GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Preliminariile cupelor europene domină săptămâna de fotbal la Superbet, dar oferta e completată cu evenimente tari din alte sporturi!

Articol de GSP - Publicat luni, 21 septembrie 2020 15:08 / Actualizat luni, 21 septembrie 2020 15:10

Toamna aduce belșug și în sport, atât din punct de vedere cantitativ, cât și calitativ. Luna septembrie este luna în care se finalizează procesul de selecție al celor mai bune echipe de club de pe continent, pentru că la finalul ei să știm componența grupelor din Liga Europa și Liga Campionilor. Ultimele partide ale etapei precedente, primele ale rundei următoare, calificările la Roland Garros și meciurile din semifinalele campionatului de baschet nord-american completează o oferta ticsită de evenimente premium! 

Deschide cont online la Superbet și pariază pe cele mai tari evenimente sportive ale săptămânii în curs!

Începem și închidem săptămâna cu campionatele interne

Zilele de luni și vineri sunt și în această săptămână rezervate rămășițelor ultimei etape din competițiile interne, respectiv uverturilor rundei următoare. În prima zi a săptămânii avem două partide din Premier League, cu Wolverhampton – Manchester City cap de afiș, Milan – Bologna în Serie A și Gaz Metan Mediaș – Dinamo în România. Apoi, weekendul este salutat cu FC Argeș – Universitatea Craiova, Lille – Nantes și Hertha – Eintracht Frankfurt, deschiderile de etapă din România, Franța și Germania.

Liga Europa și Liga Campionilor, folosite pe post de sandviș

Între cele două zile ocupate de meciuri interne încap de minune câteva zeci de partide europene, ca într-un sandviș fotbalistic delicios. Marți și miercuri se joacă manșele tur din play-offul Ligii Campionilor, iar Nicușor Stanciu și Mircea Lucescu sunt românii în care ne punem toate speranțele. Internaționalul nostru va fi implicat în Slavia Praga – Midtjylland, iar tehnicianul va sta pe banca lui Dinamo Kiev în meciul de la Gent. 

Joi e nebunie în Liga Europa, nu mai puțin de 34 de partide disputându-se în turul 3 preliminar, fără posibilitatea unei manșe secunde. Evident, cel mai mult ne arde buza pentru CFR Cluj și FCSB, singurele echipe din România rămase în cupele europene. Campioana noastră are meci greu cu campioana Suediei, la ea acasă, iar FCSB va trebui să se descurce cu cehii tot decimată de Covid-19, deși Liberec pare o clasă peste Topola. Fehervar – Reims, Beșiktaș – Rio Ave, Granada – Lokomitiv Tibilisi, Galatasaray – Hajduk Split sau AC Milan – Bodo / Glimt sunt alte meciuri care pot suna bine în urechile pariorilor. 

Vino în agențiile Superbet, plasează un bilet cu minimum 11 evenimente cu cote de la 1,30 în sus și beneficiază de Pariul Șansă!

Ne pregătim de Roland Garros, dar și de finala din baschetul nord-american

Partidele enumerate mai sus sunt doar vârful icebergului fotbalistic din această săptămână, pariorii putând însă cerceta oferta amănunțit și descoperi în ea și alte jocuri care să-i inspire. Halep joacă, azi, la Roma, cu un nou titlu pe masă, Karolina Pliskova fiindu-i adversară. Apoi, măcar pentru diversitate, dacă nu pentru că iubești tenisul și baschetul la fel de mult ca fotbalul, trebuie să privești spre Franța și spre SUA. 

Hexagonul se pregătește de un nou recital pe zgură, iar calificările la băieți încep chiar de luni, cu Marius Copil încercând să acceadă pe tabloul principal. Fetele își așteaptă puțin rândul și se antrenează la Strasbourg, un turneu destul de serios. Peste Atlantic, lupta sub panou e tot mai dură, pe măsură ce se apropie de final. Lakers conduce seria vestică, în fața lui Denver, iar Boston Celtics pare că și-a mai revenit în est, după un start ca din pușcă al celor de la Miami Heat! Pasionații sporturilor pe roți pot sta cu ochii pe Campionatul Mondial de Ciclism, care se va disputa pe finalul săptămânii, cu cote care vor apărea la Superbet în dimineața curselor. 

Vino pe SuperSocial, locul de întâlnire al pariorilor Superbet!

Descarcă aplicația Superbet de pe SuperbetMobile.ro și pariază live sau premeci pe partidele de senzație care ni se întind în față, în această săptămână! Intră apoi în secțiunea Prieteni și arată-le alor tăi pronosticurile alese și biletul final plasat online! Rămâi în continuare pe aplicație și folosește SuperSocial pentru distracție și informare! Poți să vezi biletele prietenilor pe care îi urmărești, să le spui ce crezi despre alegerile lor, iar la începutul meciului dă-ți întâlnire cu ei pe chat-ul evenimentului! 

Pe chat poți să comentezi partida cu ceilalți fani, să-ți dai cu părerea despre desfășurarea ei și chiar să te sfătuiești cu prietenii în legătură cu eventualele pariuri live care ți se par că se întrevăd. Dacă ai nevoie să te inspiri de la profesioniști, ambasadorii Superbet postează zilnic biletele lor, care se pot transforma în ponturi câștigătoare pentru tine. Urmărește activitatea lui Ilie Dumitrescu și Gică Craioveanu și a jurnaliștilor sportivi deveniți experți Superbet și fă-ți săptămâna mai frumoasă! SuperSocial de pe aplicația Superbet e locul de întâlnire preferat al pariorilor și al iubitorilor sportului. Vino online, prietene! 

#PariemPeBine #ÎmpreunăSuntemSuper

de Gigi Stancu, Superbet

Cu fiecare leu jucat, poți fi SuperPremiat! Ia-ți cardul Superbet, intră în Superbet Club și înregistrează-ți biletele! Un bolid de senzație vrea să fie al tău!

Un bucureștean a câștigat la Superbet 423.000 de euro! E cel mai mare câștig din istoria pariurilor sportive din România

Superbet plătește peste 2.3000.000 de lei în jackpoturi lunare, la aparatele din toate agențiile sale! Află totul despre noile premii SuperHours și vezi cât a crescut X Jackpot!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează