GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Polonia atacă Anglia fără Lewandowski. Spania vrea o primă victorie fără emoții, iar Germania și Italia sigilează porțile

Articol de GSP - Publicat miercuri, 31 martie 2021 14:06 / Actualizat miercuri, 31 martie 2021 14:07

Etapa a treia din preliminariile pentru CM Qatar 2022 propune o serie de partide interesante, cu cele mai tari echipe ale Europei implicate. Azi joacă România în Armenia și ne arde buza pentru o victorie la Erevan, dar n-avem cum să nu aruncăm un ochi și la meciurile Angliei, Germaniei, Italiei, Spaniei și Franței, toate campioane mondiale cândva. Pariază aici pe punctele forte ale fiecăreia dintre ele!

17 ani fără gol primit cu Armenia

Tricolorii au mers la Erevan în grafic. Sigur, parcă un punct cu Germania și 4 acumulate după primele două jocuri ar fi fost de aur, dar grupa mai poate fi câștigată. Au trecut doar două jocuri, Germania se mai poate încurca și ea, iar noi putem face inclusiv un meci mare la returul cu nemții. Trebuie să ne căștigăm însă meciurile cu celelalte echipe și lucrurile sunt în direcția bună.

Pe nord-macedonenii i-am dovedit și cam știm ce le poate pielea, iar Armenia nu ar trebui să ne pună probleme, chit că au bătut Islanda, o umbră totuși a echipei care a făcut furori la Euro și care pare că ne face culoar spre locul 2. Cu armenii ne ajută și istoricul direct. Victorii pe linie fără gol primit în ultimele 4 partide, dintre care un 5-0 chiar la Erevan, în preliminariile pentru CM Rusia 2018. 

Germania, Italia, Anglia, Suedia, Danemarca au ferecat porțile

Dacă tot suntem la capitolul goluri primite, ia în calcul că cinci echipe încă sunt cu porțile intacte în aceste preliminarii. Germania și Italia au un golaveraj de echipă mare, 4-0 după două jocuri și n-ar trebui să primească nici azi, cu Macedonia de Nord și Lituania. Integritatea buturilor britanice ar putea fi supusă unui risc mai mare, dar pe Wembley nu vine golgheterul Robert Lewandowski, accidentat stupid cu Andorra. 

Nordicii au și ei două echipe solide, Suedia și Danemarca. Trupa lui Ibrahimovic nu mai joacă însă până în septembrie și va menține acest 4-0 din dreptul ei până cel puțin la meciul cu Spania, în timp ce Eriksen și compania au cumpănă azi, în Austria. Pariază aici că defensivele granzilor rezistă și azi!

Campioana mondială pare puțin amorțită

Franța a plecat ca mare favorită a grupei D și nimeni nu se gândește încă la vreo nebunie din partea campioanei mondiale în exercițiu. Totuși, ceva nu se leagă în jocul trupei lui Deschamp, care a gafat-o deja cu Ucraina, 1-1 pe teren propriu și a câștigat foarte economicos, ca să nu spunem mai multe, în Kazahstan. În aceste condiții, meciul de la Sarajevo pare mai complicat decât o arată calculele hârtiei, Dzeko, Pjanic și compania crezând în șansa lor. Meci de 2 solist totuși, o nouă gafă nefiind acceptată de Griezmann și ai lui, pentru că francezii nu au nici ei prea multă răbdare. 

Spania trebuie să-și regăsească ritmul

Prin focurile iadului a trecut în primele două jocuri și Spania, despre care se credea că va zburda în grupa cu Suedia, Grecia, Georgia și Kosovo. Morata și compania au însă probleme mari și nici n-au jucat împotriva principalei favorite la locul 1, Suedia. Egalul cu elenii a picat ca un meteorit, iar în Georgia n-a fost mai bine, victorie chinuită pe final de meci, după ce gazdele au condus cu 1-0. Kosovo se adună de prin toată Europa, iar naționala micuțului stat nu e deloc ce pare. Tratat cu seriozitate, meciul ar trebui să fie însă numai bun de reabilitare pentru iberici, care îi primesc pe Muriqi și compania la Sevilla.

Bonusul de bun venit, plus pariul șansă în agenții!

Alege online-ul, pe site sau direct din aplicația de mobil, deschide cont, depune și poți încasa imediat un Bonus de Bun Venit Sport ce poate ajunge până la 500 de lei și se acordă la primele tale 3 depuneri! Dacă preferi agențiile de cartier, e și mai bine! Trece-le pragul cu încredere fiindcă pe lângă beneficiile din online, doar în agenție ai și Pariul Șansă, reintrodus la cererea jucătorilor adevărați! Câteva milioane de bilete plasate în ultimele luni s-au calificat pentru a plăti câștiguri grație Pariului Șansă și zeci de mii de jucători au încasat superbani!

Intră pe SuperSocial și copiază biletele celor mai buni pariori!

Intră în universul SuperSocial și bucură-te de noua dimensiune a experienței Superbet! După ce îți instalezi aplicația de pariuri sportive, setează-ți și profilul pe SuperSocial, rețeaua de socializare a celor care iubesc pariurile sportive. Poți vedea cine sunt cei mai experimentați, cine sunt cei mai inspirați, poți vedea și plasa și tu biletele lor, poți distribui și biletele tale, îți poți face noi prieteni și te poți afirma în cea mai tânără comunitate de pariori din România! Mai mult, îi poți întâlni pe ambasadorii Superbet, Ilie Dumitrescu și Gică Craioveanu, dar poți descoperi și persoane necunoscute, ca tine, dar care te pot inspira maxim prin biletele plasate și modul original în care le gândesc!

#PariemPeBine     #ÎmpreunăSuntemSuper

de Gigi Stancu, Superbet

Un bihorean a bifat un nou record la Superbet: 500.000 de lei câștigați pe un singur bilet!

A lovit un Jackpot de peste 2.8 milioane de lei!

Câștigă bani în plus cu fiecare meci adăugat pe bilet! La 25 de evenimente ai bonus 150%. Beneficiază de el și în online!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
leu.mr
leu.mr  •  02 Aprilie 2021, 09:33

"...principalei favorite la locul 1, Suedia" ???

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close