GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

Ponturi de pariere: Harry Kane inscrie pentru Anglia, Panama nu marcheaza cu Belgia

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 iunie 2018 14:06

In primul sau meci din istorie la un turneu final de campionat mondial, reprezentativa nationala a statului Panama poate forta norocul cu o victorie in fata Belgiei - scenariu foarte putin probabil, ilustrat de cota foarte generoasa la pariuri online: 19,00. Belgia este evident favorita - cota 1,20 - fiind in acelasi timp a sasea favorita la castigarea trofeului in Rusia.

 

In contextul in care formatia europeana vine in Belgia dupa o serie de 14 victorii si 5 rezultate de egalitate in ultimele 19 meciuri disputate in preliminarii si in amicale, asteptarile au sanse sa fie indelinite. Ilie Dumitrescu, Ambasador al agentiei de pariuri sportive online Unibet, crede ca Panama si-a indeplinit deja obiectivul prin calificarea istorica si nu poate spera la mai mult. Se poate paria astfel pe faptul ca Panama nici macar nu inscrie in fata Belgiei - cota 1,49.

belgia panama panama nu da gol

 

"Una dintre cele mai bune echipe din Africa, Tunisia, o va intalni in primul meci pe Anglia, reprezentanta celui mai puternic campionat din lume. Selectionata pregatita de Gareth Southgate trebuie sa stearga impresia negativa lasata la Europeanul din 2016, cand a fost eliminata de o echipa considerata mica, Islanda. Tunisia este in forma buna conform ultimelor rezultate si va cauta sa-si imbunatateasca palmaresul la Cupa Mondiala, unde are o singura victorie in 12 meciuri. De altfel, cele doua echipe s-au mai intalnit la un turneu final in 1998, in Franta, cand Anglia s-a impus cu 2-0", mai spune Ilie Dumitrescu, analizand astfel partida Tunisia - Anglia.

tunisia anglia kane da gol

Europenii sunt si de aceasta data favoriti - cota 1,38 pentru meci castigat de Anglia. De cealalta parte, o victorie a Tunisiei are cota 10,00 pe unibet.ro. Poate fi o idee si pariul pe meci egal - cota 4,50. Mari sanse are selectia "Kane inscrie", cota 1,86, caci Harry Kane a marcat 5 goluri in cele 6 partide jucate in preliminarii.

 

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează