GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

Primul Căpitan care merge la finala din 2020! Mai sunt încă 10 excursii, plus alte premii

Articol de GSP - Publicat luni, 16 septembrie 2019 17:00

La inițiativa Fortuna, suporterii români s-au mobilizat și și-au luat în serios rolul de Căpitan.

Unul dintre aceștia este Liviu Simion. Bucureșteanul în vârstă de 45 de ani s-a înscris în campania "Tu ești Căpitanul", pe capitanul.efortuna.ro și e primul câștigător al unei excursii la finala 2020, de pe Wembley. Liviu a intrat în rândul Căpitanilor printr-un filmuleț în care le-a adresat un mesaj de încurajare tricolorilor, înaintea meciului cu Malta. Fiul său este cel care l-a filmat, iar pasiunea și afecțiunea au fost transmise fotbaliștilor din naționala României, pe care Liviu i-a numit "haiduci"😃.

Premiul i se potrivește perfect. "Sunt nerăbdător să merg la finala din 2020. Sper să văd pe Wembley naționala României", a spus cu optimism primul mare câștigător al campaniei Fortuna. 

Primul Căpitan care merge la finala din 2020! Mai sunt încă 10 excursii, plus alte premii

Liviu e hotărât să joace în continuare rolul de Căpitan și să fie alături de jucătorii lui Contra la următoarele meciuri de pe teren propriu: "Cu siguranță voi merge la meciurile cu Norvegia și Suedia".

Ce urmează în "Tu ești Căpitanul"

Au rămas de câștigat 10 excursii la finala din 2020, de pe Wembley. În fiecare săptămână se extrag câștigătorii a 11 premii de câte 500 de lei și 11 a câte 200 de lei. Până pe 26 septembrie, te poți înscrie pentru a câștiga o excursie VIP cu echipa naționala în meciul din deplasare cu Insulele Feroe.

Sunt două modalități de a intra în campanie și e de preferat să le alegi pe ambele, pentru mai multe șanse. Filmează-te adresând mesajul tău pentru tricolori și urcă filmulețul pe capitanul.efortuna.ro. De asemenea, trebuie să înscrii pe site biletele necâștigătoare jucate la Fortuna, care au miză de minimum 20 de lei. Iar pentru a-ți dubla șansele, plasează un pariu în aplicația Fortuna.

Intră în campanie și nu uita: tu ești actorul principal! Tricolorii și întreg fotbalul românesc au nevoie de tine, Căpitane!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează