GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Prima repetiție din 2024! Tricolorii, favoriți în amicalul cu Irlanda de Nord

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 martie 2024 12:08 / Actualizat vineri, 22 martie 2024 12:14

Reprezentativa de fotbal a României revine în fața propriilor suporteri la patru luni și o zi de la sărbătorirea calificării la turneul final din vară. Tricolorii înfruntă Irlanda de Nord, de la ora 21:45, pe Arena Națională, în primul dintre cele patru teste pe care Edward Iordănescu le va avea la dispoziție înaintea participării la Europeanul din vară. România - Irlanda de Nord se joacă live pe Superbet alături de SuperCote, SuperPariuri, BetBuilder, SuperAvantaj și Pariuri Speciale!

Se prelungește momentul bun?

Selecționerul nu a oferit prea multe noutăți în lotul convocat pentru dubla acțiune cu Irlanda de Nord și Columbia, surpriză putând fi considerată aducerea lui Raul Opruț, de la Hermannstadt, în locul veteranului Mario Camora. În rest, fiul lui Anghel Iordănescu a preferat să meargă pe mâna fotbaliștilor care au dus greul preliminariilor, un grup omogen format în timp și în care se pătrunde destul de greu. Din acest punct de vedere, mesajul selecționerului e destul de clar.

Pe lângă posibilitatea de a-și revedea jucătorii la lucru și a testa lucruri noi, staff-ul tehnic al naționalei va pune accent și pe rezultatul meciului cu Irlanda de Nord, mai ales că tricolorii se află în mijlocul unei serii de 11 partide în care nu au cunoscut gustul înfrângerii. Au câștigat șapte meciuri, au remizat patru, au marcat de 21 de ori, iar faptul că au pierdut ultima dată în noiembrie 2022 e un factor pozitiv pentru moral. Așadar, miza prelungirii acestei serii pozitive e una reală.


SuperZi a amicalelor în toată lumea. Vezi Oferta Superbet și alege inspirat!

Atacanții trebuie să-l impresioneze pe Edward Iordănescu

O echipă robustă, fără valori individuale, Irlanda de Nord a fost aleasă ca adversar pentru un meci în care tricolorii vor avea șansa să exerseze atacurile poziționale, fiind de așteptat ca oaspeții să ne cedeze posesia. În acest context, rolul atacanților devine și mai important, iar Edward Iordănescu poate folosi partida contra britanicilor pentru a-și face o primă părere despre oamenii de gol pe care se va baza la European.

Dacă Dennis Man (Cotă Antepost Superbet de 3.25 pentru un gol în poarta Irlandei de Nord) pare sigur de poziția de titular, lupta pentru celelalte posturi e foarte deschisă. Florinel Coman (cotă 4.00) și Valentin Mihăilă (cotă 3.90) concurează pentru locul din stânga atacului, în timp ce Denis Alibec (cotă 3.00) și George Pușcaș (cotă 3.10) se bat pentru rolul rezervat numărului nouă. În peisaj e foarte prezent Denis Drăguș, cotat cu 3.50 pentru un gol vineri seară, fotbalistul lui Gaziantep având capacitatea de a juca atât în stânga, cât și în centrul liniei ofensive. O miză reală va fi și pentru Florin Tănase (cotă 3.90 pentru un gol), care trebuie să-i demonstreze selecționerului că merită să prindă lista de 23.

13.060.897,06 lei, câștigați chiar de Valentine’s Day la Superbet! Află totul dintr-un interviu exclusiv

Trăiește jocul la un Super Nivel! Fii Super

Superavantaj! Câștiguri rapide, câștiguri salvate și bucurie multiplicată!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează