GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Ponturi pariuri pentru City - Arsenal, Der Klassiker și Real - Bilbao

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 martie 2024 12:23 / Actualizat vineri, 29 martie 2024 12:26

Manchester City - Arsenal este cel mai interesant meci al finalului de săptămână din fotbalul continental. După pauza pentru meciurile echipelor naționale, fotbaliștii revin la cluburi, iar pentru unii dintre ei se anunță un weekend incendiar.

Este și cazul jucătorilor de la Manchester City și Arsenal, care vor avea un duel de cinci stele duminică. Partida se anunță electrizantă, în condițiile în care lupta pentru titlul din Premier League se dă în trei echipe în acest sezon, Liverpool fiind și ea implicată cu șanse reale.

Tot în acest final de săptămână are loc și marele derby al Germaniei dintre Bayern München și Borussia Dortmund, în care spectacolul va fi cu siguranță prezent, așa cum s-a întâmplat în ultima perioadă. Tot duminică va avea loc un meci dintre două echipe fruntașe din La Liga, Real Madrid și Athletic Bilbao.

În acest articol vei găsi 3 ponturi alese din oferta bogată pe care Unibet a pregătit-o. În secțiunea de pariuri sportive fotbal a operatorului vei găsi cote atractive și numeroase promoții de care poți beneficia.

Bayern München - Borussia Dortmund (sâmbătă, de la ora 19:30)

Ambele echipe sunt ieșite din lupta pentru câștigarea titlului din Bundesliga, însă știm cu toții ce înseamnă un meci între Bayern München și Borussia Dortmund. Într-un astfel de meci se înscrie la foc automat și, deși cele două echipe stau slab în clasamentul din Bundesliga, avem toate motivele să credem că va fi un meci de top. Bayern este pe locul secund, la 10 puncte de lider, iar Dortmund are 10 puncte mai puțin decât gruparea bavareză și este pe 4.

Pare ireal, dar în ultimele 9 meciuri dintre aceste echipe s-au înscris de fiecare dată cel puțin patru goluri. În aceste condiții, poți să pariezi la Unibet că Ambele echipe vor înscrie în prima repriză, la cota 2.85. În ceea ce privește cotele la victorie, putem observa că Bayern e favorită clară și are doar 1.43 să obțină succesul. Egalul are 5.60, în timp ce victoria lui Dortmund are 6.10.

Ponturi pariuri pentru City - Arsenal, Der Klassiker și Real - Bilbao

Manchester City - Arsenal (duminică, de la ora 18:30)

Este poate cel mai așteptat meci al lunii din Premier League. Seria confruntărilor tari continuă pentru City, care recent a remizat cu Liverpool. De această dată, formația lui Pep Guardiola caută victoria contra lui Arsenal, echipă pe care a învins-o în ultimele șapte meciuri de acasă din campionat. În clasament, Arsenal este pe primul loc, cu 64 de puncte, la egalitate cu Liverpool. City este pe trei, cu un punct mai puțin.

Ambele echipe au o calitate impresionantă în linia de atac și ne putem aștepta la un meci cu multe goluri. E greu de prezis un pronostic 1X2, dar poți să mizezi că Ambele echipe vor marca și se vor înscrie Peste 2.5 goluri, selecție care la Unibet are cota 1.95. Cât privește cotele la victorie, City are 1.89 să câștige, egalul are 3.90, iar victoria lui Arsenal are 4.10.

Ponturi pariuri pentru City - Arsenal, Der Klassiker și Real - Bilbao

Real Madrid - Athletic Bilbao (duminică de la 22:00)

Real Madrid defilează în acest sezon în cursa pentru titlu și nimeni nu pare să îi stea în cale. Are un avans de opt puncte față de FC Barcelona și are practic o mână pe un nou trofeu. O întâlnește duminică pe Athletic Bilbao, echipă clasată pe locul 4 în clasamentul din La Liga.

Real are amintiri plăcute din ultimele meciuri cu Bilbao, dar se anunță o confruntare echilibrată. Madrilenii au câștigat 5 din ultimele 6 meciuri de campionat cu Bilbao. Tot în 5 dintre aceste 6 partide s-au înscris cel mult 2 goluri. Așadar, pontul ales din oferta Unibet este că Real Madrid va câștiga și se vor marca Sub 2.5 goluri, la cota 3.90. Pentru simpla victorie, Real are cota 1.58. Egalul are 4.35, iar victoria oaspeților are 5.75.

Ponturi pariuri pentru City - Arsenal, Der Klassiker și Real - Bilbao

Cotele publicate în acest articol pot suferi modificări în orice moment.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează