?

SuperStaruri fani ai celor două echipe

Van Damme ține cu City, Liam Neeson cu Liverpool, echipă susținută de însuși James Bond, Daniel Craig. City replică prin frații Galagher, Noel și Liam, fondatorii supertrupei de britpop Oasis. În istoria lor, echipele au fost susținute și de alte nume uriașe, precum Kobe Bryant (fan City) sau John Lennon (fan Liverpool). Acesta e Premier League. Cel mai bogat campionat al lumii, cel mai atractiv pentru staruri, un campionat oferit în transmisiuni pe TV pe canalul Eurosport, de către Superbet.

SuperStaruri pe SuperSocial

Dacă tot am menționat vedete. Vino alături de ambasadorii Superbet Ilie Dumitrescu, Gică Craioveanu, Bogdan Stelea și Florin Răducioiu în singura rețea de socializare a pariorilor, Super Social. Vezi ce pariază ei, le poți copia biletele, poți arăta biletele tale și poți deveni o vedetă pe SuperSocial, cum este SuperGigi! Instalează chiar acum gratuit aplicația de pariuri sportive Superbet și intră pe SuperSocial!

100.000 lei premii în competiția SuperProno

După succesul uriaș al SuperSpin, Superbet lansează și SuperProno, o competiție săptămânală de pronosticuri. Meciul Manchester City – Liverpool devine astfel unul istoric. E primul eveniment pe care se pot plasa gratuit pronosticuri, patru la număr: care va fi scorul final, cine are lovitura de start, câte cornere vor fi în meci, câte cartonașe galbene se vor acorda. 100.000 lei premii de împărțit între cei care dau cât mai multe răspunsuri corecte. Intră chiar acum și pune-ți pronosticurile pe SuperProno!

Bonus de bun venit de 1.200 lei plus un pachet de rotiri gratuite în 3 superjocuri online ca la aparate!

Da! Așa cum Pep și Klopp sunt niște maeștrii ai tacticii, capabili să improvizeze în limitele impuse de tiki taka, respectiv gegenpressing, la fel poți face și tu! Îți deschizi cont online la Superbet.ro și optezi să primești bonusul casino. Pentru că încasezi până la 1.200 lei la primele 3 alimentări de cont pe care le faci și îți asiguri buget să încerci și jocurile care au plătit în acest an Jackpoturi de peste 20.000.000 lei către 13 jucători, sloturi online cu milioane de linii de câștig și care sunt un adevărat magnet. Iar pariorii care preferau doar să pună bilete pentru evenimente sportive, își arată mai nou tot mai des valoarea și inspirația și în cazinoul online! Ce zici? Încerci și asta? 

#PariemPeBine #ÎmpreunăSuntemSuper

Un bucureștean a câștigat la Superbet 423.000 de euro! E cel mai mare câștig din istoria pariurilor sportive din România

Superdorință împlinită: retrageri nelimitate la Superbet!

„Am câștigat 45.000 de euro la ultima încercare la pariuri! Am văzut recordul, dar eu joc de mult Penalti sau Cartonaș Roșu – NU!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (1)
 •  08 Noiembrie 2020, 08:50

www︎.︎mdwright︆.︆net - Rețea socia1ă pentru *** care reunește oamenii care doresc să facă *** ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează