GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Real Madrid - Liverpool: Reeditarea finalei UCL din 2018! Cotă mărită la 75 atât pentru victoria lui Real, cât și pentru succesul lui Liverpool

Articol de GSP - Publicat marti, 06 aprilie 2021 12:29 / Actualizat marti, 06 aprilie 2021 12:29

Real Madrid - Liverpool se joacă azi, de la 22:00, în manșa tur a sferturilor de finală din Liga Campionilor. Cele două formații nu s-au mai întâlnit de la finala UEFA Champions League din 2018, câștigată de Real cu scorul de 3-1.

Real Madrid a câștigat trei dintre ultimele cinci confruntări directe cu Liverpool, dar pe „cormorani” încă îi apasă cel mai mult înfrângerea din finala UCL din 2018, atunci când Real s-a impus la capătul unui meci în care Karius, portarul englezilor, a îngropat-o pe Liverpool. Din 2018, Real și Liverpool s-au evitat în confruntările din Liga Campionilor.

Echipa lui Zinedine Zidane traversează o formă senzaționaă, cu 11 meciuri la rând fără înfrângere în toate competițiile (9 victorii și 2 remize). Real a ajuns în sferturile Ligii Campionilor după ce a trecut de Atalanta, cu victorie dublă: 1-0 în Italia și 3-1 la Madrid. De cealaltă parte, Liverpool pare și ea într-o revenire de formă, după trei succese consecutive. Până să dea peste Real, Liverpool a lăsat-o acasă pe Leipzig, după două victorii identice: 2-0 și în tur și în retur. Pariorii pot profita dacă Real obține azi o victorie, un bookmaker important oferind cota 75 pentru un succes. De asemenea, și victoria lui Liverpool poate aduce tot o cotă de 75 (detalii AICI)!

  • Sergio Ramos, Eden Hazard și Dani Carvajal nu vor juca pentru Real Madrid;
  • Van Dijk, Henderson, Matip, Origi și Gomez sunt absenții lui Liverpool pentru duelul din această seară;
  • Liverpool a câștigat ultima dată pe terenul lui Real Madrid în 2009 - 1-0;
  • Partida va fi arbitrată de o brigadă condusă de Felix Brych.

Așadar, la o casă de pariuri, cota pentru succesul lui Real Madrid a fost mărită la 75, în loc de 2,80. De asemenea, și cota pentru victoria lui Liverpool a fost mărită la 75, în loc de 2,60. Suma maximă care poate fi pariată este de 5 lei, ceea ce înseamnă că victoria poate aduce un câștig de până la 375 de lei! VERIFICĂ AICI condițiile ofertei!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează