GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

Primul ceas oficial al echipei naționale de rugby a României

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 noiembrie 2018 15:52

Tissot devine partenerul oficial al Federației Române de Rugby și lansează ceasul oficial al Stejarilor, echipa națională a României. În plus, Tissot lansează un cronograf dedicat stejarilor în ediție limitată de 500 de piese și marchează astfel o premieră istorică - primul ceas al mărcii elvețiene produs pentru o federație sportivă din România.

Legătura dintre Tissot și sport reprezintă o componentă importantă în ADN-ul mărcii elvețiene, încă de la începuturi. Nivelul ridicat al calității ceasurilor Tissot și precizia mecanismelor au calificat marca în poziția de cronometru oficial pentru diverse sporturi, de la ski, hochei pe gheață și ciclism, până la scrimă, baschet și motorsport. Legătura puternică cu rugby-ul datează oficial din 2013 și Tissot este deja o prezență recunoscută mondial la numeroase competiții importante, precum RBS Turneul celor 6 națiuni, eveniment la care cele mai reprezentative echipe își dispută supremația europeană.

tissot chrono xl rugby roumanie t116 617 36 051 07 mt

Ediția limitată „Stejarii” preia trăsăturile modelului de succes Tissot Chrono XL și își construiește caracterul puternic folosind simbolurile care o leagă de echipa României de Rugby și de România. Pe cadran, în dreptul orei 8, se găsește simbolul Stejarilor – frunza de stejar – dar și cele trei culori ale drapelului României, reprezentate discret ca indecși pentru orele 5, 6 și 7. Identitatea specială se continuă pe capacul carcasei unde au fost gravate numele ediției speciale și numărul limitat de piese – 1 din 500. Brățara din piele vine, de asemenea, într-o combinație unică de culori și texturi – cu perforații albastre pe fond negru și cusută cu ață galbenă. 

În interiorul carcasei din oțel tratată PVD, se află un mecanism quartz de înaltă performanță, capabil să cronometreze precis timpul și garantat să funcționeze ireproșabil în cazul unei utilizări intense. Funcția cronograf reprezintă suportul perfect pentru toate activitățile sportive iar, pentru confortul utilizării zilnice, a fost adăugată și fereastra de dată. Carcasa este etanșă până la 10 atmosfere, iar diametrul de 45 mm devine un semn inconfundabil al stilului Tissot. Deasupra cadranului negru, perfect lizibil, cu indecși albi și indicatoare albastre, se află un geam din cristal safir care oferă o protecție optimă.

Tissot și Albini Prassa au ales să sprijine Federația Română de Rugby ca semn de apreciere față de una dintre cele mai respectate entități sportive din România. Federația de Rugby este prima federație sportivă înființată vreodată în România ca de altfel și prima care a adus o medalie olimpică pentru România. Echipa Națională Stejarii înregistrează un istoric excelent al performanțelor și se menține pe o poziție fruntașă în clasamentul World Rugby. Ceasul va fi disponibil, exclusiv prin intermediul Albini Prassa, în rețeaua magazinelor Splend’or si Kultho.

Francois Thiebaud, președintele Tissot a declarat: „Suntem foarte încântați să devenim ceasul oficial al Rugby România deoarece subliniem astfel dedicarea noastră pentru sporturi și, în mod special, pentru rugby, unul dintre cele mai respectabile sporturi de echipă din lume. Ediția limitată Stejarii apare ca o declarația puternică venită din partea a două mărci importante, dar reprezintă și un ceas sportiv perfect pentru activitatea de zi cu zi.”

Alin Petrache, președintele Federației Române de Rugby: „Mă bucur să fiu martorul unui parteneriat atât de important și voi purta cu mândrie unul dintre cele 500 de cronografe Tissot produse special pentru curajoasa noastră echipă națională. Sunt sigur că asistăm la nașterea unui parteneriat de lungă durată.”

Ion Schiau, Albini Prassa: „Ne-am început activitatea în România, în 2004, ca distribuitor de ceasuri Swiss Made și, în tot acest timp, ne-am îmbogățit cunoștințele în ceea ce privește piața locală, dar și în construirea unei imagini solide pentru partenerii noștri orologieri internaționali. Sunt extrem de mândru de acest parteneriat dintre Tissot și Federația Română de Rugby pentru că ne permite să ne arătăm aprecierea față de o echipă curajoasă și față de o comunitate care reușește să reprezinte cu pasiune România, la cel mai înalt nivel. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close