GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  

RECOSPORT, aliatul performanței

Articol de GSP - Publicat luni, 19 noiembrie 2018 11:07

Cu specialiști în nutriție sportivă și o vastă experiență dobândită de la marile cluburi ale Europei, Recosport încearcă de câțiva ani să susțină creșterea performanței sportivilor profesioniști și a echipelor profesioniste din România.

Recosport oferă sportivilor suplimente nutritive, programe pentru  vitaminizare la antrenamente, în competiții și pentru refacere. De asemenea  accesorii pentru antrenament, fitness, bandaje și aparatură pentru crioterapie și recuperare medicală. Tot ceea ce au nevoie pentru a atinge performanțe de cel mai înalt nivel!

Peste 100 de cluburi profesioniste din Europa, dar și 70% dintre cluburile din întreg sportul românesc aleg Recosport în fiecare an. Dinamo, Astra, CFR Cluj, Universitatea Cluj sau CSM Bucuresti  sunt doar câteva din echipele care colaborează cu Recosport. De asemenea, Federația Română de Fotbal, Federația Română de Handbal, Federația Română de Baschet au încheiat parteneriate cu Recosport.

La nivel european, Recosport a devenit în ultimii ani unul dintre cei mai importanți furnizori de produse pentru vitaminizare din Europa de Est, iar echipe precum Shaktior, Basaksehir, FK Qarabağ, Zenit Sankt Petersburg, Ludogorets, Steaua Rosie Belgrad se pregătesc folosind produse de la importatorul clujean. Profesionalismul și deschiderea de care Recosport a dat mereu dovadă, a făcut ca și cluburi din marile campionate europene să îi aleagă (ex. RB Leipzig, Vitesse Arnhem, Olympiacos FC sau Red Bull Salzburg).

Tehnicieni romani precum:  Laurențiu Reghecampf, Marius Sumudica, Mircea Rednic sau Constantin Gâlcă aleg sa lucreze cu Recosport in pregatirea echipelor pe care le antreneaza.

De asemenea, suplimentele și materialele Recosport au ajutat și susținut echipe naționale importante din lume inaintea Campionatului Mondial din Rusia (Rusia, Japonia, Coreea de Sud). Importatorul clujean a livrat aceste produse în cantonamentul din Austria.

“Suntem complet satisfăcuți de faptul că putem susține sportul românesc cu suplimente și toate produsele necesare pentru perfomanță. Calitatea tuturor produselor pe care le oferim sunt de cel mai înalt nivel, asta pentru că alegem cei mai competenți producători existenți pe piață. Ne dorim ca partenerii noștri să fie mereu satisfăcuți, iar rezultatele din punct de vedere sportiv să fie la un nivel ridicat”, a declarat Mihai Ionescu, directorul Recosport.

Toate produsele pe care le oferim partenerilor noștri pot fi găsite pe site-ul nostru www.recosport.ro.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează